Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Paź 2014 13:24 

Witam, Próbuję kupić bilety na lot dla siebie i żony na stronie British Airways. Potrzebujemy tylko jednego bagażu nadawanego, a nie wiem jak zaznaczyć żeby system dodał mi tylko jeden bagaż, bo automatycznie dodaje mi bagaże dla każdego pasażera. Jak mogę dodać tylko jeden bagaż?
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 11 Paź 2014 13:35 
Awatar użytkownika

woti1830 napisał(a):
Witam, Próbuję kupić bilety na lot dla siebie i żony na stronie British Airways. Potrzebujemy tylko jednego bagażu nadawanego, a nie wiem jak zaznaczyć żeby system dodał mi tylko jeden bagaż, bo automatycznie dodaje mi bagaże dla każdego pasażera. Jak mogę dodać tylko jeden bagaż?

Te bagaże masz w cenie biletu. Nie ma możliwości ich odznaczenia
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Paź 2014 14:24 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Kolejne dziecko Ryanaira... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 11 Paź 2014 14:39 
Awatar użytkownika

Loty: 650
Kilometry: 779 606
Krajów: 54 / 25.2%
niebieski
W BA jest też taryfa bez bagażu rejestrowanego, wtedy rzeczywiście trzeba dokupić. Robiłem taki zakup ale tylko dla jednej osoby. Może chodzi o taką opcję?

#5 PostWysłany: 11 Paź 2014 15:16 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Na pewno nie o to chodzi ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Lis 2014 16:17 

Benias napisał(a):
W BA jest też taryfa bez bagażu rejestrowanego, wtedy rzeczywiście trzeba dokupić. Robiłem taki zakup ale tylko dla jednej osoby. Może chodzi o taką opcję?

Mam taki sam problem jak autor. Chce kupić bilety dla dwóch osób na lot British Airways i tylko dla jednej z nich wykupić bagaż rejestrowany, ale nie ma takiej możliwości. Trzeba kupowac bilet dla każdej osoby z osobna. Ktoś wie jak to ominąć? I ile się ostatecznie płaci za dokupienie bagażu już po rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości