Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 26 Lis 2012 00:27 
Awatar użytkownika

Może mało atrakcyjna cena, bo zawsze można złożyć coś z lotami do Rzymu z Poznania, Katowic czy Modlina, no ale może ktoś będzie miał najbliżej z Berlina ;)

Pobyt 3 dniowy, w tym dzień walentynkowy: 13.02-16.02 za 261 zł

Oczywiście z potentem krakowskim

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 26 Lis 2012 00:39 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Bez żadnego szukania są loty za 200 zł... 260 to żaden tani lot
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lis 2012 01:02 

Z tym patentem krakowskim ,to już chyba lipa. Dzisiaj szukałem lotu z Berlina na Teneryfę i normalnie z opłatą 11e znalazłem za 147,99 już w całości od 1 os. Natomiast z patentem wyświetliło 598 zł czyli 10 zł taniej od ceny kursu eur/pln ale z karty zawsze ściąga kwotę po kursie sprzedaży euro ,czyli ok 10 gr wiecej za 1 e
Kiedyś przejechałem się na czymś takim i wyszło mi drożej ,niż bukowanie w euro. Rezerwowałem hotel na Quickrooms i odznaczyłem płatnośc w PLN a z karty zeszły środki w GBP przeliczone na euro plus kwota za przewalutowanie.
Nie wiem jak jest w przypadku kupna właśnie w ten sposób biletu na EasyJet, ściąga wyświetloną kwote w PLN czy i tak dokonuje sprzedaży w euro po kursie sprzedaży banku w którym ma się konto???
 PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lis 2012 11:07 

Loty: 48
Kilometry: 80 826
Krajów: 11 / 5.1%
Anonymous napisał(a):
Z tym patentem krakowskim ,to już chyba lipa. Dzisiaj szukałem lotu z Berlina na Teneryfę i normalnie z opłatą 11e znalazłem za 147,99 już w całości od 1 os. Natomiast z patentem wyświetliło 598 zł czyli 10 zł taniej od ceny kursu eur/pln ale z karty zawsze ściąga kwotę po kursie sprzedaży euro ,czyli ok 10 gr wiecej za 1 e
Kiedyś przejechałem się na czymś takim i wyszło mi drożej ,niż bukowanie w euro. Rezerwowałem hotel na Quickrooms i odznaczyłem płatnośc w PLN a z karty zeszły środki w GBP przeliczone na euro plus kwota za przewalutowanie.
Nie wiem jak jest w przypadku kupna właśnie w ten sposób biletu na EasyJet, ściąga wyświetloną kwote w PLN czy i tak dokonuje sprzedaży w euro po kursie sprzedaży banku w którym ma się konto???

w EasyJet ściąga wyświetloną kwotę w PLN
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości