Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Lis 2011 23:38 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
linia wizzair (w cenie tylko bagaż podręczny)
klasycznie lecimy przez Sztokholm płacąc 4zł na odcinku Gdansk- Sztokholm i kolejne 5zł Sztokholm - WAW
(loty codziennie poza wt i sob)

Gdańsk - Sztokholm (11:45 - 13:00)
między 11-24 stycznia najczęściej kształtują się tak:
Cena zwykła: 19 PLN (Wizz Xclusive Club: 4 PLN) lub 4zł dla wszystkich

Sztokholm - Warszawa (14:50-16:20) lub (15:05 - 16:35)
między 11-24 stycznia najczęściej kształtują się tak:
Cena zwykła: 25 PLN (Wizz Xclusive Club: 5 PLN)

poźniej poza pojedynczymi datami płacimy już 23zł lub więcej

Ostatnio edytowany przez sylwia_pl, 21 Lis 2011 23:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 21 Lis 2011 23:44 
Awatar użytkownika

srebrny
W drugim odcinku chochlik :-) Sztokholm-Warszawa powinno byc :-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Lis 2011 23:45 
Awatar użytkownika

niebieski
poprawione, dzięki :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lis 2011 00:03 
Awatar użytkownika

niebieski
ależ nie jest moim celem przekonywanie kogokolwiek, czy jest lepszy samolot czy pociąg :) każdy zna zalety i wady jednego i drugiego... więc decyzja należy do osoby podróżującej... co kto woli :)
ja tu wrzucam ofertę, którą uważam za atrakcyjną, a wybór pozostawiam wolny...
;)

poza tym jeśli ktoś często podróżuje na jednej trasie... fajnie czasem coś zmienić ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Lis 2011 00:25 

Loty: 163
Kilometry: 188 335
Krajów: 19 / 8.9%
Dzięki!
Powrót z Gdańska w 2 osoby za 17,22 PLN, czas chyba podobny jak pociąg, acz cena lepsza :)

#6 PostWysłany: 22 Lis 2011 00:41 
Awatar użytkownika

niebieski
uwaga tylko na mozliwe przekierowanie lotu np z powodu mgly. Niektorzy ostatnio musieli przez to zmieniac plany ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 22 Lis 2011 01:32 

niebieski
Blackall napisał(a):
uwaga tylko na mozliwe przekierowanie lotu np z powodu mgly. Niektorzy ostatnio musieli przez to zmieniac plany ;)

tego się właśnie boję, a w najbliższym czasie mam dwa wypady na chwilę do Norwegii. Co w sytuacji jak mi przekierują lot z Torp na Rygge albo Gardermoen, a ja tego samego dnia miałem mieć powrót? Najtańsza podróż życia stanie się najdroższą, bo będę musiał biletów szukać...?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Lis 2011 02:06 
Awatar użytkownika

niebieski
SwedishBoy napisał(a):
Blackall napisał(a):

tego się właśnie boję, a w najbliższym czasie mam dwa wypady na chwilę do Norwegii. Co w sytuacji jak mi przekierują lot z Torp na Rygge albo Gardermoen, a ja tego samego dnia miałem mieć powrót? Najtańsza podróż życia stanie się najdroższą, bo będę musiał biletów szukać...?

tez tak lecimy do malme w styczniu, na 4h, choc tam licze na to ze ew dojazd z np. Kopenhagi zajmie mniej niz 2-3h wiec powinno się zdążyć.. :P

co proponuje? Przede wszystkim czujnosc w okolicach boardingu - telefon z netem i sprawdzanie pogody. Jesli widzimi ze cos nie tak - to decydujemy co dalej..
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 22 Lis 2011 02:11 

niebieski
No tak w sumie z Kopenhagą nie jest tak źle. Z lotniska bezpośrednio można pojechać np jakimś Swebusem do Malmo (niecała godzina, z centrum Kopenhagi jedzie godzinę) lub metrem do centrum a stamtąd pociągiem, który jeździ co chwile i przejazd trwa jakieś pół godziny. Flygbussarna z Malmo na lotnisko to jakieś 40minut, 50 w godzinach szczytu.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 22 Lis 2011 08:48 

niebieski
SwedishBoy napisał(a):
No tak w sumie z Kopenhagą nie jest tak źle. Z lotniska bezpośrednio można pojechać np jakimś Swebusem do Malmo (niecała godzina, z centrum Kopenhagi jedzie godzinę) lub metrem do centrum a stamtąd pociągiem, który jeździ co chwile i przejazd trwa jakieś pół godziny. Flygbussarna z Malmo na lotnisko to jakieś 40minut, 50 w godzinach szczytu.
Pociąg z Kopenhagi do Malmo przejeżdża przez stację Københavns Lufthavn, więc nie ma potrzeby wracania do centrum

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: JanuszOnTour, radomt oraz 9 gości