Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Maiami za 1000 zł :)
#1 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:06 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Jest jeszcze Maiami z Europy za około 1000 zł :) Myślę, że nie najgorsza cena.

Załączniki:
Zrzut ekranu 2012-09-21 o 11.01.46.png
Zrzut ekranu 2012-09-21 o 11.01.46.png [ 39.87 KiB | Obejrzany 1977 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:21 

Davidiacus,
czy mozesz zdradzic nam nam jak wyszukujesz takie perelki? Trafienie przypadkiem na cos takiego graniczy z cudem.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:25 

HON fly4free
To dziwne... mi nic takiego nie znajduje. Sprawdzałem dokładnie te same daty co na przykładzie. Te loty o 18:40 są w jakichś kosmicznych cenach, a poranne (przez Amsterdam) za jakieś 350 euro.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:29 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Może najzwyczajniej było tylko kilka biletów... :(
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:36 

Kolo9999 napisał(a):
Davidiacus,
czy mozesz zdradzic nam nam jak wyszukujesz takie perelki? Trafienie przypadkiem na cos takiego graniczy z cudem.

poszukaj starych postow na urlopowych piratach i innych tego typu blogach, wszystko co do tej pory pojawilo sie na tej stronie i wiekszosc tego co sugeruja uzytkownicy forum da sie latwo znalezc na innych blogach/forach. malo kto pewnie sam wyszukuje takie rzeczy, a jest tego masa :) czasami te wasze tanie loty z 30toma przesiadkami w deszczowej porze albo zima to zaden zysk, no chyba ze ktos strate 2 dni na lotniskach uzna za zasadna jezeli oszczedzi 200zl albo wyjazd na karaiby podczas deszczu by spac w szalasie uzna za szczyt marzen.

ludzie myslcie! czasami mam wrazenie ze pogon za dealem przyslania wam realna wartosc tegoz.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:46 
Awatar użytkownika

niebieski
wosk napisał(a):
Kolo9999 napisał(a):
Davidiacus,

poszukaj starych postow na urlopowych piratach i innych tego typu blogach, wszystko co do tej pory pojawilo sie na tej stronie i wiekszosc tego co sugeruja uzytkownicy forum da sie latwo znalezc na innych blogach/forach. malo kto pewnie sam wyszukuje takie rzeczy, a jest tego masa :) czasami te wasze tanie loty z 30toma przesiadkami w deszczowej porze albo zima to zaden zysk, no chyba ze ktos strate 2 dni na lotniskach uzna za zasadna jezeli oszczedzi 200zl albo wyjazd na karaiby podczas deszczu by spac w szalasie uzna za szczyt marzen.

ludzie myslcie! czasami mam wrazenie ze pogon za dealem przyslania wam realna wartosc tegoz.

Grudzień w Majami nie jest porą deszczową :) Nie lubisz prawdziwej zimy z mrozem, dzwonkami reniferów, trzaskiem palonych gałązek w kominku? A spanie w szałasie na plaży w lutym, kiedy na Karaibach jest słoneczna pogoda? Taniej nie znaczy lepiej, ale my Polacy nie jesteśmy zamożni jeżeli chodzi o siłę nabywczą zarabianych pieniędzy za granicą. Możesz zostać w domu i oglądać TV (tylko opłać abo)

#7 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:51 

niebieski
wosk napisał(a):

ostatnio widziałem jak ktoś się wybiera de japonii na jeden dzień...
no ale ja na to patrze(choć nie przychodzi mi to łatwo...) jak na takie zdrowe szaleństwo. jeden zbiera znaczki a drugi kilometry w powietrzu :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 21 Wrz 2012 11:52 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Ku....a jedno pytanie od Ojca Dyrektora. Czy gdybym znalazł lot ZA DARMO to także znaleźli by się: Niezadowoleni, Czepialscy albo pozbawieni udanego życia intymnego ludzie, którzy za wszelką cenę krytykowali by albo mnie albo ludzi chcących skorzystać ze znalezionego biletu ?

Trochę jakieś elementarnej empatii. Kolega wosk zapewne myśli, że każdy kto chce lecieć spędza po kilka godzin dziennie i przegląda wszystko co się da szukając zniżki. Niektórzy mają: żonę, dziecko, pracę, matkę, babkę, kochankę i NIE MAJĄ czasu albo UMIEJĘTNOŚCI (w końcu nie każdy musi znać angielski, niemiecki itp), aby sobie lot znaleźć.

To, że ktoś jest zawistny i się nie podzieli znaleziskiem to nie powód, aby zawsze i w każdych okolicznościach krytykować innych!

Pozdrawiam

davidiacus
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 21 Wrz 2012 12:01 

niebieski
davidiacus napisał(a):
Ku....a jedno pytanie od Ojca Dyrektora. Czy gdybym znalazł lot ZA DARMO to także znaleźli by się: Niezadowoleni, Czepialscy albo pozbawieni udanego życia intymnego ludzie,(ale ktos sie czepia? cos chyba ostatni element Twej wyliczanki zaszwankowal :mrgreen: ) którzy za wszelką cenę krytykowali by albo mnie albo ludzi chcących skorzystać ze znalezionego biletu(a gdzie tu krytyka? czytaj ze zrozumieniem a potem zaczynaj posty od K....a) ?

Trochę jakieś elementarnej empatii. Kolega wosk(kolega wosk po prostu wyrazil w sposob kulturalny swoje zdanie i, byc moze, naswietlil problem ludziom nieznany np jak te pory deszczowe. nie kazdy zna angielski czy niemiecki i rownie dobrze moze nie mial piatek z geografii) zapewne myśli, że każdy kto chce lecieć spędza po kilka godzin dziennie i przegląda wszystko co się da szukając zniżki. Niektórzy mają: żonę, dziecko, pracę, matkę, babkę, kochankę i NIE MAJĄ czasu albo UMIEJĘTNOŚCI (w końcu nie każdy musi znać angielski, niemiecki itp), aby sobie lot znaleźć.

To, że ktoś jest zawistny i się nie podzieli znaleziskiem to nie powód, aby zawsze i w każdych okolicznościach krytykować innych!

Pozdrawiam

davidiacus

wrzuć na luz chłopie!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 21 Wrz 2012 12:03 
Awatar użytkownika

Zbanowany
No dobra, w ramach wrzucania na luz poprawiam post...
za ponad 800 zł będzie to Maiami.

o 12tej Alitalia wrzuca kod -15% :D
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 21 Wrz 2012 12:05 
Awatar użytkownika

Zbanowany
http://www.alitalia.com/DE_DE/special_o ... ekend.aspx :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 21 Wrz 2012 12:54 

HON fly4free
W rzeczy samej, teraz da się znaleźć za 225 euro (czyli około 900 zł). Np. 10-17 stycznia 2013. Tułaczka boska :-) dla lubiących przesiadki i przygodę ;-) Niemniej, cena "robi wrażenie".
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 21 Wrz 2012 13:49 

Dodam, ze przynajmniej w wersji polskiej naliczaja dodatkowo 30zl oplaty rezerwacyjnej i kod promocyjny "WEEK15PL" przynajmniej u mnie nie dziala. Tak czy inaczej ja sie na to nie pisze.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 21 Wrz 2012 14:45 

a jakie jest miasto wylotu i powrotu?

#15 PostWysłany: 21 Wrz 2012 15:06 

HON fly4free
@up
takie samo jak w pierwszym przykładzie (wklejona grafika)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 21 Wrz 2012 15:14 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Proszę poprawcie tytuł, nie da się tego czytać. Post do usunięcia. i tak, wypijemy Twoje zdrowie na pokładzie.

#17 PostWysłany: 21 Wrz 2012 15:40 

Majami! :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 25 Wrz 2012 09:24 

Loty: 249
Kilometry: 300 416
Krajów: 19 / 8.9%
z ciekawością obserwuję to co dzieje się na forum i promocje które co chwilę się pojawiają.
zauważyłem że wszystko co w tej chwili jest wrzucane to zima 2012/2013 - max do marca 2013.

powiedzcie prosze kiedy bedzie mozna sie spodziewac promocji na przyszla jesien ( wrzesien/pazdziernik) (pytam bo nie mam doswiadczenia a pewno juz w przeszlosci takie rzeczy sie pojawialy). z jakim wyprzedzeniem bedzie sie to pojawiać??

pytam bo ten rok i zime 2013 mam dzieki f4f obstawiona :) ale zaczynam juz szukac czegos na przyszloroczne wakacje.

pozdrawiam i dzieki za pomoc

Ostatnio edytowany przez crazyraf, 25 Wrz 2012 13:50, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 25 Wrz 2012 09:41 

niebieski
crazyraf napisał(a):
Hej,
...

a gdzie sie chcesz wybrać?
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 25 Wrz 2012 09:56 
Moderator forum

filipk90 napisał(a):
Proszę poprawcie tytuł, nie da się tego czytać. Post do usunięcia. i tak, wypijemy Twoje zdrowie na pokładzie.

licencia poetica autora
możnaby też Mayami

:)

na marginesie , w Hiszpanii może być czytane " mijami "

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 21 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: piotrek_, Tom Stedd oraz 14 gości