Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 307 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: WIZZ MultiPass
#301 PostWysłany: 10 Lut 2025 17:44 
Awatar użytkownika

@dg72
Dziękuję za odpowiedź,ale nie rozumiem. Wykorzystuje tokeny lutowe, które mogę wykorzystać do 5 marca. Mam multipas w obie strony. Więc lot do Neapolu 1marca i powrót 3marca powinien przejść
Będę wdzięczna za pomoc w zrozumienii, bo na wizzair liczyć nie można ?

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 10 Lut 2025 17:53, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#302 PostWysłany: 10 Lut 2025 17:48 

złoty
Kod:
. Możesz zarezerwować lot od razu, a pierwszą podróż w ramach miesięcznego cyklu abonamentowego możesz odbyć już 5 dni później. Oto przykład w celu uniknięcia wątpliwości: możesz zarezerwowaćlot między 1 a 31 grudnia,aby podróżowaćmiędzy 6 grudnia a 5 stycznia. Ze względu na 5-dniowe ograniczenie rezerwacji w ramach programu, nie można zarezerwować lotu w ciągu 5 dni od daty wylotu. Pamiętaj, że ze względu na różną liczbę dni w poszczególnych miesiącach, cykl obejmuje 30 lub 31 dni kalendarzowych.

Czyli z Neapolu na 1-5 dni przed 3 marca
 Profil Relacje PM off
katka256 lubi ten post.
katka256 uważa post za pomocny.

#303 PostWysłany: 10 Lut 2025 18:14 
Awatar użytkownika

-- 10 Lut 2025 18:00 --

Tak. Dokładnie. I nie mogę kupić powrotu Neapolu-Katowiece. Wyszukuje mi lot, wybieram, klikam zatwierdź. I przerzuca mnie znowu na stronę startową….

-- 10 Lut 2025 18:14 --

dg72 napisał(a):
Kod:
. Możesz zarezerwować lot od razu, a pierwszą podróż w ramach miesięcznego cyklu abonamentowego możesz odbyć już 5 dni później. Oto przykład w celu uniknięcia wątpliwości: możesz zarezerwowaćlot między 1 a 31 grudnia,aby podróżowaćmiędzy 6 grudnia a 5 stycznia. Ze względu na 5-dniowe ograniczenie rezerwacji w ramach programu, nie można zarezerwować lotu w ciągu 5 dni od daty wylotu. Pamiętaj, że ze względu na różną liczbę dni w poszczególnych miesiącach, cykl obejmuje 30 lub 31 dni kalendarzowych.

Czyli z Neapolu na 1-5 dni przed 3 marca

No, ale przecież to niemożliwe. Rezerwowałam już nie raz loty gdzie przylot był szybciej niż 5dni od wylotu.
 Profil Relacje PM off  

#304 PostWysłany: 10 Lut 2025 22:15 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
Ten regulamin miał wiele baboli i ciężko było zrozumieć o co im chodzi, mnie też się wydaje że dało się rezerwować loty w ciągu 5 dni lot i przylot i to nawet przy multupassie w jedną stronę lot mógł być np. 2-6 z tym że rezerwowany na min 5 dni wcześniej, a nie że nie można było lecieć i wrócić w ciągu 5 dni. Pytaj ich odpisują ale po długim oczekiwaniu. Być może oni już wiedzą że ten lot powrotny skasują do tego czasu :D Pamiętam że tam w tym multipassie były loty których w normalnym rozkładzie nie było i nie dało się ich zarezerwować bo ich nie było tak naprawdę. Z tego co widzę jest lot 3 powrotny ale 1 nie ma lotu do Neapolu z Katowic a z Warszawy jest 1 nie ma 3 powrotu. To nie jest tak że musi być lot i powrót na tej samej trasie ? Tego nie wiem bo miałem jednostronny :D
 Profil Relacje PM off  

#305 PostWysłany: 11 Lut 2025 12:05 
Awatar użytkownika

Dzięki za odpowiedź, będę drążyć :)
 Profil Relacje PM off  

#306 PostWysłany: 11 Lut 2025 16:53 

Monika Kehl napisał(a):
Dziś zarezerwowałam w ramiach multipassa lot Warszawa-Neapol, chciałam zarezerwować lot powrotny Neapol-Katowice. I nie mogę, nie ma żadnego komunikatu dlaczego. Czy ktoś ma jakiś pomysł? Daty lotów 1-3marca.Dzieki!

Nie wiem czy dobrze rozumiem Twój problem ale jeżeli masz multipass w dwie strony to musisz dokonać rezerwacji obu lotów (na tej samej trasie wylot/powrót) w jednym momencie.