Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Widząc że chodzi o błąd NIGDY nie dzwonimy do linii lotniczej/pośrednika. Nie dzwonimy, nie mailujemy, nie chatujemy - słowem nie kontaktujemy się w żaden sposób. Wasz kontakt sprawi że ktoś z pracowników zainteresuje się podejrzanie niską ceną widniejącą na rezerwacji i przyśpieszy naprawienie błędu. Nawet jeśli Wam już udało się kupić bilet - inni też chcą skorzystać z okazji!

Obowiązkowa lektura!
podejrzanie-niska-cena-za-lot-przeczytaj-zanim-kupisz,11,75621

Ostrzeżenie przed rezerwacją na Fluege.de
ostrzezenie-przed-rezerwacja-na-fluege-de,11,71133

Klony Fluege.de
lista-klonow-fluege-de,181,86777&hilit=fluege

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 25 Lut 2017 21:35 
Awatar użytkownika

Loty: 73
Kilometry: 140 206
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Ja już na prawdę nic z tego nie rozumiem: https://www.azal.az/en/information/baggage/azal
"allowance" czyli normalna zapłata za bagaż, czy chodzi o dodatek za nadbagaż?. Wybaczcie ale jakoś tego nie ogarniam, rzadko kiedy podróżuję. Podczas próby rezerwacji w wersji Economy Budjet pisze "No free baggage allowance" Dopiero w wersji "Business standard" są dwie sztuki do 32 kg. Czy to znaczy że mam tylko bagaż podręczny? OK rozumiem, ale czy za tym nie ma możliwości wykupienia bagażu rej.?

Załączniki:
AZA.png
AZA.png [ 290.43 KiB | Obejrzany 1880 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#62 PostWysłany: 25 Lut 2017 23:49 

Loty: 363
Kilometry: 679 416
Krajów: 64 / 29.9%
niebieski
wedle tych informacji ponizej 25 euro i bagaz jest twoj
https://www.azal.az/en/information/baggage/azaljet
 Profil Relacje PM off  

#63 PostWysłany: 26 Lut 2017 03:54 
Awatar użytkownika

niebieski
No tak ale to tylko przewoźnik krajowy, jak pisze "azaljet" obsługuje połączenia krajowe a ja próbuję dostać się z Turcji przez Baku aż do Lwowa, w tej wersji nie jest wszystko jasne
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 26 Lut 2017 12:37 

Loty: 363
Kilometry: 679 416
Krajów: 64 / 29.9%
niebieski
nie wiem, gdzie znalazłeś info o połączeniach krajowych (których de facto jest 2 czy 3) ale pod tym linkiem co podałem jest rozpiska, które trasy obsługuje azaljet i jest tam Lwów, Kijów itd więc wydaje mi się, że powinno być ok

ja nimi nie leciałęm ale przymierzam się w maju do trasy TBS-IKA więc też się tematem interesuję
 Profil Relacje PM off  

#65 PostWysłany: 26 Lut 2017 15:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Faktycznie, nie zauważyłem tej rozpiski, Przepraszam i zwracam honor :) Ale to w takim razie ciekawe gdzie można ten bagaż dokupić bo widzisz na stronie chyba nie bardzo, myślę że może będzie możliwość dokupienia tego bagażu dopiero może jakiś tydzień przed lotem, chociaż sam nie wiem.
 Profil Relacje PM off  

#66 PostWysłany: 26 Lut 2017 21:51 

Bagaż można dokupić mailowo. Podają wtedy kwotę do zapłaty oraz linka do jej uiszczenia. Wiem, bo tak kupowałem lecąc do Teheranu ze Lwowa.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

#67 PostWysłany: 26 Lut 2017 21:59 
Awatar użytkownika

niebieski
O w końcu jakaś jasna wiadomość, a jeśli mogę zapytać to ile płaciłeś na tej trasie LWO-IKA ? mail jest pewnie na stronie to znajdę, ale jeśli możesz to mogę Cię prosić o podanie go?
 Profil Relacje PM off  

#68 PostWysłany: 02 Mar 2017 14:24 
Awatar użytkownika

Loty: 233
Kilometry: 437 629
Krajów: 62 / 29.0%
niebieski
@‌loscolores‌
płaciłeś za każdy odcinek lotu oddzielnie za bagaż, czy była jakaś ryczałtowa opłaca za całą rezerwację ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 68 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: pabien oraz 11 gości