Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Easyjet -20%
#1 PostWysłany: 24 Lut 2012 11:24 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Easyjet obniża cenę lotów między 1.04 a 15.07 o 20% (choć np. wersja hiszpańska i portugalska mówi o zniżce 26%).
Loty w promocyjnej cenie można zakupić do północy 29 lutego.
Strona polska niestety nie posiada jeszcze tej informacji (być może musi być zaktualizowana).
 Profil Relacje PM off  

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
 Temat postu: Re: Easyjet -20%
#2 PostWysłany: 24 Lut 2012 12:17 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 649 879
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
O! I dzięki temu (korzystając z portugalskiej wersji) można w kwietniu polecieć na 6 dni na Sardynię z Berlina za 111zł! :)

(13.04 - Berlin - Olbia - 63zł, 19.04 - Olbia - Berlin - 48zł)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lut 2012 12:39 

Nie można narzekać, ceny są dobre. Widziałam Islandię z Londynu za 194 zł, Tel Aviv z Genewy za 255 zł, Palermo z Rzymu za 33 zł! Oczywiście mówię o cenach w jedną stronę.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Lut 2012 15:26 

zainteresowało mnie te Palermo :) , tylko jak sie dostać do rzymu np w czerwcu, bo szukalem w raynair i nie moglem nic wychaczyc
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 24 Lut 2012 15:38 
Awatar użytkownika

Agadir panowie za 150 zł w jedną stronę !

czy to nie jest szok cenowy?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Lut 2012 16:19 

krzaktak napisał(a):
zainteresowało mnie te Palermo :) , tylko jak sie dostać do rzymu np w czerwcu, bo szukalem w raynair i nie moglem nic wychaczyc

Ryanair jeszcze nie ma dobrych cen na czerwiec, myślę, że trzeba poczekać. Zwróć uwagę tylko, że Ryanair lata na Ciampino, a Easyjet na Fiumicino. W tym przypadku lepiej poszukać czegoś w Wizzie, on z Polski lata głównie na Fiumicino (oprócz lotów z Katowic). Choć na dobre ceny Wizza na czerwiec też chyba trzeba poczekać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: hubski, matek1212 oraz 5 gości