Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 587 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Autor Wiadomość
#581 PostWysłany: 11 Sie 2026 13:14 

złoty
W odpowiedzi, którą otrzymałem od nich w sprawie mil, chyba wypowiedzieli się jaśniej:
"Uprzejmie informujemy, że udostępniliśmy możliwość wymiany punktów zgromadzonych na karcie kredytowej Premier Miles na nagrodę cash back w katalogu nagród dostępnym w bankowości mobilnej. Jeżeli cash back nie jest dla Pana satysfakcjonującym rozwiązaniem, jako alternatywę proponujemy wskazanie kwoty biletu lotniczego odpowiadającej wartości zgromadzonych przez Pana punktów oraz numeru rachunku, na który mamy przekazać środki. Jednocześnie wyjaśniamy, że w przypadku uznania rachunku kwotą odpowiadającą wartości wskazanego biletu lotniczego, zgromadzone punkty zostaną odjęte z rachunku karty kredytowej Premier Miles."

Dalej jest: "Aktualnie informacja o liczbie zgromadzonych mil dostępna jest wyłącznie w bankowości mobilnej. Informacja ta nie jest obecnie prezentowana na wyciągach z karty kredytowej."
A ja nigdzie nie widzę zebranych punktów. Jak klikam w zakładkę Velochwile to przenosi mnie do Bezcennych Chwil.

Także znów będzie reklamacja reklamacji...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
SPLDER uważa post za pomocny.

City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem City break na Malcie za 509 PLN 🌤️😎 Loty na weekend i noc w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z krytym basenem
Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊 Ucieknij na słoneczne wybrzeże Costa del Sol ☀️ Wycieczka do Hiszpanii za 749 PLN 🇪🇸 Loty i noclegi w cenie 🌊
#582 PostWysłany: 11 Sie 2026 15:59 

srebrny
Jeśli faktycznie chcieliby zwrócić równowartość biletu to ci co nie zmienili punktów wygrali. Mi zostało trochę ale za mało na lot międzykontynentalny w C.

#583 PostWysłany: 11 Sie 2026 16:32 

Bankomaty Velo_exCiti nadal bezpłatnie wypłacają € z konta exCiti (kartą debetową Citi)

Ostatnio edytowany przez Slavekk, 11 Sie 2026 18:24, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#584 PostWysłany: 11 Sie 2026 16:49 

srebrny
wedlug jakiego przelicznika ta wymiana punktow na loty
 Profil Relacje PM off  

#585 PostWysłany: 11 Sie 2026 20:17 

Chupacabra napisał(a):
W odpowiedzi, którą otrzymałem od nich w sprawie mil, chyba wypowiedzieli się jaśniej:
"Uprzejmie informujemy, że udostępniliśmy możliwość wymiany punktów zgromadzonych na karcie kredytowej Premier Miles na nagrodę cash back w katalogu nagród dostępnym w bankowości mobilnej. Jeżeli cash back nie jest dla Pana satysfakcjonującym rozwiązaniem, jako alternatywę proponujemy wskazanie kwoty biletu lotniczego odpowiadającej wartości zgromadzonych przez Pana punktów oraz numeru rachunku, na który mamy przekazać środki. Jednocześnie wyjaśniamy, że w przypadku uznania rachunku kwotą odpowiadającą wartości wskazanego biletu lotniczego, zgromadzone punkty zostaną odjęte z rachunku karty kredytowej Premier Miles."

Dalej jest: "Aktualnie informacja o liczbie zgromadzonych mil dostępna jest wyłącznie w bankowości mobilnej. Informacja ta nie jest obecnie prezentowana na wyciągach z karty kredytowej."
A ja nigdzie nie widzę zebranych punktów. Jak klikam w zakładkę Velochwile to przenosi mnie do Bezcennych Chwil.

Także znów będzie reklamacja reklamacji...

Również i ja nie widzę nigdzie w bankowości mobilnej możliwości zamiany punktów na cashback. Oczywiście od bieżących transakcji żadne punkty też się nie naliczają (nie kupuję u "partnerów").
 Profil Relacje PM off  

#586 PostWysłany: 15 Sie 2026 11:59 

Trzeba przyznać, że ten cudowny bank ma bezpieczeństwo swoich kart na "najwyższym" poziomie :). Karta kredytowa Simplicity zablokowana czasowo, gdy z niej nie korzystam. Chciałem ją odblokować w aplikacji, online i z pomocą konsultanta na infolinii. Niestety każda z tych prób zakończona niepowodzeniem. Nie ma jak mieć kartę kredytową i nie móc z niej korzystać :) :)
 Profil Relacje PM off
Biko lubi ten post.

#587 PostWysłany: 15 Sie 2026 16:36 

No to ja mam jeszcze ciekawszy przypadek: chciałem zablokować czasowo, przed 14 dniami, dwie karty z Citi: MC i Visa. Przez aplikacje i na stronie Velo nie dało się. Więc zadzwoniłem na infolinię, pan potwierdził, że karty z Citi tak mają ale udało mu się zablokować obie karty czasowo. Dzisiaj chciałem odblokować te karty przez aplikację - nie da się, przez stronę http://www.velo - też się nie da.No więc znowu telefon do konsultanta, może tym razem odblokuje. Ale to dopiero w poniedziałek, bo w święta infolinia nie działa. Ale fajny bank. Informatyków mają z łapanki. Dobrze, że mam jeszcze kartę i innego banku.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 587 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości