Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lis 2014 19:19 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Jak ktoś zainteresowany to właśnie dostałem od Trenitalii kod na zniżkę jak w temacie:
Kod:
The offer is valid only for online bookings from Milan to New York in Economy Class and BusinessClass made before 30th November 2014.
Discount is 30% in Economy Class and 20% in Business Class to fly between 22nd October and 15th December 2014 and from 1st to 28th February 2015
Discount to be applied to fare basis only.
The promotional code can be used only once, and is valid for one or more passengers

Jakby co pisać na pw.
 Profil Relacje PM off
hamlet123456789 lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 30 Lis 2014 09:38 

Zbanowany
Cześć. Chętnie bym skorzystał z tego kodu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Lis 2014 11:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Poszedł na pw.
Pzdr.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Lis 2014 13:41 

Zbanowany
Dziękuje bardzo. Niestety nie mogę pisać wiadomości prywatnych na tym forum. Mam jeszcze jedno pytanie . Na jakiej stronie mogę użyć tego kodu ? i czy dobrze zrozumiałem , to jest Kod zniżkowy na Loty ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Lis 2014 13:45 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
Po co rejestrujesz się na forum, żeby wziąć kod którego nawet nie wiesz jak i gdzie użyć?! Nie pomyślałeś, że mógłby się przydać komuś kto go naprawdę potrzebuje? :/
3 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 30 Lis 2014 14:28 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Pisałem już kiedyś, żeby otrzymać coś z działu oddam mogły dostawać tylko osoby o określonej długości stażu lub liczbie postów.
Wyeliminowałby to przypadki rejestrowania się użytkowników tylko po to żeby dostać kody/bilety za darmo.

#7 PostWysłany: 30 Lis 2014 14:33 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
To oddający zawsze musi podjąć decyzję komu oddaje kod. Mimo wszystko 'hamlet123456789' otrzymał bana, bo zarejestrował się tylko po to, żeby wziąć kod, który nawet nie wie do czego służy, czym zablokował możliwość użycia go przez kogoś kto naprawdę go potrzebuje, co jest sprzeczne z ideą forum :)

PS: Na 99,99% i tak go nie wykorzysta, więc jak ktoś będzie potrzebował to myślę, że może zgłosić się do Tomka. Tylko proszę - najpierw ogarnijcie sobie lot, a potem proście o kod, gdy już będziecie wiedzieli, że wam się przyda.

#8 PostWysłany: 30 Lis 2014 14:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Temat wisi prawie miesiąc, dziś jest ostatni dzień wykorzystania kodu, chętnych nie było. Więc chyba naprawdę już bez znaczenia kto ten kod dostał i czy go wykorzysta, czy nie. Jak skorzysta to OK, jak nie to już i tak chyba żadna strata dla forumowiczów ;)

BTW aktualnie jest też takie promo dla posiadaczy karty Freccia
-30% do Tajlandii z Singapore Airlines - Bangkok, Phuket i Chiang Mai, oferta ważna do 15 grudnia. Loty od stycznia do czerwca, oferta aktywna przy wejściu na stronę Singapore Airlines przez maila z ofertą, więc jak ktoś planuje to może warto się teraz zapisać do CartaFreccia. Ewentualnie mogę forwardnąć otrzymanego maila jak ktoś zainteresowany, może zadziała ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 30 Lis 2014 15:16 

Czy kod został wykorzystany? Ja pilnie potrzebuje tego kodu...please
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Gadekk, jekyll, Mihal09, tomaszl75, Trendiction [Bot] oraz 10 gości