Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sie 2015 12:46 
Awatar użytkownika

Loty: 258
Kilometry: 589 863
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
Przelot z Norymbergii do Kluż Napoki za 20 euro RT w październiku dla członków WizzClub
Załącznik:
de-ro.jpg
de-ro.jpg [ 78.84 KiB | Obejrzany 958 razy ]
 Profil Relacje PM off
3 ludzi uważa post za pomocny.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 16 Sie 2015 12:58 
Awatar użytkownika

Loty: 700
Kilometry: 942 651
Krajów: 77 / 36.0%
niebieski
Norymberczycy przeglądający to forum będą Ci wdzięczni za te wrzuty 8-)
Może jakaś podpowiedź jak tanio dolecieć/dojechać z Polski do Norymbergi?
J29 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:12 

Zbanowany
Bardzo dobre znalezisko. Do Norymbergi można dostać się bardzo tanio Megabusem (np. z Berlina).
 Profil Relacje PM off
travelerka lubi ten post.

#4 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:14 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
To może wrzucajmy też loty z Rzymu czy Barcelony do Rumunii. Przecież do Włoch i Hiszpanii też można się dostać bardzo tanio Megabusem np. z Berlina.
art77 lubi ten post.

#5 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:17 

Zbanowany
Widze, że hejterstwo kwitnie. A skąd wiecie, że to znalezisko nikomu się nie sprzyda? Przecież sporo Polaków mieszka w Niemczech i może ktoś akurat z Norymbergi i okolic to czyta i sprzyda się takie znalezisko? Jeśli komuś wydaje się to być niepotrzebne, to nie znaczy, ze wszyscy takie samo odczucie mają.
 Profil Relacje PM off
wasmir lubi ten post.

#6 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:18 

Loty: 186
Kilometry: 274 419
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
kitek napisał(a):
Bardzo dobre znalezisko. Do Norymbergi można dostać się bardzo tanio Megabusem (np. z Berlina).

tylko jaki jest sens jechać tysiąc km autobusem na dodatek z przesiadką by kupić bilet który niewiele drożej można kupić z Polski

@kitek tylko że potem ciekawe propozycje giną w dziesiątkach postów mniej potrzebnych

Ostatnio edytowany przez art77, 16 Sie 2015 13:20, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:18 
Awatar użytkownika

niebieski
@scomin dokładnie tak jak napisał @kitel - do NUE bardzo łatwo dostać się megabusem z wielu miast Niemiec. Poza tym wielu Polaków (w tym ja od pewnego czasu) mieszka w Niemczech na stałe.
Co więcej te przeloty mogą być tylko fragmentem podróży po Europie.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:24 

Zbanowany
@art77 - masz w tym dużo racji, że takie znaleziska mogą zaśmiecać forum dla osób, które nie latają z Niemiec (może z wyjątkiem Berlina). Z drugiej strony nie tylko osoby mieszkające w Polsce czytają forum, więc dla kogoś to może być przydatne.

Może powinien być jakiś podział w ramach całej grupy na tanie loty z Polski, tanie loty z Niemiec itd. (zawężone do krajów w Europie, gdzie Polaków jest dużo).
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:34 

srebrny
Jest temat do wrzucania promocji z UK, więc skoro mamy tak silną forumową Polonię w Bawarii, to czemu nie założycie sobie takiego tematu, przecież nikt nie broni?

Problem jest w tym, że jeśli przyjmiemy za jedyne kryterium przydatności na forum cenę, to wszyscy dobrze wiecie, że każdego dnia dostępne są dziesiątki tras FR i W6 za 10 euro OW w różnych częściach Europy. I za chwilę będziemy mieć setki ofert na forum, z których nikt nie skorzysta. O ile rozumiem wrzucanie dobrych ofert z SXF/TXL, PRG czy LWO, bo można tam tanio dość szybko dojechać z pewnych części Polski, o tyle NUE zdecydowanie się do tej grupy nie kwalifikuje.

I nie jestem hejterem, tylko jestem uczulony na spamerów.
art77 lubi ten post.

#10 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:42 
Awatar użytkownika

niebieski
@J29 myślę, że zagalopowałeś się z tym szufladkowaniem.
Uznałam tę ofertę za dobrą, więc ją wrzuciłam. Na forum jest mnóstwo promocji gdzie krajem wylotu nie jest ani Polska, ani nawet żaden kraj ościenny.
Jednak jeśli ma to być przyczynkiem do kłótni to nie będę wrzucać więcej lotów z Niemiec. Proste.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:48 
Awatar użytkownika

niebieski
J29 napisał(a):
Jest temat do wrzucania promocji z UK, więc skoro mamy tak silną forumową Polonię w Bawarii, to czemu nie założycie sobie takiego tematu, przecież nikt nie broni?
Dokładnie.

@travelerka
Dla przeciętnego mieszkańca Polski podróż autobusem do Berlina, następnie autobusem do Norymbergi jest po pierwsze mało komfortowa, a po drugie jest kompletną stratą czasu, skoro na przeloty z Polski do Rumunii nie brakuje tego typu ofert:
http://www.fly4free.pl/forum/rumunia-z-polski-od-ok-160-zl-z-wdc-duzo-opcji,231,70171
Jak widzisz tanich lotów do Rumunii z wielu miast w Europie nie brakuje, ale bez sensu byłoby wrzucanie na tym forum każdego takiego pojedynczego lotu...

Zgadzam się, że na forum jest sporo ofert z wylotami z miast poza Polską, ale zwykle są to oferty bardzo korzystne cenowo lub z innego powodu wyjątkowe. A przelot do Rumunii za 20 eur RT jest tak oczywisty jak przelot z Modlina do Gdańska za 38 zł RT.

Ostatnio edytowany przez scomin, 16 Sie 2015 13:53, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
art77 lubi ten post.

#12 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:52 

srebrny
No, ale jakie to są oferty z tych nieościennych państw? Bo ja rozumiem wrzucać dobre oferty z Oslo, Londynu czy Brukseli do Azji, Stanów czy na Karaiby. Ale z Norymbergi do Rumunii?! Z każdego polskiego lotniska dolecisz z jedną przesiadką taniej i szybciej, niż tłukąc się do Bawarii Megabusem, co próbujesz mi zaoferować.

Z resztą nieważne już, bo skoro deklarujesz nie wrzucać takich głupot, to ja też się zdobędę na deklarację i nie będę już tu zaglądał.

#13 PostWysłany: 16 Sie 2015 13:56 
Awatar użytkownika

niebieski
@scomin, @J29 chciałam dobrze. W obecnej chwili mieszkam w DE i dlatego jestem żywo zainteresowana tematem. Pomyślałam, że to co znalazłam może się przydać też innym, jednak nie jest moim celem zaśmiecanie tego forum.
Przyjmuję Waszą krytykę i z pewnością nie zamierzam nikogo uszczęśliwiać na siłę :)

@J29 nikt Cię nie zmusza, żebyś czytał moje wrzuty.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 16 Sie 2015 14:09 
Awatar użytkownika

niebieski
@travelerka
Spoko. Po prostu pamiętaj, że póki co większość Twoich czytelników mieszka w kraju nad Wisłą :) Jeżeli chciałabyś publikować oferty dla Polaków mieszkających w Niemczech to wtedy faktycznie lepiej utworzyć zbiorczy temat jak proponuje @J29 i o zaśmiecanie forum nikt pretensji mieć nie będzie.
travelerka lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości