Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sty 2014 01:31 

Świetna oferta od Wizzaira na lastminute. 258 zł za loty do Izraela z Katowic. Wylot nawet za 6 dni - 14.01 lub 16.01 na 2, 4 lub 7 dni.

Załączniki:
KTW-TLV 258 LASTMINUTE.png
KTW-TLV 258 LASTMINUTE.png [ 24.51 KiB | Obejrzany 1269 razy ]

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Sty 2014 01:53 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Bardzo dobra cena ale nie wróży to dobrze na przyszłość dla tego połączeni ... obym się mylił.

#3 PostWysłany: 08 Sty 2014 02:08 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
To jest podwyżka. Przyjrzyjcie się dobrze-przekreślone nie jest 400zł,a 100zł (na szarym tle widać to lepiej).

#4 PostWysłany: 08 Sty 2014 02:49 

Gaszpar napisał(a):
Bardzo dobra cena ale nie wróży to dobrze na przyszłość dla tego połączeni ... obym się mylił.

Dlaczego tak uważasz, w jakim sensie?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Sty 2014 03:06 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Niska cena na loty na najbliższe dni nie wróży dobrze. Takie daty zawsze powinny być i są najdroższe. Jeśli linia wyprzedaje tak tanio bilety to znaczy, że bilety słabo się sprzedają i linia chce za wszelką cenę zarobić choć trochę dorzucając na ostatnią chwilę pasażerów którzy zapłacili za bilet grosze (choć nie zawsze). Klienci biznesowi oraz bogaci ludzie często kupują bilety na ostatnią chwilę - stąd ceny praktycznie zawsze są wysokie. Poszukaj informacji o lotach z Katowic do Kutaisi - przed samym zawieszeniem części lotów ceny nawet na ostatnią chwilę były wyjątkowo niskie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 08 Sty 2014 03:38 

Kański napisał(a):
Niska cena na loty na najbliższe dni nie wróży dobrze. Takie daty zawsze powinny być i są najdroższe. Jeśli linia wyprzedaje tak tanio bilety to znaczy, że bilety słabo się sprzedają i linia chce za wszelką cenę zarobić choć trochę dorzucając na ostatnią chwilę pasażerów którzy zapłacili za bilet grosze (choć nie zawsze). Klienci biznesowi oraz bogaci ludzie często kupują bilety na ostatnią chwilę - stąd ceny praktycznie zawsze są wysokie. Poszukaj informacji o lotach z Katowic do Kutaisi - przed samym zawieszeniem części lotów ceny nawet na ostatnią chwilę były wyjątkowo niskie.

Aha, w takim sensie, no tak, to się zgadza. Mam nadzieję, że tak się nie stanie bo sam poluję na bilet na marzec/kwiecień i zamiana na inny kierunek (nawet droższy) bardzo by mi nie pasowała.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Sty 2014 03:56 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Anonymous napisał(a):
Kański napisał(a):

Czyli kupować z zamiarem wymiany na inny droższy kierunek w przypadku skasowania.

A masz w Wizzie wiele droższych kierunków? ;)
Nie byłbym przekonany i sam nie podjąłbym ryzyka bo jeszcze niedawno czytałem o dużym obłożeniu na tych lotach więc sam jestem zdziwiony tymi cenami last minute. Poza tym nie wiem czy zmieniliby Ci na inny kierunek - szybciej zaproponowaliby lot z Warszawy itp.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Sty 2014 06:14 

niebieski
Przylecialem dzisiaj tym lotem i oblozenie bylo praktycznie 100%. chyba tylko 2 miejsca byly wolne przy wyjsciach awaryjnych. W samolocie prawie sami ortodoksi, 9 osob z Polski zostalo "skumulowanych" w przedostatnich rzedach. Swoja droga, niezly folklor. Jesli polaczenie zamkna to raczej nie z powodu ceny, tylko cabin crew nie wytrzyma ;)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Sty 2014 17:57 

Ja leciałem w obie strony w grudniu. Do Tel Awiwu na pokładzie było około 70 pasażerów (7-8 ostatnich rzędów było niedostępnych). Z powrotem - nieco lepiej, bo około stu pasażerów i "tylko" cztery rzędy niedostępne. Ale w swoim rzędzie byłem sam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości