Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Gru 2018 09:45 

Lece Wizzairem do Budapesztu gdzie mam dlugi okres czekania na przesiadkę. Chcialbym skorzystac z ich Exclusive Longue. Na stronie Wizzair opisana jest taka opcja i nawet podany jej koszt 20 Euro. Natomiast nigdzie nie znajduje opisu jak taką opcję mógłbym zarezerwować.

Czy ktoś może mi podpowiedziec jak skorzystac z Lounge w Budapeszcie?

Pozdrawiam
Jacek

Ostatnio edytowany przez Abcn, 30 Gru 2018 13:37, edytowano w sumie 1 raz
Lounge
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 30 Gru 2018 10:12 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Podobnie jak np. w Katowicach możesz zarezerwować parking, nawet jakiś najkrótszy okres, a wtedy jako dodatkowa opcja pojawi się możliwość rezerwacji MGH Skycourt Lounge. Nie wiem czy ten sam ma na myśli Wizzair i czy mają tam jakiś własny.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Gru 2018 10:25 

Dziekuje za info - Skycourt w Budapeszcie mozna wykupic z ich strony za 30 Euro. Wizzair oferuje cos co nazywaja Exclusive Longue za 20 Euro. Pomijajac juz roznice w cenie to obawiam sie ze majac bilet Wizzairu nie bede mial fizycznie dostepu do Skycourtu.

Na stronie wizzair.com mozna znalezc informacje, ze taki Exclusive Longue istnieje, ale nie jest opisane jak go zamowic/wykupic.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Gru 2018 10:33 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Poprzez stronę z parkingiem można go wykupić za 8270 HUF, czyli kilka EUR taniej.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 30 Gru 2018 11:05 
Awatar użytkownika

srebrny
A nie możesz po prostu dokupić do rezerwacji lotu wizzairem?

#6 PostWysłany: 30 Gru 2018 12:07 

Dzieki Wam za porady...

Ano wlasnie chcialem "dokupić do rezerwacji lotu wizzairem" - tylko nie znajduje miejsca na ich stronie WWW, gdzie moznaby zrealizowac takie "dokupienie"... Niewykluczone ze to sie da zalatwic tylko przez (platny) Call Centre.

Sprobuje jak pisze "sranda" przez strone z parkingiem - tylko nie wiem czy chodzi o ten sam Longue. Nie jest jasne, czy jako pasazer wizzairu, mam w Budapeszcie dostep do strefy Schengen - "after security" , gdzie mieszcza sie Longue "zwyklych" linii lotniczyczych.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 30 Gru 2018 13:38, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Gru 2018 13:12 
Awatar użytkownika

Loty: 523
Kilometry: 841 507
Krajów: 69 / 32.2%
złoty
Dostęp do strefy Schengen jak najbardziej będziesz miał bo niby jakbyś miał nie mieć - dopiero z niej przechodzi się do non Schengen.

Pasażerowie Wizzaira w Budapeszcie napierw wchodzą do zwykłego terminala a potem idą po płycie do namiotu skąd jest wyjście do samolotów.

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości