Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49
Autor Wiadomość
#961 PostWysłany: 16 Sty 2026 22:05 

Warszawa - Larnaca, bagaz rejestrowany 32 kg w dwie strony w cenie 840-940 (w zależności od przeglądarki i apki). W poprzednim roku w tym samym terminie (lipiec) bagaż kupiony za 590 zł. Na luty mam Gdańsk - Malaga i tam też ceny podobne, ale w tym przypadku wybiorę paczkomat. Tak mocno wzrosły w tym roku bagaże rejestrowane?
Za 3 dni kończy mi się WDC i sie zastanawiam czy brać ten za 840 zł czy liczyć, że na wiosnę spadnie do 600-700 zł...
 Profil Relacje PM off  

Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN Wczasy na klifie z widokiem na ocean 🌊☀️ All inclusive na Gran Canarii za 2399 PLN
Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️ Odkryj hiszpańską wyspę za 1189 PLN 🌊☀️ 4 dni w 4* hotelu ze śniadaniami na Majorce 🇪🇸✈️
#962 PostWysłany: 19 Sty 2026 01:17 
Awatar użytkownika

Czy sa jakieś zasady rządzące się ceną bagażu w tej linii? Bliżej daty wylotu tanieją, drożeją, wrzucają jakieś promocje? Mam bilety do Porto na maj bez żadnego bagażu, a będę potrzebować plecaka, z grubsza mieszczącego się w definicji płatnego podręcznego. Cena zmienia się prawie codziennie i jak sprawdzam, zazwyczaj wychodzi 320-400 zł w obie strony (raz było poniżej 300).
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 962 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 45, 46, 47, 48, 49

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości