Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: www.budgetplaces.com
#1 PostWysłany: 14 Paź 2011 09:19 

Witam.
Czy ktos z Was korzystał z tej strony http://www.budgetplaces.com poszukując taniego noclegu.
Jestem w trakcie poszukiwań noclegu w Rzymie na początku grudnia, a ta stronka oferuje przyzwoite ceny. Zastanawiam się tylko, czy aby nie były gdzies jakies ukryte koszty. Za ewentuana pomoc dziękuję
henrykbrodnicki
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 09 Lut 2013 15:46 

Hej :)

Skorzystałeś może z ich usług? Nie wiesz czy wszystko w porządku http://www.budgetplaces.com ? Zarezerwowałam miejsce w BCN dosyć tanio. Na booking.com było sporo drożej i się zastanawiam czy wszystko w porządku.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lut 2013 16:56 
Awatar użytkownika

Loty: 95
Kilometry: 178 872
Krajów: 37 / 17.3%
Rezerwowałem przez tę stronę nocleg w Rzymie. Hotel okazał się pokojem w kamienicy typu B&B.
Nie było żadnych problemów,
powodzenia :) :)

#4 PostWysłany: 09 Lut 2013 17:02 

Dziękuje:) Od razu kamień spadł mi z serca:)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lut 2013 18:41 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
ja bookowalam nocleg w Stambule. wymienilam kilka maili z hotelem uprzedzajac o naszym poznym przybyciu. na miejscu okazalo sie, ze nie maja dla nas miejsca w hotelu, mimo ze mialam wydrukowane maile sprzed kilku dni z rezerwacja itd. dali nam pokoj w hotelu obok. od razu tez pisalam do budgetplaces, bylo im strasznie przykro etc., oddali nam kase za depozyt.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Maj 2013 16:27 

mogłby sie ktos jeszcze wypowiedziec na ich temat? najlepiej ktos kto rezerwował nocleg w Hiszpanii;p W ogóle to prawda co tutaj: http://wakacjesos.pl/budgetplaces jest napisane? czy niekoniecznie? wiem ze dużo pytań ale w sumie po raz pierwszy organizuje wakacje xd
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Maj 2013 16:45 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
ania1233 napisał(a):
mogłby sie ktos jeszcze wypowiedziec na ich temat? najlepiej ktos kto rezerwował nocleg w Hiszpanii;p W ogóle to prawda co tutaj: http://wakacjesos.pl/budgetplaces jest napisane? czy niekoniecznie? wiem ze dużo pytań ale w sumie po raz pierwszy organizuje wakacje xd

znalazłaś tam ofertę, której nie ma nigdzie indzie?
pytam z ciekawości bo rzuciłem okiem i tak nic ciekawego nie znalazłem w tym co by mnie interesowało a czego nie byłoby na bookingu.

#8 PostWysłany: 21 Sie 2013 22:13 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
A jakieś świeższe opinie. Ktoś coś ostatnio u nich bookował.

#9 PostWysłany: 28 Sty 2014 04:41 

Ja u nich bookowałam dwukrotnie, ostatnio w czerwcu 2013 i nie było żadnych problemów - też uprzedzałam że przyjedziemy późno, ale wszystko było ok.
Zwykle najpierw używam booking.com bo jakoś najwygodniej mi wyszukiwać z tą ich mapką gdzie jaki hotel położony, a potem jak już sobie wybiorę 2-3 cele to lecę po innych stronach sprawdzając gdzie są one najtaniej.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Sty 2014 11:42 

Loty: 106
Kilometry: 218 640
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Też korzystałem 2 krotnie. Wrzesień 2013 - Paryż zero problemów, do tego dostałem voucher na następną rezerwację 10 euro który wykorzystałem na Barcelonę w grudniu 2013.

Prawda jest jednak taka że prawdziwe oblicze portalu można poznać dopiero jak jest coś nie tak.

Dodam że nie znałem budgetplaces wcześniej, wyszukiwałem na trivago.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Sty 2014 21:58 

Loty: 54
Kilometry: 59 518
Krajów: 18 / 8.4%
Zbanowany
Za ich pośrednictwem klepałem Barcelonę w październiku - zero problemów. Tak jak powinno być.

#12 PostWysłany: 01 Lut 2014 00:50 

Loty: 1
Kilometry: 1 599
Krajów: 2 / 0.9%
Korzystaliśmy w październiku w Stambule. Cena była niższa niż na innych portalach. Poprosiłem portal o potwierdzenie rezerwacji tydzień przed przyjazdem i bardzo szybko dostałem odpowiedź, że hotel zaprasza. Na miejscu gość w recepcji długo wpatrywał się w rezerwację, ale za chwilę stwierdził, że wszystko w porządku, bardzo dobra cena:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości