Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Lut 2012 15:34 

Aż dziwne ,że W6 czy FR nie pomyślał o bezpośrednim połączeniu z Polski...
 Profil Relacje PM off  

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
#2 PostWysłany: 11 Lut 2012 16:48 

W sumie dopiero wróciłem z Portugalii, ale kusi....
...czekam z niecierpliwością na uruchomienie lotniska Sintra koło Lizbony przez Ryan'a z tego co kojarzę :>

#3 PostWysłany: 11 Lut 2012 20:53 
Awatar użytkownika

srebrny
z ciekawosci, moge spytac po co leciec do faro pod koniec marca ?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Lut 2012 21:57 

niebieski
Bo Algarve jest piękne o każdej porze roku ;]

Ale tak serio to marzec i kwiecień to jedne z gorszych miesiąców na wizytę w tym rejonie. Najmniejsza różnica temperatur między Polską, a Portugalią.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Lut 2012 22:10 

Loty: 49
Kilometry: 84 728
Krajów: 10 / 4.7%
dodam od siebie ze lecąc do faro nie trzeba się skupiac wcale na portugalii. ja regularnie latalem do faro , a potem jechałem do hiszpanskiej andaluzji bo jest dosc blisko do granicy hiszpanskiej, taka isla cristina np okolice huelvy, https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0183_n.jpg

#6 PostWysłany: 12 Lut 2012 01:28 

Mieszkałem trochę czasu w Portugalii... i uwierz mi, ale ocean w najzimniejsze dni, jest cieplejszy niż bałtyk w lato, a więc ...warto! Szczególnie Albufeira obok Portimao ...z resztą w samym Portimao też źle nie jest :D Poza tym, 15 stopni na południu Portugalii.... to nasze 20, głównie dlatego że powietrze jest całkowicie inne. Koniec listopada/początek grudnia .... 19-21 stopni w Portimao w tym roku w dzień i słońce które opala a nie świeci bez celu jak w Polsce..

#7 PostWysłany: 12 Lut 2012 13:29 

KoBi88 napisał(a):
Mieszkałem trochę czasu w Portugalii... i uwierz mi, ale ocean w najzimniejsze dni, jest cieplejszy niż bałtyk w lato, a więc ...warto! Szczególnie Albufeira obok Portimao ...z resztą w samym Portimao też źle nie jest :D Poza tym, 15 stopni na południu Portugalii.... to nasze 20, głównie dlatego że powietrze jest całkowicie inne. Koniec listopada/początek grudnia .... 19-21 stopni w Portimao w tym roku w dzień i słońce które opala a nie świeci bez celu jak w Polsce..

Zaznaczyc trzeba, ze z tym oceanem to tylko na poludniu Portugalii, w Porto to w sierpniu przy upalach rzedu 35 stopni mrozi kostki i potrafi miec 10 stopni ;)

Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Lut 2012 14:05 
Awatar użytkownika

Loty: 31
Kilometry: 40 220
Krajów: 11 / 5.1%
ja polecam Lagos :) najpiękniejsze plaże w Europie po wschodniej stronie portu

ale przy 2 dniach na miejscu i z takimi przesiadkami to można się wykończyć bardziej niż odpocząć :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Lut 2012 14:18 

niebieski
Lagos, ale jesli ktos szuka absolutnej ciszy i spokoju to piekna plaża jest też w połowie drogi z Lagos do Praia da Luz (można dojśc na piechotę skręcając na zachód za latarnią), jak i w samej Praia da Luz. Zgadzam się z przedmówcą, Algavre ma zdecydowanie najlepsze plaże w Europie ;-)
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 12 Lut 2012 22:21 
Awatar użytkownika

Cytuj:
Algavre ma zdecydowanie najlepsze plaże w Europie

Algarve i Półwysep Helski.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: hubski, matek1212 oraz 5 gości