Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Sty 2016 18:12 

Lot na trasie ADL-BNE B737-800, limit bagażu 23kg ale bez problemu przepuścili walizkę 23,3 ale już przy plecaku ważącym 25 kazała miła pani przepakować i 24kg puściła dalej.Podręcznego nikt nie sprawdzał a miałam dwie sztuki mimo iż zgodnie z taryfa biletu mogłam mieć tylko jedną ale wiadomo no worries mate :D .
Załącznik:
DSC_1829.jpg
DSC_1829.jpg [ 46.19 KiB | Obejrzany 2735 razy ]

Start o czasie, bardzo miła obsługa na pokładzie, o dziwo serwują za free ciastko i napoje: kawa, herbata, woda, soki.
Załącznik:
DSC_1835.jpg
DSC_1835.jpg [ 51.7 KiB | Obejrzany 2735 razy ]

Fotele wygodne, skórzane z kolorowymi zagłówkami, do tego wyjątkowo atrakcyjny personel pokładowy również w wydaniu męskim ;) .
Załącznik:
DSC_1830.jpg
DSC_1830.jpg [ 31.41 KiB | Obejrzany 2735 razy ]

Załącznik:
DSC_1833.jpg
DSC_1833.jpg [ 45.17 KiB | Obejrzany 2735 razy ]

Załącznik:
DSC_1836.jpg
DSC_1836.jpg [ 52.36 KiB | Obejrzany 2735 razy ]

I właściwie wszystko byłoby super gdyby nie to, że uszkodzili nam poważnie jedną torbę, sęk w tym, że mimo iż po odebraniu bagażu oglądaliśmy czy wszystko jest ok to uszkodzenie zauważyliśmy dopiero podczas pakowania się do campera :( .
Szkoda, bo niesmak pozostał.
Swoją drogą to nie wiem jak musieli tą torbą rzucać żeby uszkodzić koncertowo poszycie oraz plastiki ze stelażu.
 PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 24 Sty 2016 18:47 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
Krajów: 7 / 3.3%
Ale to przecież nie wina VA tylko obsługi lotniska, a chyba nie jest ona w jakikolwiek sposób związana z linią - tak mi się przynajmniej wydaje :)

Ja leciałem Virginem również ale Altantic i jak dla mnie to linia na 5 :)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Sty 2016 19:03 

Co nie zmienia faktu, że ewentualną reklamację zgłaszałabym do....VA a nie do lotniska, prawda?

Cieszy mnie, że inni są z ich obsługi zadowoleni ;) .
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości