Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 725 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Następna
Autor Wiadomość
#621 PostWysłany: 10 Kwi 2025 10:58 
Awatar użytkownika

"Z radością ogłaszamy, że Twoje członkostwo w WIZZ All You Can Fly stało się jeszcze lepsze"

Załączniki:
Zrzut ekranu 2025-04-10 o 10.57.10.png
Zrzut ekranu 2025-04-10 o 10.57.10.png [ 58.25 KiB | Obejrzany 3011 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#622 PostWysłany: 28 Kwi 2025 03:39 
Awatar użytkownika

platynowy
To powyzsze to niezly bull...t by Jozef. Wlasnie sobie sprawdzilem na ostatnim locie. Propozycja zakupu bagazu... akurat priorytet, podczas tej nowej sciezki kupowania lotu za 10€, dodano nowy krok i prio kosztowalo $40, bagaz 20kg tez $40, nie skorzystalem. Nastpenie w zarzadzaniu rezerwacja standardowo mozna bylo dodac prio za...$23, a 20kg za $32...
Tak wiec landryna dalej klienta robi w bambuko. Na nowym poziomie....
 Profil Relacje PM off
Kashpir lubi ten post.
piwili uważa post za pomocny.

#623 PostWysłany: 24 Maj 2025 19:51 

Czesc, takie pytanie dla praktyków, jeśli publikują listę rano tzn ze miejsca na te loty danego dnia albo nastepnego są dostępne ? .

Przez najbliższe pół roku będę musiał latać często do Hiszpanii a dokładnie to okolice Walencji i zastanawiam sie czy nie kupić tego abo, Nie znam dat w które będę musiał latać. A taki abo na loty 2-3 dni do przodu by mnie urządzał.
 Profil Relacje PM off  

#624 PostWysłany: 24 Maj 2025 19:53 

Loty: 167
Kilometry: 299 995
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Od lutego zauważyłem że bardzo ciężko coś złapać weekendowego, Walencja Alicante z Warszawy na weekend nie możliwe. Ostatnio odpuściłem sobie już szukanie
 Profil Relacje PM off  

#625 PostWysłany: 24 Maj 2025 21:31 

Ok to rzeczywiście kiepsko, ale jak publikują listę tzn ze są móżliwe bilety na ten termin ?. Czy to jest tylko reklama :P . Ja pewnie bym latał w różne dni tygodnia, ale to się jeszcze okaże, średnio 2-3 w miesiącu.
 Profil Relacje PM off  

#626 PostWysłany: 24 Maj 2025 22:39 

Loty: 167
Kilometry: 299 995
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Jak publikują listę to czasem są loty a czasem nie ma mimo że wg listy powinny być
 Profil Relacje PM off  

#627 PostWysłany: 14 Lip 2025 12:23 
Awatar użytkownika

Wizzair zamyka bazę w Abu Zabi
To chyba ostatecznie przesądzi (moją) decyzję o nie przedłużania abonamantu.
Czy ktoś z tu obecny wie - do kiedy można składać wypowiedzenie automatycznego przedłużenia abonamentu?

Wg (obecnego) regulaminu jest zapis:
7.3 Możesz wypowiedzieć swoje członkostwo lub wycofać się z członkostwa w Wizz All You Can Fly, wysyłając pisemne zawiadomienie o wypowiedzeniu do Wizz Air za pośrednictwem https://wizzair.com/pl-pl/informacje-i- ... -i-skargi/ przed końcem Okresu
kwalifikowalności.

Czy dobrze rozumiem, że mam czas do ostatniego dnia pierwszego roku?

link do regulaminu: https://multipass.wizzair.com/aycf-terms-pl.pdf
 Profil Relacje PM off  

#628 PostWysłany: 14 Lip 2025 13:18 
Awatar użytkownika

platynowy
Józek i jego konsultanci sami nie wiedza. To jest odpowiedz na szczegółowe pytanie do kiedy. Podałem im 3 daty dowyboru.
Ręce opadają.

Image
 Profil Relacje PM off  

#629 PostWysłany: 23 Lip 2025 12:15 
Awatar użytkownika

platynowy
Ida zmiany....
Mozna zrezygnowac.
Brak autorenew, do czasu

Cytuj:
We wanted to thank you again for being a part of WIZZ All You Can Fly! As part of your membership, you may receive emails from us from time to time relating to updates to the general terms and conditions which affect your WIZZ All Your Can Fly membership. Our goal is to provide transparency and give you an opportunity to review these changes before they become effective.

Further below you can find a brief summary of the changes that have been made to the terms and conditions.

It is important to note that, if you do not respond to these changes before 21st August 2025, you will be deemed to have approved these changes and no action is needed on your end.

However, if you disapprove of these changes and no longer wish to continue with your WIZZ All You Can Fly membership, you may respond here by sending your written notice of termination or via the competent call centre here under “Existing bookings” and let us know. While we will be sad to see you go, if you do not approve the changes before using your voucher, we will partially refund the membership fee that was charged to the payment method which you provided when purchasing the membership, based on the days remaining in your membership from the time you decide to withdraw.

Finally, please be aware that, even if you do not respond to this email, you are deemed to have approved these changes.

For a more detailed look at the changes made to WIZZ All You Can Fly’s general terms and conditions, please see the text in full here.

Please find here the material changes:

We have clarified the method of your acceptance of material terms and conditions, as well as provided some reasoning as to why we may wish to modify the terms and conditions (Point 7.4);
We have improved the method of calculation of refunds if you do not accept modified terms and conditions, from remaining months to remaining days (Point 7.5);
We have changed Point 7.6 to provide you some reasoning as to why we may stop operating flights to a country, as well as to allow for you to choose to receive a partial refund in the event that Wizz Air ceases operations to the country in which your airport of preference is located (Point 7.6);
In the event that Wizz Air discontinues All You Can Fly, we have changed Point 7.7 to provide a required notice period before we discontinue the service (Point 7.7).
Lastly, we would like to inform you that, starting from 23rd July 2025, Caravelo – the company which currently serves as the technology partner and payment processor - will no longer be the payment processor for WIZZ All You Can Fly. For you, until the renewal of your subscription, nothing will change.

However, because we are changing the way the payment process works, due to technical limitations, please note that your initial subscription will NOT be automatically renewed as previously stated in the Terms and Conditions. Only for the first upcoming renewal period, you will have to manually insert your billing information to renew your subscription.

After this upcoming cycle, the auto renewal will be in place once again going forward, subject to the Terms and Conditions.

Please note that auto renewal is not applicable in Israel. We will provide you with reminders of this periodically throughout the next few months to ensure that you do not miss out on enjoying your membership!
 Profil Relacje PM off  

#630 PostWysłany: 28 Lip 2025 12:38 

Dajcie plz linka gdzie skutecznie zrezygnować - szkoda zachodu
 Profil Relacje PM off  

#631 PostWysłany: 13 Sie 2025 09:27 

niebieski
22.07 otrzymałem maila z informacją o możliwości rezygnacji z AYCF, z czego skorzystałem. Wczoraj otrzymałem mail z prośbą o podanie nr konta, bo zwrócą mi 88,86 EUR bądź równowartość w PLZ.
 Profil Relacje PM off
jaco027 lubi ten post.

#632 PostWysłany: 16 Sie 2025 10:38 

Loty: 83
Kilometry: 234 641
Krajów: 26 / 12.2%
niebieski
[quote="dominiq1920"]Wizzair zamyka bazę w Abu Zabi
To chyba ostatecznie przesądzi (moją) decyzję o nie przedłużania abonamantu.
/quote]

wiesz może, które połączenia z Abu Dhabi zostaną usunięte z siatki i od kiedy ? Tam było dużo połączeń do byłych republik radzieckich to wszystko ma być skasowane ?
 Profil Relacje PM off  

#633 PostWysłany: 16 Sie 2025 11:01 
Awatar użytkownika

platynowy
Przeciez wszystko idzie OUT jak baze zamykaja... nie bedzie zadnych republik...
 Profil Relacje PM off
sebaa uważa post za pomocny.

#634 PostWysłany: 16 Sie 2025 11:18 

niebieski
Nie wiem nie znam się nie na każdym lotnisku chyba mają bazę a loty są.
Wiesz może od kiedy to zamykają ?
Przedłużenie jest po starej czy nowej cenie, bo tam jakaś promocja była i zastanawiam się czy jak przedłużę to mam starą czy nie. Jeśli nie to bardziej mi się opłaca skasowac i ew. wykupić na nowo za parę miesięcy.
 Profil Relacje PM off  

#635 PostWysłany: 16 Sie 2025 11:29 

Loty: 507
Kilometry: 941 735
Krajów: 80 / 37.4%
srebrny
Przedłużenie miało być po wyższej cenie czyli jak dobrze pamiętam po 599€. Jako, że produkt jest obecnie niedostępny, to w przypadku rezygnacji nie wiadomo czy uda ci się kupić później. Żeby jedno nie było sam zamierzam zrezygnować.
 Profil Relacje PM off

#636 PostWysłany: 16 Sie 2025 11:37 
Awatar użytkownika

platynowy
AUH i 5W idzie do piachu 1/9/25
 Profil Relacje PM off

#637 PostWysłany: 16 Sie 2025 12:04 

niebieski
Dzięki za odpowiedź przekonaliście mnie do rezygnacji.
 Profil Relacje PM off  

#638 PostWysłany: 23 Sie 2025 22:06 

Loty: 6
Kilometry: 12 016
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
https://www.wizzair.com/pl-pl/najnowsze ... -o-podrozy

Cytuj:
We are pleased to inform our passengers that all Wizz Air Abu Dhabi flights scheduled up to and including 31 August will operate as previously announced .
 Profil Relacje PM off  

#639 PostWysłany: 23 Sie 2025 23:49 
Awatar użytkownika

platynowy
Sparafrazuje to co inny forumowicz slusznie zauwazyl: Jozek, miszcz samozaorania.
E: lot 30/8 auh-evn anulowany. Kasa wrocila na konto. Wieczorem telefon z wizz. Pewnie o przywróceniu. Nie odebrałem, bo akurat bylem poza zasiegiem... lotu w systemi nie ma. Na koncie nie ma.
Ciekawe co zaproponuja, po anulowaniu lotu.
Podsumowujac, ktos za wczesnie wcisnal masowe anulacje i teraz araby beda mialy nastepna okazje na oplucie tego wspanialego CS....
 Profil Relacje PM off  

#640 PostWysłany: 30 Sie 2025 08:13 
Awatar użytkownika

platynowy
Nie moge edytowac, ale dodam post scriptum do tej parodii by Jozek, weekendowo i beletrystycznie...

Wiadomo, omsknal im sie gruby paluch i anulowali kilka dni za wczesnie wszystko. Potem wysylali trwozne maile, ze zurück, bo mistake itp... telefony byly tez....
No i nawet rezerwacje przywrocili do systemu, pomimo tego ze wydzwaniaja i wypisuja, ze jak rezki nie masz i nie widzisz to na lotnisko i tak masz jechac...

No dobra, przywrocili i co... i bez wszystkich uslug, np, bez flexa. Wkur... na Jozka zmienilem plany i sobie w sina dal polecialem, ale chce zmienic ta rezke i nic tylko 50EUR doplaty, za telefon i do CS... a tu mily nieuk po konsultacji z drugim (niewiadomo czy milym) nieukiem, sorry gregory, rezka niezmienialna, bylo ale nie ma, mozesz se pisac reklamacja, albo... pojsc na lotnisko i zalatiwac.... ta... mowie nieukowi... jak jestem se juz 5000km dalej to se moge pojsc... pomijajac fakt ze Araby maja na Jozka totalnie wywalone, 5W bsluguje Etihad staff nawet nie w uiformach Jozkowych tylko swoich i nic nie wie, nie umie, nie chce i ma Jozka ogolnie w glebokim powazaniu... w najlepszym razie pokazuja w AUH nr do tego samego CS, przyklejony na szybce :-)
Po dociskaniu nieuka, ze nie moge pojsc na lotnisko, nie chce anulowac rezerwacji i maja mi przywrocic usluge tak jak ja kupilem...cham sie bezczelnie razlaczyl...no comments.

No to jak mnie 2 nieuki zbyly standardowym, nie mamy pana plaszcza i co nam.... To wkur... na najlepszy CS pod sloncem juz plany charge backa ukladam, bo ani nie mam ochoty tracic kasy za rezke z prawie bezplatnym zniknietym flexem, ani placic 50EUR haraczu do glupoli....Ale nastepnego dnia mysle... no moze jednak HUCA... no i cud nad Wiasla, a moze nad Dunajem czy innym Dubai Creek... Nastepnego dnie polaczenie nie z nieukiem ale z jakims ogarnietym lekko czlowiekiem, ktory na moje zale juz wie ze cos im sie sypnelo z tymi skasowanymi rezkami i kaze 1h czekac i zadzwonic ponownie, bo... IT naprawi...
Ja sobie, tatatata... zawsze tak jest... klienta zbyc, juz nie nasz problem, inny agent sie bedzie meczyc za 1h. Ale...o dziwo. Nie zadzwonilem a pare godzin pozniej wchodze w rezke, a tu... flex sie magicznie pojawil. Czyli naprawili na kilka godzin przed planowana data lotu. A przeca wczesniej sie nie dalo bo nie, bo tak jest, problem techniczny albo nie mozemy zmieniac...

W skrocie:
Happy End, ale doswiadczenie... jedyne w swoim rodzaju. Jozek jaki jest, kazdy widzi.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 725 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 37  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości