Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Cze 2026 12:01 
Awatar użytkownika

Loty: 768
Kilometry: 1 121 779
Krajów: 83 / 38.8%
HON fly4free
z netu. Wyloty z Dublina lub Shannon, Destynacje w US plus Toronto, powroty od Madrytu do Wiednia. Od listopada do końca kalendarza

Image
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊 Gran Canaria first minute za 1986 PLN ☀️ Loty i hotel z basenem 🌊
Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎 Warto 🔥Zamień chłodne dni na słoneczny relaks na Cyprze ☀️🤩 Loty i noclegi za jedyne 447 PLN 😎
#2 PostWysłany: 03 Cze 2026 12:51 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Daty i jakie destynacje

https://travel-dealz.com/deal/aer-lingu ... open-jaws/

Oraz jako dodatkowa informacja

I w DUB i w SNN posiadają US preclearance, tak ze ląduje się w USA jakby to była krajówka.

https://www.cbp.gov/travel/preclearance
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Cze 2026 13:19 
Awatar użytkownika

Loty: 768
Kilometry: 1 121 779
Krajów: 83 / 38.8%
HON fly4free
Jest jeszcze CUN, nie mam czasu szukać, a tak randomowo wyszło mi 5k
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Cze 2026 20:38 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
hulało tylko przez kilka godzin, ale nadal mozna znalezc mocno pojedyncze loty. Ale nie za taka cene.
Ja znalazlem SHannon do EWR via LHR.
Co znamienne lot z Shannon na a321 z kabina premium eco ( na EI) - pamietajac, ze loty wewnatrz Europy Lingusem nie maja co do zasady klasy biznes/premium eco + dalej na BA.
Nie była to tania opcja bo wyszło ostatniecznie 4k.
Ale może ktoś cos jeszcze innego znajdzie. Podpowiedzią na pewno były terminy wskazane na secretflying choć tam niby deal expired to jednak coś tam zostało.

W ogóle troche mnie zastanawia to SF bo maja opcje premium i wrzucaja sporo error fare w tym na C, ale to już płatne kilkanascie euro miesiecznie.
Nie wiem czy ktoś miał tam wykupiony dostep, zeby stwierdzic czy warto czy niekoniecznie.
apadlo lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości