Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 116  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Promocje Ryanaira
#1481 PostWysłany: 10 Mar 2014 02:21 

Loty: 40
Kilometry: 66 987
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Czasem da się taniej znaleźć, ale nie jest to regułą. Cena jest w miarę dobra.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#1482 PostWysłany: 10 Mar 2014 09:13 

Bierz póki jest, bo nie zawsze jest tak, ze nagle z czasem pewnego dnia cena mocno sie obnizy. Lepiej doplacic te 36 zl i miec szukanie taniego przelotu za sobą i z lotniska, ktore Ci pasuje ;)
Swoją drogą ja z Rzeszowa leciałem za prawie 300 zł w obie strony. To było 2 lata temu i to nie w okresie wakacji lecz po (pazdziernik-listopad) ;)
 Profil Relacje PM off  

#1483 PostWysłany: 10 Mar 2014 20:22 

niebieski
Witam,
szukam taniego lotu na Maltę dla 2 osób na początku lipca - aktualnie najtaniej z Wrocławia, ale za 996 zł;/ Jak uważacie? czy będzie jeszcze taniej bliżej terminu wylotu? Czy może są jakieś sprawdzone miejsca przesiadkowe, dzięki którym można się tam dostać taniej? z góry dziękuję za odpowiedź:)
 Profil Relacje PM off  

#1484 PostWysłany: 10 Mar 2014 20:32 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Przecież była promocja kilka dni temu ;)
Na kolejną przecenę bym nie liczył.
 Profil Relacje PM off  

#1485 PostWysłany: 10 Mar 2014 20:36 

niebieski
mashacra napisał(a):

widocznie zacząłem się tym interesować o kilka dni za późno;/ a czy gdzieś znajdują się informacje o planowanych promocjach może?:)
 Profil Relacje PM off  

#1486 PostWysłany: 14 Mar 2014 11:39 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
mnowakrgw napisał(a):
mashacra napisał(a):

widocznie zacząłem się tym interesować o kilka dni za późno;/ a czy gdzieś znajdują się informacje o planowanych promocjach może?:)

Informacje te znajdują się zapewne w tęgich decyzyjnych osób odpowiedzialnych za strategię cenową ;) Nie ma zasady co do promocji. Jest to jest, nie ma to nie ma, czasem na takim, czasem na innym kierunku (choć bardziej prawdopodobne, że wrzucą w dobrej cenie loty do Skandynawii niż na południe).

ciacho_majonez napisał(a):
Pytanie do wróżbitów, najlepiej do Macieja ;)
Szukam sobie lotu na maj z przesiadką w Rygge. Niestety ceny z WMI są dalekie od satysfakcjonujących. 29 zł urywa się dokładnie na ostatnim dniu kwietnia. Nie wrzucili jeszcze nowej puli (zazwyczaj bywała nawet wcześniej niż 2 miesiące przed wylotem) czy zmiana strategii na tym kierunku?

Podbijam swoje pytanie, kierując ja najchętniej do użytkownika maciejwrocław. Ceny na maj są dalekie od zadowalających, nawet z Poznania lub Wrocławia (tylko Gdańsk ma widoczną różnicę w cenie na maj). Biorąc pod uwagę czas i koszt dojazdu na dzień dzisiejszy bardziej opłaca mi się wziąć lot z Krakowa za sto kilka złotych. Przyznam szczerze, że wcześniej nie śledziłem wahań cen w kierunku do Rygge i Skavsta. Czy jednak zazwyczaj niskie ceny nie pojawiały się już na 6 tygodni przed początkiem miesiąca? I wobec tego, brać teraz co jest, bo może być tylko drożej? Czy wstrzymać się jeszcze, bo jednak perspektywa kupna lotu za mniej niż 50 zł jest kusząca.
 Profil Relacje PM off  

#1487 PostWysłany: 23 Mar 2014 23:25 

Witam,
mam pytanie do doświadczonych forumowiczów odnośnie terminu kupowania biletów w Ryanair. Planuje mały eurotrip WMI -CIA -BCN - OPO -STN - WMI w terminie lipcowym. Kiedy najlepiej kupować bilety ? Czy w przypadku terminów wakacyjnych lipiec -sierpień należy kupować możliwie najwcześniej ?

Za odpowiedź z góry dziekuję .
Serdecznie pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#1488 PostWysłany: 24 Mar 2014 10:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
emil1992 napisał(a):
Witam,
mam pytanie do doświadczonych forumowiczów odnośnie terminu kupowania biletów w Ryanair. Planuje mały eurotrip WMI -CIA -BCN - OPO -STN - WMI w terminie lipcowym. Kiedy najlepiej kupować bilety ? Czy w przypadku terminów wakacyjnych lipiec -sierpień należy kupować możliwie najwcześniej ?

Za odpowiedź z góry dziekuję .
Serdecznie pozdrawiam.

nie spodziewaj się oszałamiających cen na sierpień...
a kiedy kupować? kiedy uznasz że są tanie.

#1489 PostWysłany: 24 Mar 2014 11:19 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
mnowakrgw napisał(a):
Witam,
szukam taniego lotu na Maltę dla 2 osób na początku lipca - aktualnie najtaniej z Wrocławia, ale za 996 zł;/ Jak uważacie? czy będzie jeszcze taniej bliżej terminu wylotu? Czy może są jakieś sprawdzone miejsca przesiadkowe, dzięki którym można się tam dostać taniej? z góry dziękuję za odpowiedź:)

Z Wroclawia szukaj przesiadek w Bolonii i Bergamo.

#1490 PostWysłany: 28 Mar 2014 22:40 
Awatar użytkownika

A ja mam pytanie dotyczące Wielkanocy. Znajdziecie coś na południe Europy. Wylot z Warszawy (może być Chopin lub Modlin) w dniu 18.04, powrót 21.04 do Warszawy. Jakoś szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć, prócz Trapani (za 619 zł). Może uda się Wam znależć coś tańszego?

#1491 PostWysłany: 28 Mar 2014 22:46 

Krf23 napisał(a):
A ja mam pytanie dotyczące Wielkanocy. Znajdziecie coś na południe Europy. Wylot z Warszawy (może być Chopin lub Modlin) w dniu 18.04, powrót 21.04 do Warszawy. Jakoś szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć, prócz Trapani (za 619 zł). Może uda się Wam znależć coś tańszego?

Kod:
Wylot Pt 18. 04. ‘14 14.55 Warszawa WMI… 17.20 Rzym CIA… 2:25 h / bez przesiadek 164 zł

4   Historia cena lotu 14.55 Warszawa WMI… 17.20 Rzym CIA… Ryanair Live price! 164 zł Kup bilet

Powrót Nd 20. 04. ‘14 07.00 Rzym CIA… 09.25 Warszawa WMI… 2:25 h / bez przesiadek 159 zł

2   Historia cena lotu 07.00 Rzym CIA… 09.25 Warszawa WMI… Ryanair Live price! 159 zł Kup bilet

Całkowita cena: 323 zł

Kod:
Wylot So 19. 04. ‘14 12.55 Warszawa WMI… 15.15 Piza PSA 2:20 h / bez przesiadek 206 zł

Historia cena lotu 12.55 Warszawa WMI… 15.15 Piza PSA Ryanair Live price! 206 zł Kup bilet

Powrót Pn 21. 04. ‘14 15.00 Piza PSA 21.20 Warszawa WMI… 6:20 h / 1 przesiadka 186 zł

Historia cena lotu 15.00 Piza PSA 17.15 Gdańsk GDN Ryanair Live price! 167 zł Kup bilet

3:15 h Historia cena lotu 20.30 Gdańsk GDN 21.20 Warszawa WMI… Ryanair Live price! 19 zł Kup bilet

Całkowita cena: 392 zł
 PM off
Koociaczeek uważa post za pomocny.

#1492 PostWysłany: 30 Mar 2014 23:10 
Redaktor F4F

No i kilka dni temu się doczekaliśmy. Wraz ze wrzutką tanich biletów do Rygge z Gdańska, Poznania, Warszawy i Wrocławia można kombinować bardzo fajne trasy na kwiecień i maj. Bez większego trudu można znaleźć loty poniżej 200 NOK OW (~100zł) na takich trasach jak Malta, Palma, Rodos, Corfu, Saloniki, Madryt, Zadar.

Pojawiła się też pula biletów do Skavsty na wakacyjne miesiące, jednak ceny ze Szwecji są ostatnio dalekie od zachęcających. ;)
 Profil Relacje PM off  

#1493 PostWysłany: 08 Kwi 2014 12:13 
Redaktor F4F

Swoją drogą, zastanawia mnie, dlaczego bilety z Rygge są tak tanie? Praktycznie każdy kierunek da się ustrzelić w cenie około ~100 PLN OW lub nawet niższej. Samorząd dopłaca aż tak dużo? Czy jakaś inna przyczyna?
 Profil Relacje PM off  

#1494 PostWysłany: 23 Kwi 2014 16:44 
Awatar użytkownika

Loty: 307
Kilometry: 488 854
Krajów: 70 / 32.7%
niebieski
Nie wiem czy ktoś o tym pisał, ale na stronie Ryanaira wchodząc przez "Wyprzedaże" na głównej stronie i dalej wyszukując połączenie można często uzyskać niższą cenę niż wyszukując standardowo przez "Znajdź lot".
z.

#1495 PostWysłany: 23 Kwi 2014 16:48 

Loty: 63
Kilometry: 71 702
Krajów: 17 / 7.9%
Swoją drogą, zastanawia mnie, dlaczego bilety z Rygge są tak tanie? Praktycznie każdy kierunek da się ustrzelić w cenie około ~100 PLN OW lub nawet niższej. Samorząd dopłaca aż tak dużo? Czy jakaś inna przyczyna?

Myślę, że ostra walka z Norwegianem, który ma podobne kierunki i ceny niewiele wyższe. Co ciekawe Norwegian również lata z Rygge na kilku kierunkach od niedawna.
 Profil Relacje PM off  

#1496 PostWysłany: 24 Kwi 2014 18:40 

Jak myślicie, czy będzie jeszcze promocja na loty na Majorkę w pierwszym tygodniu czerwca? W sumie konkretnej promocji na te loty jeszcze nie było, ale z drugiej strony do wylotu pozostało tylko trochę ponad miesiąc, a ceny cały czas mają tendencję wzrostową. Niech mnie ktoś podtrzyma na duchu ;)
 Profil Relacje PM off  

#1497 PostWysłany: 24 Kwi 2014 18:58 
Awatar użytkownika

Loty: 462
Kilometry: 526 322
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
stanpl napisał(a):

Myślę, że ostra walka z Norwegianem, który ma podobne kierunki i ceny niewiele wyższe. Co ciekawe Norwegian również lata z Rygge na kilku kierunkach od niedawna.

Podczas 6-godzinnego lotu z Torp na Teneryfę, norwescy pasażerowie nakupowali tyle żarcia, napojów i perfumów, że spokojnie wyszło im w tysiącach euro. Myślę, że Ryan w dużej mierze zarabia na tym.

#1498 PostWysłany: 11 Maj 2014 09:48 
Awatar użytkownika

Loty: 396
Kilometry: 703 023
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Pytanie do doświadczonych podróżników ;) czy w przypadku Ryana można spodziewać się jeszcze jakiś obniżek na loty w lipcu czy jednak obecne ceny, które można znaleźć w systemie to są raczej ostateczne?

#1499 PostWysłany: 11 Maj 2014 09:58 

Legion1 napisał(a):
Pytanie do doświadczonych podróżników ;) czy w przypadku Ryana można spodziewać się jeszcze jakiś obniżek na loty w lipcu czy jednak obecne ceny, które można znaleźć w systemie to są raczej ostateczne?

To są prawdopodobnie okolice najniższych poziomów. Jeśli potanieją to już nieznacznie i pewnie nie wszystkie kierunki , dodatkowo - nie we wszystkich datach.
 PM off  

#1500 PostWysłany: 15 Maj 2014 15:44 

Cześć! Mam pytanko do doświadczonych ;) Przymierzam się do kupna biletów z Krakowa do Cagliari na początku września. Ceny są w tej chwili na wydaje mi się dość wysokim poziomie i mam nadzieję że trochę spadną (600-800zł w 2 strony). Ale z drugiej strony to popularny wakacyjny kierunek... myślicie że jest jeszcze szansa na obniżkę, czy kupować i nie ryzykować wzrostu cen?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 116  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości