Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Wrz 2017 19:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Zaczynamy w Gdańsku, kończymy w Warszawie. Wszystkie loty liniami tradycyjnymi. Czy cena dobra to nie wiem, zależy jakie kto ma podejście do podróży. Na forum na pewno są osoby, które low costy biorą w ostateczności, więc może dla nich cena będzie w miarę ok.
Początkowo plan był trochę inny i powrót miał też być do GDN Wizzem ale stwierdziłem, że 520zł to za dużo jeśli wszystkie loty nie są liniami normalnymi.

W Wizzie nie dostaniemy nic, tutaj LOT da nam Prince Polo, poduszkę i kocyk, Aegean da obiad, TAPem nie leciałem, więc nie wiem czy coś dostaniemy :D

Oczywiście można tu kombinować i np. startować w WRO, a kończyć w TXL, cena wychodzi taka sama może nawet odrobinę taniej.

Daty:
GDN - TLV 14.01
TLV - LIS 21.01
LIS - WAW 25.01

Załączniki:
TLVLIS.png
TLVLIS.png [ 58.74 KiB | Obejrzany 1200 razy ]
map.png
map.png [ 27 KiB | Obejrzany 1200 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
medkorki uważa post za pomocny.

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 06 Wrz 2017 19:13 
Awatar użytkownika

Loty: 73
Kilometry: 147 838
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Pytanie czy na edreams nie podbije ceny. ;)

#3 PostWysłany: 06 Wrz 2017 19:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak sprawdzałem to nie podbijało.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Wrz 2017 19:25 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
TP na trasie pow. 4 godzin będzie Pan zadowolony ;)

Cytuj:
Finland, Poland, Russia
Hot meal
12am – 9.29am – Hot breakfast.
9.30am – 6.59pm – Lunch.
7pm – 11.59pm – Dinner.
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości