Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 408 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 25 Sty 2012 19:32 

niebieski
dorota.sz napisał(a):
Wysłałam-dziękuję : ))

INFORMACJE O PODRÓŻNYM
IMIE NAZWISKO
Telefon domowy:
E-mail adres@adres.pl
Numer tel
Poznań - Warszawa
Status biletu: Numer biletu elektronicznego 25JAN12
Uznania/Ograniczenia
Linia lotnicza:
Numer biletu elektronicznego 080-XXXXXX
LO
NONREF/NOCHNG

u Ciebie to niestety wygląda tak

INFORMACJE O PODRÓŻNYM
IMIE NAZWISKO
Telefon domowy:
E-mail adres@adres.pl
Numer tel

Nie masz tego nr biletu elektronicznego...
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#222 PostWysłany: 25 Sty 2012 19:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Czyli nic z tego - szkoda : ((
Dzięki.

#223 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:30 
Awatar użytkownika

Komornik napisał(a):
mam etickety, ae nie moge wybrac miejsca w samolocie

Wystąpiły następujące ostrzeżenia
Rezerwacja została potwierdzona, ale dodatkowe żądania nie mogły być zrealizowane dla wybranych lotów. Skontaktuj się z nami w celu uzyskania dalszych informacji. (4609)

Jeśli robiłeś rezerwację z niemowlakiem, to nie wybierzesz miejsc w samolocie przez internet. Przydzielą je sami.
Mi się nie udało, a chciałem skromnie 1XKTW-WAW z prawdziwym niemowlakiem. Jak ja mu teraz wytłumaczę, że musi jechać samochodem? :roll:
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 25 Sty 2012 23:59 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
pio:dzięki za inf odnośnie wyboru miejsca -teraz wiem dlaczego nie można wybrać miejsca, też lecimy z maluszkiem (udało się zrobić rezerwacje- choć jedna mam z ubezpieczeniem dodatkowo 32euro-trudno)
poszukaj biletów przez skyscanner-tripsta -i kupon znizkowy 30zł -wyjdzie pewnie taniej niz autem
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 26 Sty 2012 00:02 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
ja mam rezerwacje z póki co wyimaginowanymi dziećmi i też sie zastanawiałem dlaczego nie mogę wybrać miejsca, dzięki za wyjaśnienie

#226 PostWysłany: 26 Sty 2012 10:16 

niebieski
hmm, ile takie rezerwacje moga wisiec, zrobilem 6. Dwie mi skasowali zaraz, a 4 wisza, bez etix wystawionego.
 Profil Relacje PM off  

#227 PostWysłany: 26 Sty 2012 10:24 
Awatar użytkownika

sprawdz na stronie LOTu czy juz nie jest anulowana. mi anulowali i nawet nie przeslali zadnego maila z info o anulowaniu
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 26 Sty 2012 10:25 

HON fly4free
Dziś wszystkie bez biletów zostaną skasowane. Natomiast co z tymi z biletami - zobaczymy.
 Profil Relacje PM off  

#229 PostWysłany: 26 Sty 2012 10:32 

niebieski
wankus napisał(a):
sprawdz na stronie LOTu czy juz nie jest anulowana. mi anulowali i nawet nie przeslali zadnego maila z info o anulowaniu

wszystkie pozostale sa na stronie LOT (wszystkie mial koszt > 0euro), moze najpier kasuja te ujemne.. (chodz dwie poprz tez byly > 0)
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 26 Sty 2012 10:36 
Awatar użytkownika

ExGliwice napisał(a):
wankus napisał(a):

wszystkie pozostale sa na stronie LOT (wszystkie mial koszt > 0euro), moze najpier kasuja te ujemne.. (chodz dwie poprz tez byly > 0)

tu nie ma reguly - rezerwacje za 3EUR mi anulowali (eurolot, nie dostalem etixa, rezerwowalem 24.01) a z kolei "ujemna" rezerwacje robiona 25.01 mi uznali, dostalem etixy i poki co sa w systemie (LOT, manewr z niemowleciem).

wiec nie widze tu sensu, anulowali rezerwacje normalnie oplacona, a na "minusowy lot" wystawili bilety.. :|
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:03 

niebieski
koleo normalnie opłacony bilet na 3 euro ? hehe ;) normalnie opłacony to by był za ok 15 euro i wtedy byś mógł się dziwić, ale nie ,że anulowali bilet za 3 euro. Tych do których nie dali biletu czyt. eurolot to pewnie skasują wszystkie ...
 Profil Relacje PM off  

#232 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Mateusz099 napisał(a):
koleo normalnie opłacony bilet na 3 euro ? hehe ;) normalnie opłacony to by był za ok 15 euro i wtedy byś mógł się dziwić, ale nie ,że anulowali bilet za 3 euro. Tych do których nie dali biletu czyt. eurolot to pewnie skasują wszystkie ...

ja na eurolot mam bilety (@interia.pl), dziewczyna i kumpel dalej nie i cos czuje ze juz nie dostana, choc rezerwacja dalej potwierdzona..
 Profil Relacje PM off  

#233 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:09 

niebieski
Blackall napisał(a):
ja na eurolot mam bilety (@interia.pl), dziewczyna i kumpel dalej nie i cos czuje ze juz nie dostana, choc rezerwacja dalej potwierdzona..

a to widzisz to jednak wystawiali ... ja na gmail nie dostalem żadnego biletu i mam już 4 anulowane na 10. Na interie żadnej anulacji , ale prawie przy każdym bilecie mam eticket.
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Mateusz099 napisał(a):
Blackall napisał(a):

a to widzisz to jednak wystawiali ... ja na gmail nie dostalem żadnego biletu i mam już 4 anulowane na 10. Na interie żadnej anulacji , ale prawie przy każdym bilecie mam eticket.

wg mnie nie ma znaczenia czy eurolot czy lot. Jak widac zadzialal magicznie mail z interii... tylko czemu, tego nie wie nikt..
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:31 
Awatar użytkownika

Blackall napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):
Blackall napisał(a):

wg mnie nie ma znaczenia czy eurolot czy lot. Jak widac zadzialal magicznie mail z interii... tylko czemu, tego nie wie nikt..

to loteria - na interie tez mi nie przyszly bilety na eurolot. tylko na LOT.

@Mateusz099 - ja wiem ze 3eur to nie jest "normalna cena" ale w zestawieniu z minusowymi/darmowymi to nie widze tu logiki ze te darmowe maja etixy a oplacone nie.
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:32 
Awatar użytkownika

srebrny
Dziś dostałem faktury e-mailem za wszystkie rezerwacje (potwierdzone + dosłany e-ticket). Trudno mi uwierzyć, że domena maila miała coś wspólnego z uznaniem/anulowaniem rezerwacji, co najwyżej gmail mógł ubić maile z nr e-ticketów z powodu złej konfiguracji serwera, z której je wysyłano. Ja akurat podawałem mail na interii i wszystkie bilety do mnie doszły max. 5 min. po kupnie. Jedyny problem był z Visą Electron z mBanku, nie zawsze chciała przejść, trzeba było ponawiać płatność.
 Profil Relacje PM off  

#237 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:32 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Blackall napisał(a):

Widocznie Interia kupi LOT :lol: a tak na powazne, moze nie tylko interia, ale ogolnie .pl ? wczoraj kupowalem bilety po 4,01eur i dostalem etixa na interia.pl a kumpel w tym samym czasie kupowal ten sam lot na gmail.com i nie dostal etixa.
A przedwczorajsze minusowe bilety zostaly anulowane na stronie LOTu, etixy nie przyszly a podalem poczta.fm (czyli Interia)
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:35 

niebieski
to nie chodzi o to że gmail ubił maila ... bo jeśli został wystawiony ebilet to powinien być w checkmytrip albo na stronie lotu a nie powinien przyjść tylko email ... a na interie przychodziły bo były wystawione ... bardziej bym widział tutaj blokadę na stronie opodo na gmaila
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Pawel_T napisał(a):
Blackall napisał(a):

Widocznie Interia kupi LOT :lol: a tak na powazne, moze nie tylko interia, ale ogolnie .pl ? wczoraj kupowalem bilety po 4,01eur i dostalem etixa na interia.pl a kumpel w tym samym czasie kupowal ten sam lot na gmail.com i nie dostal etixa.
A przedwczorajsze minusowe bilety zostaly anulowane na stronie LOTu, etixy nie przyszly a podalem poczta.fm (czyli Interia)

Historia moich wczorajszych zakupów nie pasuje do tej logiki: 2 rezerwacje na e-mail biuro@mojafirma.pl nie otrzymały e-ticketu, kolejne dwie na konto w onecie natychmiast otrzymały bilet.
Wszystkie na dodatnią kwotę, te z biletami na symboliczną ;-)
Trasa ta sama.
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 26 Sty 2012 11:48 

niebieski
Mi anulowali już wszystkie bez ebiletu, te z biletem nietknięte ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 408 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 21  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Pizarro07 oraz 3 gości