Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Krakow Saloniki 60 RT
#1 PostWysłany: 20 Lut 2012 15:08 

znowu można wniskiej cenie kombinować przeloty do Grecji np.:

06.03 Kraków-Budapeszt 14pln
07.03 Budapeszt-Saloniki 999HUF
14.03 Saoloniki-Budapeszt 999HUF
15.03 Budapeszt-Kraków 14pln

ps. w nawiązaniu do newsa siudamaca
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 20 Lut 2012 17:37 

Tylko czemu loty pomiędzy Krakowem i Budapesztem musieli zrobić w takich beznadziejnych godzinach :-/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2012 17:59 

pewnie żeby nie łączyć z Wizzairem, na pewno jakąś część osób zniechęca konieczność spędzenia nocki na lotnisku..
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lut 2012 18:06 
Awatar użytkownika

niebieski
szczepqs napisał(a):
Tylko czemu loty pomiędzy Krakowem i Budapesztem musieli zrobić w takich beznadziejnych godzinach :-/

Hm, pojęcie względne. Wg mnie* jest dobrze, a jeśli rozwinie sie KRK - BUD i będzie częściej - świetnie.

Skoro BUD jest bazą, wiele lotów jest z samego rana (pierwszy/drugi wylot w danej rotacji). Przylatując do Budapesztu o 23 ide spac i wstaje na poranny samolot. No i wylatując z KRK nie trace danego dnia urlopu.

To samo z powrotami - lot do KRK jest wieczorem, wiec jest duza szansa, ze w ciagu dnia wroce i nocki unikne.

*nie przeszkadza mi spanie na lotnisku

Oczywiscie, tak jak pisalem, pojecie wzgledne i wiele osób, ktore nie spia na lotnisku sie zniecheci. No ale co zrobic..

Póki co i tak siatka na marzec jest słaba, bo mało lotów (na południe), ktore pasują pod wieczorny lot z Krakowa (nawet saloniki są ok jesli chodzi o lot tam, ale z powrotem gorzej - weekendowym - bo lądujemy w budapeszcie w niedziele, a samolot do KRK dopiero we wtorek..).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 20 Lut 2012 22:27 

Dla mnie godziny są wyborne, wszystko mi jedno, ale dla mojej dziewczyny już niekoniecznie ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 21 Lut 2012 05:54 

Bardzo fajny pomysł na ciekawy wypad,szkoda że wczesniej nie zauwazyłem
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości