Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Wizzair (WDC + mały bagaż podręczny)

Gdyby ktoś planował przyszłe wakacje na północy Włoch to powrót 27 sierpnia z Bergamo do Warszawy jest za 34 zł.
Gdy ktoś nie chce czekać na tani dolot do Bergamo, to teraz np. 13 sierpnia jest za 114 zł :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:08 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Kto rezerwuje Bergamo na 10 miesięcy wprzód, skoro niemalże na wszystkie terminy można z mniejszym wyprzedzeniem znaleźć loty w podanej cenie?

#3 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:19 

Może i teraz znajdziesz za tą samą cene loty, jednak w okresie wakacyjnym ceny będą zapewne większe, jeśli będziesz chciał to zrobić np. w czerwcu...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:22 
Awatar użytkownika

HON fly4free
W tym roku najtaniej w sierpniu było za 74 zł OW (mowa o Wizzairze).

A teraz sorki za OT :)
Coraz więcej osób na tym forum lubi krytykować pracę innych (a to że za drogo w tym kierunku, a to dojazd z lotniska do miasta wychodzi 5x więcej niż cena biletu, itd.).
@petit35: sprawdziłem, że tylko jeden raz podzieliłeś się jakimkolwiek znaleziskiem (Marsylia w czerwcu z Warszawy za 218 zł Ranairem), więc na przyszłość proszę zachowaj swoje uwagi dla siebie.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
skrzat - uważam, że oferta za 34 zł. w jedną stronę, na lot za 10 miesięcy - nie jest ofertą wartą uwagi.
A jak wrzucałem Kijów - Dubaj - Kijów za 400 zł. Wizz, to stwierdzili, że również nie jest warte uwagi.

#6 PostWysłany: 04 Lis 2013 01:38 
Awatar użytkownika

HON fly4free
petit35 napisał(a):
skrzat - uważam, że oferta za 34 zł. w jedną stronę, na lot za 10 miesięcy - nie jest ofertą wartą uwagi.
A jak wrzucałem Kijów - Dubaj - Kijów za 400 zł. Wizz, to stwierdzili, że również nie jest warte uwagi.

Myślisz, że stanieje? Jeśli jeszcze nie wiesz, to w Wizzairze 34 zł OW jest najniższą dostępną ceną na wszystkich kierunkach (poza promocją, która jest np. teraz, bo wtedy ta cena wynosi 33,20 zł)

Dla mnie EOT.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Lis 2013 03:52 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 283
Kilometry: 354 948
Krajów: 46 / 21.5%
Moim zdaniem bardzo dobra wrzuta, co z tego że odległy termin ? Ostatnio wizzair prowadzi fajną politykę co do firstminute, mnie udało się upolować Budapeszt za 88 RT i Bruksele za 68 RT na wakacje 2014.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Lis 2013 09:32 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
skrzat napisał(a):
Coraz więcej osób na tym forum lubi krytykować pracę innych (a to że za drogo w tym kierunku, a to dojazd z lotniska do miasta wychodzi 5x więcej niż cena biletu, itd.).

Masz absolutną rację. Wielki szacun dla Ciebie, bo jesteś chyba najaktywniejszym w ostatnich tygodniach "poszukiwaczem", przynajmniej w dziale lowcostów, który odwiedzam regularnie. Nie ma się co przejmować marudami, którzy palcem nie kiwną, żeby coś znaleźć i tylko czekają na gotowe. A cena za ten lot BGY-WAW oczywiście świetna, ciężko upolować w wakacje taki lot w najniższej Wizzairowskiej cenie. A to jeszcze koniec wakacji, na pewno ktoś z tej okazji skorzysta.

#9 PostWysłany: 04 Lis 2013 11:48 

niebieski
Cena jest dobra, ale do precyzyjności można dodać, że (jak zawsze) jest taka tylko w przypadku zakupu biletów w dwie strony, zaczynając podróż w Warszawie. Jeżeli będziemy kupować tylko Bergamo - Warszawa, cena będzie wynosić 9.99 E (teraz w promocji 9.39 E), co będzie o kilkanaście złotych więcej. Jeżeli termin nam odpowiada, można wykorzystać dobra cenę.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 04 Lis 2013 12:39 

niebieski
J29 napisał(a):
skrzat napisał(a):

Masz absolutną rację. Wielki szacun dla Ciebie, bo jesteś chyba najaktywniejszym w ostatnich tygodniach "poszukiwaczem", przynajmniej w dziale lowcostów, który odwiedzam regularnie. Nie ma się co przejmować marudami, którzy palcem nie kiwną, żeby coś znaleźć i tylko czekają na gotowe. A cena za ten lot BGY-WAW oczywiście świetna, ciężko upolować w wakacje taki lot w najniższej Wizzairowskiej cenie. A to jeszcze koniec wakacji, na pewno ktoś z tej okazji skorzysta.

Skrzat, też Cię lubię za świetne znaleziska! I jak wyżej! Pozdrawiam! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości