Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Kwi 2014 01:13 

Dla tych, którzy planują urlop np. na Krecie okazja by zobaczyć coś więcej w niewielkiej cenie. Aegean/Olimpic ma promocję do 13.04. na loty po Grecji od 51e RT (24e OW), dostępne trasy:
Rhodes - Santorini
Santorini - Mykonos
Santorini - Heraklion
Heraklion - Mykonos
Rhodes - Heraklion
Możemy więc z Krety polecieć na kilka dni na Santorini, Rodos czy Mykonos, można złożyć też fajne kółeczko. Warto polecieć szczególnie na Santorini bo bilet na wodolot kosztuje 2 x tyle co na samolot. Więcej tutaj:
www.olympicair.com/en/Travel/Offers/Dom ... ril_8_2014
Ps. zastanawiałem się czy umieścić w niskokosztowych czy tradycyjnych ale ze względu na to że bilety w w/w cenie tylko z podręcznym do 8 kg to dałem tutaj.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 10 Kwi 2014 01:50 

Loty: 158
Kilometry: 320 173
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Dzięki za info. Wybieram się we wrześniu, potrzebny mi przelot z Krety na Santorini, najlepiej z Chanii, ale ostatecznie mógłby być i Heraklion.
Niestety promocyjnych cen na koniec września akurat nie ma, nad czym bardzo ubolewam. Pewnie przyjdzie kupować wodolot...

#3 PostWysłany: 10 Kwi 2014 11:08 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Loty za 24 eur ow po Grecji są od wielu miesięcy. Tylko daty ciągle się zmieniają.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Kwi 2014 22:16 

Nie do końca Skrzat. Najczęściej ceny za 24e OW były do Aten, ze stolicy chyba 42e OW. W/w loty są inne bo bezpośrednio z wyspy na wyspę i tylko w okresie wakacyjnym (oprócz Rodos-Heraklion) i da się złożyć po 24e OW. Jestem prawie pewny, że
nie znajdziesz innych tras po 48 e RT.
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Kwi 2014 00:34 
Awatar użytkownika

HON fly4free
piterek napisał(a):
Nie do końca Skrzat. Najczęściej ceny za 24e OW były do Aten, ze stolicy chyba 42e OW. W/w loty są inne bo bezpośrednio z wyspy na wyspę i tylko w okresie wakacyjnym (oprócz Rodos-Heraklion) i da się złożyć po 24e OW. Jestem prawie pewny, że
nie znajdziesz innych tras po 48 e RT.
Pozdrawiam

W lutym i marcu kupowałem w tej cenie koledze z pracy loty między Atenami i Rodos oraz powrót, a także na inne wyspy i wtedy takie ceny były na wielu trasach.terminy były na wiele miesięcy do przodu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 4 gości