Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Wrz 2014 11:12 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
Korzystając z promocji KLM można polecieć do Australii ze stopem w SIN i 4 dni na Bali
lot RT WAW-AMS-SIN by KLM - 1931 zł
lot SIN-DPS (4dni pobytu)-MEL i powrót BNE-DPS-SIN (w DPS 2h na przesiadkę) by GA - 1486zł

Trzeba dokupić lot MEL-BNE np. Tigerair/Jetstar od 200zł

Załączniki:
australia.jpg
australia.jpg [ 125.55 KiB | Obejrzany 1046 razy ]
sin.jpg
sin.jpg [ 124.03 KiB | Obejrzany 1046 razy ]
2 ludzi lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 15 Wrz 2014 16:46 

wyglada na prawde super aczkolwiek chyba jest niekupowalne..

zadne OTA tego nie trawi (nie spedzielm na tym wiele czasu) jedynie tylko strona Garudy, po przekierowaniu wrzuca nas na glowna, wklepujac te same dane otrzymujemy blad:

The following error(s) occured
No fare can be found for the flights and/or cabins you selected. Please search again and select another cabin and/or different flights. (5685 - 2201)

Moze ktos mial wiecej szczescia?
 PM off  

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2014 12:01 

Loty: 551
Kilometry: 1 234 871
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
ja kupiłam dokładnie w tej kombinacji, na stronie Garudy był problem przy płatności, ale po odświeżeniu poszło ;)

problemem może być kupowanie na wersji indonezyjskiej - jak tak było, to też ciągle miałam błąd. Zmieniłam kraj na Singapur i bez żadnego problemu idzie dalej.
Miasta w Australii można dowolnie zmieniać, nie musi być OJ

-- 16 Wrz 2014, 12:40 --

samo SYD nawet ciut tańsze:)
SGD to ok 2,6 PLN

Załączniki:
sydney.jpg
sydney.jpg [ 140.45 KiB | Obejrzany 617 razy ]
ga.jpg
ga.jpg [ 145.89 KiB | Obejrzany 620 razy ]

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Facebook [Bot], travellista oraz 3 gości