Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lut 2012 10:43 

Rewelacyjne, bardzo ładne i przyjazne miasto. Lotnisko o rzut beretem od miasta. Polecam!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Lut 2012 12:15 

Chyba się do Budapesztu przeprowadzę:mrgreen:
Mają teraz świetne oferty.
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lut 2012 13:49 

Mateusz napisał(a):
Tylko z Polski nie mogę złożyć przesiadki bez nocki w BUD :(

Ja coś nawet z nocką w sensownej cenie złożyć nie mogę - w Ryanie budapeszt po 90zl/strona sie zrobil :/

#4 PostWysłany: 09 Lut 2012 13:55 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Pacjonek napisał(a):
Chyba się do Budapesztu przeprowadzę:mrgreen:
Mają teraz świetne oferty.
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk

Poczekaj, sa tacy co chca nam na miejscu zrobic Budapeszt :D
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lut 2012 14:07 

Manieklbl napisał(a):
Mateusz napisał(a):
Tylko z Polski nie mogę złożyć przesiadki bez nocki w BUD :(

Ja coś nawet z nocką w sensownej cenie złożyć nie mogę - w Ryanie budapeszt po 90zl/strona sie zrobil :/

Jest dużo na Luty po 18zł.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Lut 2012 19:41 

Też wam nie wyświetla w ogóle lotów do Cluj na luty i marzec? Coś zmieniają chyba albo błąd na stronie.

#7 PostWysłany: 09 Lut 2012 20:13 

Prawie cały wrzesień i październik też w takiej cenie! 300HUF dla wszystkich lub 290HUF dla członków Xclusive Club. Oby te przepychanki z ryanem rozwijały się tak dalej ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 09 Lut 2012 21:55 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Również maj.

#9 PostWysłany: 09 Lut 2012 22:21 

Kamil napisał(a):
Również maj.

Ha, przy okazji zadam pytanie (myślę, że wiele osób będzie wdzięcznych za odpowiedź) - powiedzmy, że tanie loty oferowane przez Wizza lub Francę przypadają na wrzesień (jak padło w tym wątku). Czy po wykupieniu tych najtańszych lotów w późniejszym okresie czasu (powiedzmy na 2-3 miesiące przed - myślałem kiedyś, że to standardowy czas w tanich liniach na kupowanie biletów) wrzucane są także tanie bilety, po cenie podobnej w jakiej były duuużo wcześniej?

Chciałbym złożyć jakiegoś tripa i zastanawiam się kiedy zacząć się oglądać za biletami. Wiadomo, że na pół roku przed powiedzmy sierpniem, wrześniem nie wszyscy wiedzą czy będą mogli się wyrwać.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 09 Lut 2012 22:55 

Z tego co siedzę w temacie od ponad roku, to nie ma konkretnych zasad, różnie bywa - ale dotychczas to nie kojarze sytuacji, żeby pojawiały się bilety w takiej cenie jak teraz (300HUF) na tak odległy termin jak wrzesień - także chyba ciężko stwierdzić. Ja póki co kupiłem Budapeszt-Cluj-Budapeszt-Warszawa Modlin (nocka w Budapeszcie), a jak dojechać do Budapesztu pomartwię się we wrześniu :D - no chyba, że ryan/wizz wrzuci w między czasie jakąś sensowniejszą cenę niż obecne 69zł (ktoś nie w temacie by posłuchał co mówie, to puknąłby się w czoło xD ). Budapeszt jest blisko, jak ktoś ma ochotę na to Cluj to polecam kupić w dwie strony, a potem dopiero się martwić jak do Budapesztu dotrzeć ;p

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości