Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 01 Lis 2015 19:02 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
Linia dba o zyski. Jak chcesz poczytac co inni o tym sadza, to polecam ten watek na FT. 1600 postow od marca.
oskiboski lubi ten post.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#22 PostWysłany: 01 Lis 2015 19:03 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 630
Kilometry: 1 378 334
Krajów: 76 / 35.5%
Mogliście odprawić się na lotnisku, wtedy raczej przydzielili by Wam miejsca obok siebie. System to system.
Swoją droga nie wiem czym sobie zasłużyłem ale wszystkie przydzielone mi miejsca na lot Waw-lHR-HKG były świetne z duża ilością miejsca. Ale british jak dla mnie to strasznie nierówna linia. Waw-lHR wino. LHR-WAW sorry we didnt serve wine on this flight..

#23 PostWysłany: 01 Lis 2015 19:07 
Awatar użytkownika

niebieski
System przydziela miejsca tak, żeby samolot był wyważony. Nie rozdziela tylko niektórych pasażerów. Co nie oznacza, że nie można spróbować poprosić pracownika linii o zmianę tego, co "wylosował" system. ;-) Czasami się udaje.
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#24 PostWysłany: 02 Lis 2015 00:18 
Awatar użytkownika

Odprawa na lotnisku piszecie niby brzmi ok ale czesto jak odprawialem sie pare godzin przed odlotem to nie bylo juz miejsc dwoch obok siebie wolnych. Oczywiscie zalezy od oblozenia. Ktos pisal, ze od marca przy taryfie z bagazem podrecznym zmiana jest platna a jeszcze w sierpniu przy takim samym bilecie zmienialem miejsca i na 100% nie doplacalem, dlatego dzisiaj bylem zaskoczony. Zaplacilem za zmiane miejsca ale wyslalem tez maila do BA by wyjasnili mi czemu tak sie dzieje. Jak otrzymam odpowiedz to sie podziele z Wami.

Sent from my XT1068 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 02 Lis 2015 00:25 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 1 342 494
Krajów: 47 / 22.0%
niebieski
A kupiles swoj bilet na sierpien przed marcem 2015? Zmiana dotyczyla rezerwacji dokonanych po 26 marca 2015.

Dziwi mnie troche, ze nie posadzilo Was razem, jesli jestescie na jednej rezerwacji. Ilekroc rezerwuje jakies bilety i nie wybiore od razu miejsca, to zawsze sadza nas razem (nie HBO). Potem moge zmienic na inne miejsca jak chce.

#26 PostWysłany: 02 Lis 2015 14:43 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Ja mam podobne doświadczenia- ostatnio przydzielił nam system miejsca w tym samym rzędzie ale C i D czyli oba od korytarza... wiele rzędów było jeszcze pustych. Nawet Ryanair tak nie robi dla 'wspólnych' rezerwacji ;-)

swoja droga nawet w business class wybranie miejsca 'z wyprzedzeniem' jest płatne co mnie akurat lekko zaskoczyło...
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Lis 2015 20:42 
Awatar użytkownika

Dostalem odpowiedz od Pani z biura obslugi, typowa paplanina, ze w tej taryfie tak jest. Nie dostalem odpowiedzi na pytanie dlaczego system rozrzuca pasazerow mimo wspolnego biletu. Ostatnio latam praktycznie co tydzien rowniez low costami i szczerze powiedziawszy to poza tym, ze moge latac z Heathrow to nie widze roznicy. Czas wykorzystac punkty i podziekowac BA.

Sent from my XT1068 using Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 27 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości