Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 602 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 29 Mar 2014 22:57 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 492 027
Krajów: 43 / 20.1%
niebieski
Saul napisał(a):
Saul napisał(a):
nie ma, ale pewnie podobnie jak w Hotel Tonight, nie wystarczy dowolna rezerwacja, tylko trzeba te 25 USD (~75 PLN) wydać z własnych środków

jednak nie, nie ma wartości minimalnej, każda rezerwacja w TravelPony powinna dać te 25 USD osobie polecającej

Ktoś może to jeszcze potwierdzić? Nie zmienili tego albo coś? Bo wydaje się mało prawdopodobne :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#82 PostWysłany: 29 Mar 2014 23:43 
Awatar użytkownika

sam nie korzystałem, ale źródło wiarygodne, mogę na privie dać linka
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 30 Mar 2014 00:42 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
Ja robilem rezerwacje na 20$ (po znizkach i wykorzystaniu kredytow na 35$), kasa sciagnieta z konta, a osoba, z ktorej linka polecajacego korzystalem nie dostala nic, wiec chyba jednak jest jakas minimalna kwota rezerwacji. Chyba, ze dostanie promocyjne srodki dopiero po moim pobycie.
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 30 Mar 2014 01:05 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Zdecydowanie, po pobycie. 2-3 dni.
Awansem to oni nie wypłacją:P, bo mógłbyś przecież anulować rezerwację.
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 30 Mar 2014 09:32 

Loty: 73
Kilometry: 89 404
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Digzy napisał(a):
Ja robilem rezerwacje na 20$ (po znizkach i wykorzystaniu kredytow na 35$), kasa sciagnieta z konta, a osoba, z ktorej linka polecajacego korzystalem nie dostala nic, wiec chyba jednak jest jakas minimalna kwota rezerwacji. Chyba, ze dostanie promocyjne srodki dopiero po moim pobycie.

Kwota minimalna musi być większa bądź równa 25USD (~18EUR) płacona ze swoich środków by otrzymać zwrot 25USD

#86 PostWysłany: 30 Mar 2014 10:10 
Awatar użytkownika

Loty: 53
Kilometry: 142 596
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
W Airbnb dostaje się po pobycie, tutaj pewnie też.

#87 PostWysłany: 30 Mar 2014 11:36 
Awatar użytkownika

karin861 napisał(a):
Digzy napisał(a):

Kwota minimalna musi być większa bądź równa 25USD (~18EUR) płacona ze swoich środków by otrzymać zwrot 25USD

a sam sprawdzałeś, że tak jest, czy co?
poza tym dopiero po pobycie się przecież ew. dostaje kasę
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 30 Mar 2014 12:37 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
No to bede krolikiem doswiadczalnym, wydalem 20$, wiec mniej niz 25$ i po pobycie zobaczymy czy przeszlo ;)
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 30 Mar 2014 15:10 

Najlepsze jest to, że najwięcej na tym wszystkim zarabia administracja Fly4free. Robiąc konkurencję łańcuszkowi na forum :( Co ciekawe wszystkie negatywne komentarze dotyczące działań administracji oraz wspominające o łańcuszku na forum zostały usunięte ze strony głównej :( Wiadomo że Fly4free nie jest fundacją harytatywną ale te działania są lekko mówiąc "niesmaczne"

#90 PostWysłany: 30 Mar 2014 15:21 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Ale o co dokładnie jest żal? Że administracja na swojej stronie nie może dawać referali?

Te komentarze to był nic innego jak trolling. Czytelnicy przecież mogą się dzielić swoimi linkami na forum.
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 30 Mar 2014 15:29 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Jak dla mnie jasne jest to że administracja zarabia i co z tego, ich strona ich zarobki. Czasem zarobią coś tez i użytkownicy. A największy zarobek użytkowników to rabaty na hotele i loty. Nie ma co marudzić.
Hubert lubi ten post.

#92 PostWysłany: 30 Mar 2014 15:39 

Zbanowany
Cytuj:
Najlepsze jest to, że najwięcej na tym wszystkim zarabia administracja Fly4free

I bardzo dobrze.
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 30 Mar 2014 21:16 

Hubert napisał(a):
Ale o co dokładnie jest żal? Że administracja na swojej stronie nie może dawać referali?

Te komentarze to był nic innego jak trolling. Czytelnicy przecież mogą się dzielić swoimi linkami na forum.

Żal jest za usuwanie postów, które uświadamiały "nowych" jak działa polecenie. Sprawdź pojęcie "trollingu" - "[...] Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia [...]". Nie mam nic do zarabiania ale jak już napisałem taki sposób robienia pieniędzy jest w moim odczuciu lekko mówiąc "niesmaczny". Posty te były przez kilka godzin jako "najbardziej popularne" później zniknęły ....

#94 PostWysłany: 30 Mar 2014 22:30 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 63 620
A tak w ogóle to się zastanawiam jak jest na TravelPony ze śniadaniem. Nigdzie nie ma informacji o tym, czy jest wliczone w cenę oraz czy można za nie dopłacić. Wiecie może?

#95 PostWysłany: 30 Mar 2014 23:00 
Awatar użytkownika

jest informacja, przy nazwie pokoju i jego cenie,
chyba że nie ma śniadania w cenie, wtedy nie jest napisane ;)
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 31 Mar 2014 04:02 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
RadekRRR napisał(a):
Hubert napisał(a):

Żal jest za usuwanie postów, które uświadamiały "nowych" jak działa polecenie. Sprawdź pojęcie "trollingu" - "[...] Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia [...]". Nie mam nic do zarabiania ale jak już napisałem taki sposób robienia pieniędzy jest w moim odczuciu lekko mówiąc "niesmaczny". Posty te były przez kilka godzin jako "najbardziej popularne" później zniknęły ....

Niesmaczna to jest ta dyskusja jak i te komentarze, które były na stronie. Jeśli taki sposób zarabiania przeszkadza to nie pozostaje nic innego jak zaprzestania wchodzenia na F4F!
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 31 Mar 2014 08:30 

RadekRRR napisał(a):
Hubert napisał(a):

Nie rozumiem oburzenia, przecież większość na stronie głównej to są referale. To łańcuszek na forum jest konkurencją do strony głównej nie odwrotnie.
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 31 Mar 2014 10:42 
Awatar użytkownika

RadekRRR napisał(a):
Najlepsze jest to, że najwięcej na tym wszystkim zarabia administracja Fly4free.

To przecież oczywiste i naturalne ich prawo, bo ponoszą trud i koszty utrzymania F4F. Taka praktyka zarobkowania jest codziennością na większości blogów lub forów, zaczynając od świetnego 'LoyaltyLobby' kończąc na polskich blogach.

Jedyną rzeczą do której można się doczepić, to brak transparentności w tekście na głównej F4F, tj. poinformowania użytkowników że dzięki skorzystaniu z tego linka umożliwią spędzenie zasłużonych wakacji twórcom F4F oraz podziękowania za fakt skorzystania z niego, wiedząc, że każdy użytkownik tego linka ofiarowuje "cegiełkę" o wartości 20$.
Szkoda, że tak nie zrobiono, bo to rzuca niepotrzebny cieć na całą sytuację.

Ostatnio edytowany przez Hubert 31 Mar 2014 11:27, edytowano w sumie 3 razy
.
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 31 Mar 2014 12:56 
Awatar użytkownika

Loty: 251
Kilometry: 475 688
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
RadekRRR napisał(a):
Najlepsze jest to, że najwięcej na tym wszystkim zarabia administracja Fly4free. Robiąc konkurencję łańcuszkowi na forum :( Co ciekawe wszystkie negatywne komentarze dotyczące działań administracji oraz wspominające o łańcuszku na forum zostały usunięte ze strony głównej :( Wiadomo że Fly4free nie jest fundacją harytatywną ale te działania są lekko mówiąc "niesmaczne"

Ja bym nie robił z tego tragedii. I bardzo dobrze, że administracja fly4free czerpie korzyści z łańcuszków, poleceń na airbnb i dba o swoje dobre imię, usuwając "niewygodne" komentarze.

Dlaczego mają wszystko robić charytatywnie i tak żeby malkontentom się podobało? Moim zdaniem marudzenie niektórych, że będą mieli "darmowe wakacje" to kpina. Nie musicie korzystać z ich linków. Dla mnie rejestracja z ich polecenia to podziękowanie za ich pracę/deala.
2 ludzi lubi ten post.

#100 PostWysłany: 31 Mar 2014 15:38 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 63 620
Co do tego śniadania to nie jest dokładnie tak. Wczoraj zarezerwowałem nocleg w Ibisie w Casablance i tam nic o śniadaniu nie było wliczonym w cenę. Dzisiaj napisałem maila do hotelu z pytaniem, czy potwierdzają moją rezerwację. I otrzymałem maila z potwierdzeniem rezerwacji oraz informacją, że śniadanie jest wliczone w cenę :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 602 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości