Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Jin air
#1 PostWysłany: 09 Maj 2024 11:33 

Przegrzebałem całe forum i nie znalazłem żadnego info, czy ktoś ma doświadczenie z tą linią lotniczą?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️
 Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️

Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN
 Temat postu: Re: Jin air
#2 PostWysłany: 09 Maj 2024 11:45 
Awatar użytkownika

srebrny
Nie wiem czego szukasz, ale niektórzy latali:
search.php?keywords=jin+air
search.php?keywords=jinair

Linia jak kazda inna LCC..
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Maj 2024 21:46 
Awatar użytkownika

Loty: 1426
Kilometry: 2 942 152
Krajów: 118 / 57.0%
platynowy
Leciałem JinAir w ubiegłe wakacje z Gimpo do Busan. Normalny koreański prywatny przewoźnik. O ile pamiętam bagaż 15kg był w cenie biletu, który notabene był tańszy niż pociąg na tej trasie.

Fotka samolotu w mojej relacji: https://www.fly4free.pl/forum/shinkansenami-po-japonii-plus-korea-z-dzieciakami-w-wakacje,215,172442

"Turysta to ktoś, kto już od przyjazdu myśli o powrocie do domu, podczas gdy podróżnik nie wie, czy w ogóle wróci"
 Profil Relacje PM off
Alananiss lubi ten post.
Alananiss uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 10 Maj 2024 12:43 

niebieski
Ja leciałem lotami LJ225 i LJ226 na trasie ICN-FUK-ICN. Nic szczególnego nie zapadło mi w pamięci.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Lis 2025 01:02 

Odświerzę wątek, gdyż leciałem 2 razy ostatnio:
1) ICN-RMQ (94500KRW - ok 235zł)
2) GUM-ICN (65CHF - ok 298zł)
Na locie na Tajwan było 15kg rejestrowanego za free, Na locie z Guam 2x23kg za free
Samoloty czyste i przyjemne, odprawa online niemożliwa z polskim paszportem, ale na lotnisku bez problemu, darmowy wybór miejsc łącznie z tymi przy wyjściach ewakuacyjnych. Większość obu lotów przespałem, ale o ile pamiętam to nawet czymś karmili za darmo.
Ceny lotów bardzo atrakcyjne.
Właścicielem tych linii jest Korean Air także na ICN odlatują z terminalu 2.
Generalnie polecam linie - w mojej opini wyróżniają się na plus wśród konkurencji LCC
 Profil Relacje PM off
marek2011 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości