Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 116  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Promocje Ryanair'a
#601 PostWysłany: 21 Sty 2011 00:20 
Awatar użytkownika

ktos znalazl cos ciekawego w nowej promocji?

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#602 PostWysłany: 21 Sty 2011 09:41 

Jak porównuje z ubiegłym rokiem to promocje na kwiecień-maj pojawią się w połowie lutego. Ale widzę że mocno od kwietnia zmieniają się godziny róźnych lotów np Poznań- Mediolan był o 14.40 będzie 20.55. To akurat nie ciekawa zmian bo chciałem traktować Mediolan jako lotnisko przesiadowe ale lądując w sobotę o 23 to już przy weekendowym dyskwalifikuje Mediolan całkowicie.
Ale są od marca ciekawe propozycje z Poznania do Dublina i Edynburga ! To jest bajka ponieważ latają one w piątek wieczorem więc przy 40-50 euro za dwójke budzimy się w sobote rano w tych miastach i mamy loty na całą Europe do dyspozycji. Tutaj możliwości 4-5 dniowych wypadów z weekendem naprawdę wydają się bardzo możliwe.
Mam nadzieję że ceny też będą ciekawe.
I ostatnie zdanie: Marzy mi się z Poznania jakaś wyspa Morza Śródziemnego lub Portugalia ! :D
 Profil Relacje PM off  

#603 PostWysłany: 21 Sty 2011 09:48 

niebieski
Cytuj:
I ostatnie zdanie: Marzy mi się z Poznania jakaś wyspa Morza Śródziemnego lub Portugalia

No właśnie - Portugalia. Czy Ci z Ryanair nie czytają takich forum. Często się przewija kierunek Portugalii. Odnośnie cen to mam wrażenie, że w grudniu było łatwiej (taniej) kupić coś na luty. Po nowym roku ceny tylko rosną (obserwacje określonych kierunków na podstawie azuona). Czy macie podobne wrażenie ?

#604 PostWysłany: 21 Sty 2011 10:37 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Krajów: 76 / 35.5%
Wracają do tematu.

Ryanair bardzo miesza teraz w systemie. Pojawiają się bilety promo od 6 do 12 euro. Ceny zmieniają się co chwila :). Ale tendencja dobra - loty tanieją.

#605 PostWysłany: 21 Sty 2011 11:27 
Awatar użytkownika

z tą zmiana godziny POZ-bgy to zalamales pewnie nie tylko mnie. jakos w nowej promocji nic ciekawego wykombinowac mi sie nie udaje. jest kilka biletow za 25 ale rzeczywiscie sporadyczne a powrotne i sasiednie loty bardzo drogie

#606 PostWysłany: 21 Sty 2011 14:00 
Awatar użytkownika

niebieski
ogólnie od bodajże świąt nic ciekawego w systemie FR się nie dzieje - nie było chyba nic taniej niż 25zł, na dodatek biletów jest dość mało.. Myślałem, że kupująć kanary za 190zł na przełomie listopada/grudnia troche przepłaciłem (i chciałem nawet czekać aż jeden lot potanieje z 10€ na mniej!) a tu się okazuje, że jak na ostatni miesiąc cena całkiem niezła.. Mimo wszystko mogliby w końcu wrzucić jakąś konkretniejszą promocję - nie musi być 12zł, wystarczy 20zł-25zł, byleby tych biletów trochę było i można było wybrać coś ciekawego..

ehh gdzie te czasy..
 Profil Relacje PM off  

#607 PostWysłany: 21 Sty 2011 17:26 

niebieski
Haha, ludziom się już w d... poprzewracało od tych promocji :D

12-25zł. Ja tam będę bardzo szczęśliwy jak znajdę bilet POZ-ALC w cenie do 100zł...

#608 PostWysłany: 21 Sty 2011 17:45 
Awatar użytkownika

w podobnej cenie poprosze BGY-FEZ na 26.03 :)

#609 PostWysłany: 21 Sty 2011 17:57 
Awatar użytkownika

niebieski
fly4me napisał(a):
Haha, ludziom się już w d... poprzewracało od tych promocji :D

12-25zł. Ja tam będę bardzo szczęśliwy jak znajdę bilet POZ-ALC w cenie do 100zł...

nie wiem czy ja mam tylko takie wrazenie ale twoje posty, w porównaniu do postów innych na forum, są w moim odczuciu nieco nie na poziomie.
choc tak jak mowie, to tylko moja opinia do ktorej mam prawo..

mimo wszystko odpowiadając: nie poprzewracało mi sie w "dupie", nie chce mówić że znam system ryanaira, ale sporo godzin spędziłem by wyszukiwać tanie połączenia, troche ich w poprzednim roku odbyłem i mniej wiecej widze jaki jest stosunek cen i ilości biletów w tym roku (albo raczej w ostatnim okresie) choćby do większości okresów z roku poprzedniego. I nie mówie o połączeniach POZ - ALC gdzie trudno jest upolować promocyjny bilet (choc o ile pamietam - dało się), tylko mówie o połączeniach typu KRK - BGY/CRL, BGY - GRO/BCN/MAD czy MAD - LPA/ACE/FUE/itd, gdzie bardzo często było nawet całkiem sporo biletów (zwłaszcza KRK - BGY/CRL) za pare euro. A w tej chwili choćby "głupie" bergamo czy CRL dostać w dobrej cenie i mieć jakiś wybór terminów jest po prostu trudniej.

Dlatego po prostu stwierdzam, że jest zastój, droższe bilety i mniejsza dostępność i zastanawiam się czy/kiedy się to skończy. I zapewniam cie - nie, nie przewróciło mi się w "dupie".
 Profil Relacje PM off  

#610 PostWysłany: 21 Sty 2011 18:09 

niebieski
Blackall, ciekawy i słuszny wywód.
A co do autora poprzewracania to powinna być statystyka:

w tym merytorycznych: y ;)

#611 PostWysłany: 21 Sty 2011 19:50 

niebieski
Już raz na tym forum delikatnie wyraziłem swoją opinię na temat kogoś kto się kryje pod nickiem fly4me. Osoba. która w dużej części postów obraża inne osoby i toczy niemerytoryczną i rzeczową dyskusję. Rada dla tej osoby, aby ograniczyła się do wypowiedzi, które niosą ze sobą jakąś informację (zdarzały Ci się takie wypowiedzi).

#612 PostWysłany: 24 Sty 2011 01:06 
Awatar użytkownika

Słusznie Blackall! - Przecież tu nikt nie kwestionuje tego że latanie za 100 zł samolotem to drożyzna w porównaniu do autokaru który na podobnej trasie kosztuje 3x więcej, chodzi o to że jeszcze nie tak dawno faktycznie lotów promocyjnych było dużo więcej i w dużo niższych cenach....

#613 PostWysłany: 24 Sty 2011 13:31 
Awatar użytkownika

m4g1k napisał(a):
Słusznie Blackall! - Przecież tu nikt nie kwestionuje tego że latanie za 100 zł samolotem to drożyzna w porównaniu do autokaru który na podobnej trasie kosztuje 3x więcej, chodzi o to że jeszcze nie tak dawno faktycznie lotów promocyjnych było dużo więcej i w dużo niższych cenach....

:D Ryanair proboje czy kupimy drozsze bilety :lol:
 Profil Relacje PM off  

#614 PostWysłany: 24 Sty 2011 16:25 
Awatar użytkownika

JACARAIPE napisał(a):
m4g1k napisał(a):

:D Ryanair proboje czy kupimy drozsze bilety :lol:

Ja to się obawiam że te czasy z przed kilku miesięcy mogą nie wrócić, popatrzcie sobie na strone główną Wizzair i ceny z Warszawy... średnio to wygląda...

#615 PostWysłany: 24 Sty 2011 16:28 
Założyciel
Awatar użytkownika

Proszę przed napisaniem następnego wątku popatrzcie na tytuł tematu.

#616 PostWysłany: 24 Sty 2011 17:36 
Awatar użytkownika

;) od jutra 6 € ale w weekendy to jest za 12 € :?
 Profil Relacje PM off  

#617 PostWysłany: 24 Sty 2011 17:39 
Założyciel
Awatar użytkownika

Image

#618 PostWysłany: 24 Sty 2011 18:24 
Awatar użytkownika

wlasnie znazlem kilka polaczen za 3euro.
kupilem wlasnie poz-bgy-bcn na 22.luty za 12zl+10euro
i bcn-bgy-poz na 24luty za tyle samo
polecam na airsearch.pl popatrzec na luty bo od rana zauwazylem kilka zmian cen

#619 PostWysłany: 24 Sty 2011 18:52 

POZ-lux napisał(a):
wlasnie znazlem kilka polaczen za 3euro.
kupilem wlasnie poz-bgy-bcn na 22.luty za 12zl+10euro
i bcn-bgy-poz na 24luty za tyle samo
polecam na airsearch.pl popatrzec na luty bo od rana zauwazylem kilka zmian cen

Witajcie
jestem tutaj nowy, zatem proszę o przymknięcie niekiedy oka na banalne zapytania :)

Poz-lux, jestem również z Poznania, bardzo chętnie zaliczyłbym ten lot do Barcelony. Szukam przez stronę, którą podałeś ale tam nie ma podanych szczegółowych informacji, jak choćby gdzie szukać tych biletów itd. Nie widzę żadnej linii, tudzież linka, który pokierowałby do www linii lotniczej... mógłbym prosić o pomoc? to mój pierwszy raz :oops: ;)
z góry dziękuję
 Profil Relacje PM off  

#620 PostWysłany: 24 Sty 2011 19:00 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 156 953
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
http://www.fly4free.pl/dekalog-lowcy-pr ... naira-faq/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2309 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 116  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 10 gości