Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
#101 PostWysłany: 17 Mar 2026 17:47 
Awatar użytkownika

srebrny
Dołączam się do pytania. Mam spinę z ubezpieczalnią, bo wymagają no-show letter za lot OmanAir, a nie mogę tego załatwić, bo Oman Air milczy. Jakieś wskazówki jak to załatwić?
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
#102 PostWysłany: 25 Kwi 2026 17:04 

Również dołączam się do pytania.
 Profil Relacje PM off  

#103 PostWysłany: 25 Kwi 2026 17:20 
Awatar użytkownika

srebrny
@rekinzip pisz na rpt@help.omanair.com, oraz webbooking@omanair.com i websalesrefund@omanair.com
Mi po dłuuuugim czasie odpisali, że nie wydają no-show letter ale potwierdzają że mnie na locie nie było.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 16 Maj 2026 01:32 
Awatar użytkownika

Loty: 899
Kilometry: 1 753 397
Krajów: 81 / 39.1%
niebieski
Posiadam dwa kody rabatowe każdy na 50euro . Do wykorzystania na rezerwacje złożoną do dnia 8 czerwca na Oman Air . Oddam aby się nie zmarnowały na prv..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości