Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Sie 2014 23:41 

Witam,
na stronie skyscanner znalazłam interesujący mnie lot do Tokio, klikając na przekierowanie na stronę flipo lot jest możliwy do zarezerwowania, jednak nie pokazuje się kiedy wyszukuję te same daty na flipo. Zastanawiam się czy rozsądnie jest rezerwować lot, który niby jest ale jednak go nie ma? Bardzo proszę o radę, rzadko latam i nie znam się na stronach rezerwacyjnych. . .
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 23 Sie 2014 23:45 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Jaka data przelotu, trasa i cena?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Sie 2014 23:52 

wyszukiwarka na flipo ze strony głównej nie widzi tego lotu

Załączniki:
pl-jp.jpg
pl-jp.jpg [ 109.2 KiB | Obejrzany 1376 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sie 2014 07:58 

Też nie znalazłem tego lotu. Jedynie coś takiego jak na screenie (z późniejszym przylotem z AMS).
A z ciekawości - dlaczego nie chcesz zarezerwować tego lotu przez Opodo?

Załączniki:
Screenshot (51).png
Screenshot (51).png [ 65.95 KiB | Obejrzany 1290 razy ]
 PM off  

#5 PostWysłany: 24 Sie 2014 11:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Przez opodo? Ja się pytam dlaczego nie przez gotogate (ew. flighttix) i mieć 500 zł w kieszeni?
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#6 PostWysłany: 24 Sie 2014 15:56 

jeśli chodzi o gotogate to nie znalazłam w internecie prawie żadnych opinii na ich temat, wolałabym dopłacić ale skorzystać ze sprawdzonej strony :) co do opodo- teraz skyscanner nie pokazuje opodo w ogóle >< z wyszukiwarki na stronie natomiast cena jest ostatecznie wyższa niż na flipo
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 24 Sie 2014 16:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Coś słabo szukałaś: gotogate-pl-ktos-zna-ktos-korzystal,181,49542
Osobiście przy oszczędności rzędu 450-500 zł bym się nie zastanawiał tylko brał jak dają.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 24 Sie 2014 17:25 
OFICJALNY PROFIL
Awatar użytkownika

asia_asia90 napisał(a):
Witam,
na stronie skyscanner znalazłam interesujący mnie lot do Tokio, klikając na przekierowanie na stronę flipo lot jest możliwy do zarezerwowania, jednak nie pokazuje się kiedy wyszukuję te same daty na flipo. Zastanawiam się czy rozsądnie jest rezerwować lot, który niby jest ale jednak go nie ma? Bardzo proszę o radę, rzadko latam i nie znam się na stronach rezerwacyjnych. . .

Witam,

jutro sprawdze z naszym IT dzialem, czemu ten wynik nie pokaze się i na naszej stronie i dam Pani znać ;)

Zycze miłego weekendu :)
Flipo.pl – codziennie tanie loty i świetne oferty biletów lotniczych. Sprawdź naszą aplikację mobilną i blog podróżniczy Flipohity.pl pełen porad, inspiracji oraz pomysłów na niezapomniane wyjazdy! Znajdź swój kolejny lot z Flipo.pl!
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 24 Sie 2014 20:21 

Dziękuję ^.^
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości