Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Kwi 2023 04:56 

platynowy
Ze statystyki GUS oraz mojego wieku wychodzi, że połowa życia za mną. W tym czasie nigdy nie udało mi się zwiedzić Warszawy. Jest to wynik bardziej przypadku niż uprzedzenia. Byłem w Licheniu Starym, chociaż z kościołem mi nie po drodze, odwiedziłem setki innych miast w drodze losowania, pozostawiając stolicę nieodkrytą.

Dzięki @chester0 stałem się właścicielem kart pokładowych w akceptowalnej przeze mnie cenie . Jestem bardzo wdzięczny.

Pobudka 2:30, szybkie śniadanie, moje kocie dziecko przeprowadza inspekcję plecaka i w drogę. Linia nocna z południowej części Katowic cieszy się ogromnym zainteresowaniem. Kwadrans czekania na dworcu i wsiadam do kolejnego autobusu (AP) na lotnisko, gdzie dojeżdżam przed 5:00.

ImageImage

Ostatnio edytowany przez Kothson, 22 Kwi 2023 05:34, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙 Grecka wyspa Eubea w niskiej cenie 556 PLN 🏖️🔥 Loty, noclegi nad morzem + auto 🌊💙
Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️ Zobacz Szmaragdowe Wybrzeże za 809 PLN 💚🌊 Loty na Sardynię + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami 🥐☕️
#2 PostWysłany: 22 Kwi 2023 05:30 

platynowy
Przejście przez security zajmuje 15 minut. Nie obyło się bez małych komplikacji. Obsługa ma obiekcje do mojego power bank'a (tabliczka znamionowa jest starta). Koniec końców razem ze sprzętem meldujemy się pod bramką i wchodzimy do samolotu. Szybki skan QR bez sprawdzania dokumentów . Welcome on board.

Jestem niesiony przez falę ekscytacji związanej drożdzówkami. W ostatnim czasie na forum pojawiły się wpisy dotyczące nowych smaków. Na słodko czy na słono? Jeszcze przed chwilą myślałem o atrakcjach Warszawy, ale teraz moja głowa została zdominowana przez osławione Putki.ImageImageImage
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 22 Kwi 2023 06:17 

platynowy
Lot trwa zdaje się 35 minut, natomiast na zjedzenie drożdzówki i wypicie wody mineralnej pozostaje minut pięć. Dla mnie to aż za dużo, ale zastanawiam się jak w tej sytuacji odnajdują się flegmatycy.

Podróż kontynuuję przy akompaniamencie chrapania zza tylnego fotela, a moje kubki smakowane otula słodycz skąpanej w słońcu czerwonej porzeczki.ImageImage
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 22 Kwi 2023 07:52 

platynowy
Wypożyczalnię mam na Pętli Bokserskiej, to jakieś 3 km. spacerem z lotniska. Po reprezentatywnych alejach stolicy prowadzą mnie mapy googla. Dzień zapowiada się doskonale, pogoda jest idealna.

Ukłony w kierunku @tunczaj za kod na 150 cebulionów, przydadzą się jak nigdy.ImageImageImage
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 22 Kwi 2023 13:41 

platynowy
Przejechałem trasę Pole Mokotowskie - Pałac Belwederski - Łazienki Królewskie - Sejm - Pałac Kultury i Nauki - Pałac Prezydencki - Stare Miasto - Barbakan - Bulwary - PGE ze startem i końcem na Pętli Bokserskiej. Trasa idealna na pierwszą randkę ze stolicą. Będą kolejne, bo zaimponowała mi liczba tras rowerowych w mieście.

W głowie zostaną dopieszczone kamieniczki Starego Miasta, Łazienki i powrót wzdłuż Wisły. Po drodze znalazłem też putkową mekkę, nie wiedziałem o jej istnieniu.

Parę fotek i podsumowanie trasy poniżej.ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 22 Kwi 2023 14:46 

platynowy
@chester0 prezent dotarł. Jestem poruszony, jeszcze nigdy nikt nie ukrył dla mnie browarów obok X-Ray'a

Wylatujesz na rower do Warszawy, a wracasz z wrocławskimi pilsami. Moja narzeczona może mieć pytania ImageImage
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 22 Kwi 2023 18:01 
Awatar użytkownika

Loty: 377
Kilometry: 634 505
Krajów: 71 / 33.2%
niebieski
Po takich czterech WRO myślałem że mi głowę rozerwie, co mi się NIGDY nie zdarza. Tak że browar stu mostów dziękujemy...
 Profil Relacje PM off
Kothson lubi ten post.

#8 PostWysłany: 22 Kwi 2023 18:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Musiałeś mieć wyjątkowego pecha. Stu mostów dobre, pite przez wiele osób i raczej nie dosypują nic na ból głowy ;)
2 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 22 Kwi 2023 20:10 

platynowy
@turczy trochę mnie nastraszyłeś, dlatego pierwszego nalałem swojej drugiej połówce .. jak dotąd wszystkie funkcje życiowe w normie

Wasze zdrowie. Image
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Kwi 2023 03:46 
Awatar użytkownika

Loty: 377
Kilometry: 634 505
Krajów: 71 / 33.2%
niebieski
No to nici z seksu
 Profil Relacje PM off
Chupacabra lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość