Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Air Europa - Kuba
#121 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:36 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
Krajów: 44 / 20.6%
niebieski
Zastanawiacie się nad dolotami a Norwegian zrobił promo na loty do Madrytu i Barcelony na luty i marzec za 139zl w jedną strone :)

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#122 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:43 
Awatar użytkownika

HON fly4free
To "promo" to stała oferta Norwegiana dostępna od dawien dawna.
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:45 

oby promocja na kwiecień/maj też była równie dobra :D

Kemot: stała oferta norwegiana? a wiesz jaka stała oferta na kwiecień/maj? coś podobnego?
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:47 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Tak wiem - wszedłem na ich stronę internetową i sprawdziłem, taki ze mnie kozak...
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:49 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 170 507
Krajów: 22 / 10.3%
Udało mi się kupić, ale niestety tylko jeden bilet MAD-HAV-MAD, termin 10-17.04.2014 r.
Być może znalazłby się ktoś to ma bilet i chciałby dołączyć, bądź większa grupa która mnie przygarnie?
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:53 
Awatar użytkownika

Loty: 162
Kilometry: 413 398
niebieski
kemot napisał(a):
To "promo" to stała oferta Norwegiana dostępna od dawien dawna.

Hm... no to fajnie, że stała tylko, że przez poprzednie 2 dni połączenia były dużo droższe bo szukałem u nich też, no ale może lubią sobie podnosić ceny na 2 dni i potem znowu obniżać nie wnikam :)

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 19 Sty 2015 17:56 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Może po prostu wykupili na te dni w tej cenie już loty? :P
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:01 

kemot napisał(a):
Tak wiem - wszedłem na ich stronę internetową i sprawdziłem, taki ze mnie kozak...

po co zaraz ta uszczypliwość?! Wczoraj loty były w całkiem innych cenach, nie śledze od kilku lat promocji norwegiana, zeby od razu wiedzieć, co jest ich stałą promocją, a co chwilowym widzimisie. Tyle w temacie, jak nie masz nic ciekawego do dodania, czasem lepiej nie komentować w ogóle.

Śledzicie komentarze pod artykułem? Kolejne osoby potwierdziły, ze po tel na infolinie dostały potwierdzenie,że wszystko jest ok… Ktoś może pamięta po jakim czasie anulowano rezerwacje na GOA? Bo nie wiem czy można sie zacząć cieszyć, czy lepiej jeszcze nie ;)
Wysłałam maila po południu, aby zmienili mi date urodzenia, póki co bez odpowiedzi :/
 Profil Relacje PM off
asdop lubi ten post.

#129 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:05 

Wlasnie ja tez czekam jeszcze z dolotami.

Na Airfrance widzi rezerwacje i nawet wybralem miejsca w samolocie na lot miedzykontynentalny, bez zadnych doplat (a przynajmniej nie bylo nigdzie i nich informacji). Tam tez mozna samemu zmienic daty paszportu i urodzin.

Ale ani tam ani na checkmytrip etiksow nie ma w systemie, jest sama rezerwacja. Numery etiksow mialem na emailu jedynie w wiadomosci z potwierdzeniem rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#130 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:19 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
srebrny
Szkoda, że nie ma opcji wyboru miejsc przy oknie. Całe rzędy wolne, ale okno u mnie nieaktywne.
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:21 

Loty: 2
Kilometry: 8 820
Krajów: 3 / 1.4%
dmn87 napisał(a):
Wlasnie ja tez czekam jeszcze z dolotami.

Na Airfrance widzi rezerwacje i nawet wybralem miejsca w samolocie na lot miedzykontynentalny, bez zadnych doplat (a przynajmniej nie bylo nigdzie i nich informacji). Tam tez mozna samemu zmienic daty paszportu i urodzin.

Ale ani tam ani na checkmytrip etiksow nie ma w systemie, jest sama rezerwacja. Numery etiksow mialem na emailu jedynie w wiadomosci z potwierdzeniem rezerwacji.

W którym miejscu można zmienić te dane poprzez airfrance? Bo okienka mam nieaktywne
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:27 

Po wpisaniu numeru rezerwacji i nazwiska znajdz czerwony przycisk:

Prosimy podać informacje wymagane przepisami

I tam mozna wszystko poprawic.

Wczoraj byla wiekszosc miejsc wolna, dzis dziwnym trafem najlepsze miejsca (dwa kolo siebie) zajete. Wydaje mi sie ze specjalnie przyblokowali te miejsca aby te osoby co kupily na promocji/bledzie nie zajely tych najlepszych ale jak juz to te na srodku.
 Profil Relacje PM off
megan80 uważa post za pomocny.

#133 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:34 

tylko, ze ta zmiana dokonana na airfrance, nie zmienia nic. Patrzac później w aplikacji mobilnej, data urodzenia jest ciągle błędna

ciekawe jest też to, że nigdzie na airfrance nie pokazuje jaki jest koszt tego zaklepania miejsca, bo na aireuropa przy zakupie bileto pokazywalo 10euro

edit: w aplikacji mobilnej miejsca podwójne przy oknie są dostępne do rezerwacji, w zależnosci od wyboru jest tam 10 albo 50 euro za miejsce.
 Profil Relacje PM off  

#134 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:43 

Sandy napisał(a):
tylko, ze ta zmiana dokonana na airfrance, nie zmienia nic. Patrzac później w aplikacji mobilnej, data urodzenia jest ciągle błędna

ciekawe jest też to, że nigdzie na airfrance nie pokazuje jaki jest koszt tego zaklepania miejsca, bo na aireuropa przy zakupie bileto pokazywalo 10euro

edit: w aplikacji mobilnej miejsca podwójne przy oknie są dostępne do rezerwacji, w zależnosci od wyboru jest tam 10 albo 50 euro za miejsce.

Mi aplikacja mobilan na Androida nie dziala od wczoraj. W sobote kupowalem przez nia wlasnie bilety a od wczoraj nawet zalogowac sie nie moge niestety
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:45 

Loty: 2
Kilometry: 8 820
Krajów: 3 / 1.4%
dmn87 napisał(a):
Sandy napisał(a):

Mi aplikacja mobilan na Androida nie dziala od wczoraj. W sobote kupowalem przez nia wlasnie bilety a od wczoraj nawet zalogowac sie nie moge niestety

Mam to samo z aplikacja nie da się zalogować. Natomiast dziwnie mam też na airfrance. Jedna rezerwacja fajnie wchodzi a drugiej od koleżanki w ogóle nie widzi, a na checkmy trip obie są widoczne.
 Profil Relacje PM off  

#136 PostWysłany: 19 Sty 2015 18:48 

piotrek_ napisał(a):
Szkoda, że nie ma opcji wyboru miejsc przy oknie. Całe rzędy wolne, ale okno u mnie nieaktywne.

ja mogę wybrać miejsce przy oknie

ps. czy Air France i Air Europa to jedna firma?

-- 19 Sty 2015 18:59 --

refiko napisał(a):
Kupiłem przeloty na 1-14 marzec. Dziś udało mi się wybrać miejsca w samolocie (10E/os/odcinek). Myślę, że w najbliższym tygodniu wiele się rozstrzygnie.
Ps. Płaciłem MasterCard: blokada na koncie, na skrzynce jedna wiadomość email z potwierdzeniem dokonania rezerwacji. W treści tej wiadomości są nawet nr biletów. Samych E-tixów brak.

Cześć
Lecisz do Hawany 1 marca? masz już załatwiony dolot do Madrytu? ja lecę z żoną 1-15.03. Jestem na etapie poszukiwania dolotów
 Profil Relacje PM off  

#137 PostWysłany: 19 Sty 2015 19:09 
Awatar użytkownika

Loty: 372
Kilometry: 907 939
Krajów: 60 / 28.0%
niebieski
Na stronach KLM też widać nasze rezerwacje z Air Europa , ale tam miejsc nie można wybrać
 Profil Relacje PM off  

#138 PostWysłany: 19 Sty 2015 19:16 

Ja zadzwoniłem dziś na infolinię, zmieniłem dane i upewniłem się, że wszystko ok. Pani powiedziała mi też, że nadal mają problemy techniczne na stronie, więc miejsca zarezerwować mogę tylko przez aplikację mobilną, a absolutnie nie wiem jak to zrobić. Wiecie może, ile takich wygodniejszych miejsc (więcej miejsca na nogi) może być na pokładzie? Pozdrowienia ;)
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 19 Sty 2015 19:23 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
polecam seatguru w tej sprawie :)
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 19 Sty 2015 19:28 

Loty: 555
Kilometry: 1 237 092
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
czy na stronie AF też macie brak info o wystawieniu biletu?

Numer biletu : niewystawione
Karta lojalnościowa : Flying Blue
BlueBiz : nieokreslony
Bilet elektroniczny : Paszport

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 489 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości