Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Wrz 2013 08:07 
Awatar użytkownika

hej
niestety nie naumiałam się jeszcze wklejać ze stronki "okienek z wylotami",
ale napiszę po swojemu, może się komuś przyda

bilety na Wizzair.com, w cenie bagaż podręczny

Poznań-Paryż
29.09-02.10.2013
13.10-16.10.2013
cena w dwie strony 130zł

20.10-23.10.2013 Cena 114zł

dużo fajnych cen .. wystarczy poszperać

edit:
a listopad jeszcze tańszy :)

06.10-10.10.2013 cena w dwie strony 98,40zł
06.10-13.10.2013 cena w dwie strony 82,40zł

edit mod (JIK)
istnieje temat z jednodniową promocją od Wizz Air tutaj >>

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 03 Wrz 2013 08:17 

Widzę, że się wkręcasz coraz bardziej ;) dobrze, dooobrzeee :D

Z tym Paryżem to trzeba jeszcze doliczyć koszt dojazd do miasta który do najtańszych nie należy

#3 PostWysłany: 03 Wrz 2013 08:22 
Awatar użytkownika

cypel77 napisał(a):
Widzę, że się wkręcasz coraz bardziej ;) dobrze, dooobrzeee :D

Z tym Paryżem to trzeba jeszcze doliczyć koszt dojazd do miasta który do najtańszych nie należy

Ja dostałam duużo pomocy, więc staram się pomóc innym :) wiem, że zawsze to jakiś bodziec :lol: :lol:

Szczerze mówiąc /pisząc/ codziennie przeglądam po kolei wszystkie loty z Poznania ( wizz i ryanair ), oraz easy jeta w poszukiwaniu jeszcze jakiejś fajnej opcji. Potrzebuję jeszcze być jeden dzień w styczniu w Londynie, ale chyba jeszcze poczekam z zakupem, no i szukam już czegoś cieplejszego na początek wiosny, ale na razie z Poznania nic nie mogę fajnego wyczarować. Wszystko kończy mi się najczęściej na grudniu/ styczniu. Marzyłam jeszcze o jakiejś fajnej opcji na Sylwestra, ale już pewnie nie ma szans.
miłego dnia :)

#4 PostWysłany: 03 Wrz 2013 10:12 

ania-p napisał(a):
Szczerze mówiąc /pisząc/ codziennie przeglądam po kolei wszystkie loty z Poznania ( wizz i ryanair ), oraz easy jeta w poszukiwaniu jeszcze jakiejś fajnej opcji. Potrzebuję jeszcze być jeden dzień w styczniu w Londynie, ale chyba jeszcze poczekam z zakupem, no i szukam już czegoś cieplejszego na początek wiosny, ale na razie z Poznania nic nie mogę fajnego wyczarować. Wszystko kończy mi się najczęściej na grudniu/ styczniu. Marzyłam jeszcze o jakiejś fajnej opcji na Sylwestra, ale już pewnie nie ma szans.
miłego dnia :)

No ja też właśnie szukam czegoś fajnego na Sylwestra z Poznania najlepiej.
Również planuje jeszcze w tym roku (listopad, grudzień) wyspy Kanaryjskie - na razie Lanzarote najtaniej przez Londyn za 500zł.

#5 PostWysłany: 04 Wrz 2013 19:59 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Z POZ jest słaba oferta teraz, a co dopiero na zimę. Kilka dni temu kupiłem na październik taką opcję (wszystko FR): WAW-STN-TFS / TFS-BCN-BGY-POZ za niecałe 600zł. Lepiej od razu szukajcie też opcji z WRO/WAW (WMI)/SXF. W rozkładzie zimowym idzie dolecieć z POZ na Kanary (TFS) przez TRF/RYG (sobota i niedziela), i wrócić po tygodniu przez TRF do WRO (z tego co pamiętam). Ale moim zdaniem Sylwka na Kanarach bym sobie odpuścił, spójrz na ceny lotów skądkolwiek w tym okresie, to zobaczysz że nawet latem kupisz taniej. Dla nich to taki mały sezon, więc liczą sobie zdrowo. Sprawdź ceny hoteli jak nie wierzysz ;) Bilety do Londka na styczeń kup w październiku lub na początku listopada. Ja 2 lata temu kupiłem rtn POZ-STN-POZ za 122zł, a rok temu POZ-LTN-POZ za ...24zł (WDC). Ceny pewnie nie będą tak niskie, ale sądzę że w 150 zł /rtn na STN znajdziesz.
Mimo wszystko powodzenia w szukaniu połączeń z POZ. Też wolałbym latać od siebie, ale póki Wichura rządzi lotniskiem, to na poprawę oferty nie liczę.

#6 PostWysłany: 04 Wrz 2013 20:11 
Awatar użytkownika

macias z tym Londynem, to tak sobie obiecałam, że kupię te bilety jak będą w granicach 100zł RT , jeśli chodzi o Sylwestra, nie mam parcia, będzie super jak przyjdzie jakaś fajna oferta, jak nie będzie - to trudno, najwyżej zrobimy impreskę w domu i będzie MEKSYK :)

Ja potrzebuje 3 biletów na naszą rodzinkę, + pobyt, i cała reszta, więc pewnie na Sylwestra nie mam co liczyć, z jednego powodu - kasy :? Pewnie każdy inny wyjazd w tej samej formie w innym terminie będzie o wiele tańszy, choć fajnie by było wypić szampana gdzieś daleko w TAKĄ noc :) zobaczymy

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości