Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lut 2017 20:42 

Loty: 47
Kilometry: 49 067
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Jeżeli temat jest w niewłaściwym dziale, to proszę admina o przeniesienie. Tu na pewno przeczyta go najwięcej osób.
Przez przypadek odkryłem, że na jednej trasie, tj. BGY-OPO (nie powtórzyło się to na innych trasach), kupując bilety 2xOW jest taniej niż RT. Im droższy bilet, tym zniżka większa, od kilkudziesięciu eurocentów (przy bilecie na ok. 20EUR), do np. 22EUR (przy bilecie za 106EUR).

Załącznik:
OW1.png
OW1.png [ 28.46 KiB | Obejrzany 2484 razy ]

Załącznik:
RT1.png
RT1.png [ 69.65 KiB | Obejrzany 2484 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 09 Lut 2017 21:46 

Loty: 53
Kilometry: 90 635
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Ostatnio też zauważyłem coś dziwnego - kupowałem bilety w jedną stronę. Jeden był w niższej cenie, dwa w trochę wyższej. Po zakupie pierwszego, zacząłem od razu kupować drugi, ale płatność ta samą kartą nie chciała przejść. W końcu mnie wyrzuciło do strony głównej, a po ponownym wyszukiwaniu ceny już były ok. 40 zł wyższe. Myślałem, że ktoś mnie podkupił, ale po wejściu w tryb incognito okazało się, że jednak ceny się nie zmieniły dla wszystkich, a tylko dla mnie. Winnym był myRynair i to, że byłem zalogowany ;) Udało się kupić w niższej taryfie :)

Wysłane z mojego Mi-4c
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Lut 2017 20:39 
Awatar użytkownika

Loty: 379
Kilometry: 561 459
Krajów: 71 / 33.2%
HON fly4free
Zdarzyło mi się kilka razy gdy buszowałem w cenach, połączeniach i godzinach lotów, że gdy powtórnie po 10-15 min sprawdzałem te same loty, ceny były kilka euro wyższe.
Od strony technicznej webmastera takie "sztuczki" to nie problem.
Niesmak taki dziwny zostaje.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 10 Lut 2017 21:55, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości