Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Sty 2018 17:46 

Loty: 139
Kilometry: 198 967
Krajów: 26 / 12.2%
srebrny
W celu uzupełnienia dobrej oferty z .com (https://www.fly4free.com/flight-deals/e ... only-e304/) dodaję od siebie:

1) Wyloty dostępne nie tylko z NCE ale także z LYS;
2) Można taniej niż 304 euro;
3) Dostępność poza kwietniem i majem także w marcu, październiku czy grudniu (terminy okołoświąteczne!);
4) Podróże nie tylko przez BOG ale także PTY, MEX, YYZ i inne.

Przykłady ze screnów:
-NCE - SJO 27.03 - 04.04 / 12.12 - 25.12 via MEX
-LYS - SJO 16.03 - 04.04

Biorąc pod uwagę tanie doloty do LYS i NCE z Polski oraz możliwą dobrą pogodę w marcu czy grudniu to całkiem ciekawa oferta ;)

Załączniki:
NCE - SJO via MEX.png
NCE - SJO via MEX.png [ 23.97 KiB | Obejrzany 1881 razy ]
NCE - SJO.png
NCE - SJO.png [ 23.58 KiB | Obejrzany 1881 razy ]
LYS - SJO.png
LYS - SJO.png [ 23.91 KiB | Obejrzany 1881 razy ]
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 07 Sty 2018 18:07 

srebrny
Wygląda to na błąd OTA , więc pewnie szanse nie są za duże, tym bardzie, że jest na stronie.

#3 PostWysłany: 07 Sty 2018 23:00 
Awatar użytkownika

Właśnie zarezerwowałam NCE - SJO na przełom marca/kwietnia za 282 euro. Nie była to najniższa cena, ale tej po 270 mi akurat daty nie pasowały :) 12 euro znowu nie straszna różnica :D Rezerwacja potwierdzona. Dam znać czy nie odwołają :)
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 07 Sty 2018 23:10 
Awatar użytkownika

Można zrobić gdzieś po drodze dłuższy postój?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Sty 2018 00:06 
Awatar użytkownika

Ja mam nocleg w Montrealu od 18:05 do 7:40, a z powrotem prawie 8 godzin w Bogocie :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Sty 2018 00:41 

niebieski
Très chèr monsieur,

malheureusement votre réservation de vol QBIBGE n'a pas pu être prise en compte par la compagnie aérienne. Nous avons le regret de vous annoncer que la réservation doit être annulée. Ceci peut se produire lorsque des places disponibles sont simultanément attribuées, et que pendant le processus final de réservation ces places apparaissent comme n'étant plus disponibles. Un très grand nombre d'agences de voyage dans le monde entier ont l'accès au système de réservation de vol. Nous avons donc essayé de trouver des places alternatives aux mêmes prix que celles initialement réservées, mais cela sans succès.

Nous avons de ce fait annulé sans frais supplémentaires vos différentes options de réservation.

Pour le moment nous ne pouvons malheureusement pas vous proposer un vol plus coûteux et approximatif à votre prix d'achat initial. Si vous souhaitez que nous recherchions des alternatives de vols pour vous, nous le ferions volontiers. Nous vous prions de nous en informer.

Nous implorons votre aimable compréhension.
Meilleures salutations

Josep Raga
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 11 Sty 2018 21:19 
Awatar użytkownika

Tak jak obiecałam piszę co dalej z moim zakupem :) bilet jest :) dzwoniłam do Lufthansy, wszystko potwierdzone, więc lecimy :) nie mogę tylko wcześniej się odprawić niż 23 godz. przed odlotem bo to najniższa kategoria biletów ;) a operatorem lotu jest Avianca - mimo, że Aviancą leci się najkrótszy z odcinków tej podróży.
Czy ktoś z Was latał już tymi liniami? Ma ktoś jakieś doświadczenia, którymi się podzieli ze mną?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości