Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 13 Lip 2016 13:49 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
A skąd wiadomo, że to byli Polacy? Takie muchy można kupić w każdym Wallmarcie.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#22 PostWysłany: 13 Lip 2016 13:50 
Awatar użytkownika

srebrny
JarekGdynia napisał(a):
A swoją drogą wracając do kradzieży to mi się wydaje, że przez ostatnie kilkanaście lat sporo zmieniło się na plus w tej kwestii.
Pamiętam jak 20 lat temu z Siostrą byliśmy smutni bo nam ukradli rowery, które były zamknięte w piwnicy.
Obecnie wózek dla córeczki stoi na klatce schodowej na dole zupełnie nieprzypięty i od 8 miesięcy nikt się nim specjalnie nie interesował.
A jeszcze kilkanaście lat temu wydwałoby mi się to nie do pomyślenia. Ludzie coraz bardziej szanują własność prywatną.

mni kradną regularnie,ostatni w zeszłe wakacje
teraz kupiłem abuse granit 460 i czekam cfaniaka, który będzie chciał to przeciąć
pokibucuje mu

rowery caly czas kradna i to na masowa skale
nawet ostatnio byl program w tv o tym
założyli lokalizator i w ten sposób wykryli dziuple

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
Rockriderr lubi ten post.

#23 PostWysłany: 13 Lip 2016 14:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
becek napisał(a):
...
teraz kupiłem abuse granit 460 i czekam cfaniaka, który będzie chciał to przeciąć
pokibucuje mu
rowery caly czas kradna i to na masowa skale
nawet ostatnio byl program w tv o tym
założyli lokalizator i w ten sposób wykryli dziuple

Ja myślałem jakiś czas temu żeby zamontować w rowerze odpowiednia ilość akumulatorów/baterii (w ramie) tak żeby dało się załączyć w odpowiednim momencie mocniejsze łaskotki (na pilota) delikwentowi. Niepraktyczne ale ubaw byłby przedni.

#24 PostWysłany: 13 Lip 2016 14:09 
Awatar użytkownika

srebrny
cos takiego?

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 13 Lip 2016 14:26 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
tak, właśnie po obejrzeniu tego naszła mnie taka ochota

#26 PostWysłany: 13 Lip 2016 15:03 

Zbanowany
W maju dostałem mandat od policjanta niemieckiego za rozmowe przez telefon 90 euro musiałem zapłacić na miejscu. Jakie było moje zdziwienie gdy 2 tygodnie temu dostałem wezwanie do zapłaty tego samego mandatu. Pan policjant wyłudził 90 euro podejrzewam ze to Polak z obywatelstwem niemieckim 8-) i Polaków nie lubi, bo raczej to nie niemiec oni są tacy uczciwi ;) ;) a tylko my kradniemy i oszukujemy
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 13 Lip 2016 15:53 

michcioj napisał(a):
singielka_1976 napisał(a):
Po drugie @autorko tematu na prawde myslisz ze tylko Polacy takie numery odstawiaja?
Po co znowu jechac po sobie?:/

moze singielka ma jakies polskie kompleksy ? ;-)

Męczy się tutaj.
Życie w Polsce to nie to samo,'co sprzątanie klatek koalom w australijskim ZOO. :D

Ja się tylko zastanawiam, skąd wiadomo, że to polska rodzinka jest w tej knajpie?
Bo jakiś "Jugol " tak napisał w lokalnym portaliku w Rovinj ?
A Der Dziennik powtórzył ?

Ostatnio edytowany przez Washington, 13 Lip 2016 22:59, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź została nagrodzona ostrzeżeniem za stosowanie argumentów personalnych
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#28 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:09 

Zbanowany
Przeciez widac ze to slowianie na tym filmie wiec duzego wyboru nie ma, bo co jak co ale jezyk polski doskonale jest rozpoznawany w chorwacji.
Co najwyzej to moze byc polski burak z UK tylko nie wiem czy klasyfikuje sie na obywatela UK czy tylko pozostaje polskim obywatelem.
Pospiewajcie sobie dalej 'nic sie nie stalo' to sztandarowa piosenka burakow i popierajcie dalej takie zachowanie o inni tez tak robia normalne wytlumaczenie tutaj na forum.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
Kara uważa post za pomocny.

#29 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:28 

niebieski
@jacakatowice i @michcioj-wstrętne są te Wasze osobiste wycieczki w kierunku jednej osoby z forum. Samopoczucie się Wam poprawia?

Ostatnio edytowany przez ewaolivka, 13 Lip 2016 17:37, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#30 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:31 
Moderator forum

Zamykac wątek?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:34 
Moderator forum

Nie zamykać?

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off
Japonka76 lubi ten post.

#32 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:36 
Awatar użytkownika

Loty: 225
Kilometry: 260 138
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Uchwali się ustawę o ochronie dobrego imienia i będzie można odpowiednio potraktować szkalującego nas członka elity gastrobiznesu chorwackiego...

http://www.rp.pl/Prawo-karne/302159929-Dobre-imie-Polski-i-Polakow-ma-byc-chronione-prawem.html

#33 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:43 

Abcn napisał(a):
Nie zamykać?

Zamykać.
I przypomnieć punkt regulaminu, o zakazie obrażania różnych nacji.
Własnej również. Bo jest to nagminne.
 PM off
3 ludzi lubi ten post.
michcioj uważa post za pomocny.

#34 PostWysłany: 13 Lip 2016 17:44 

Zbanowany
Abcn : cos za bardzo swierzba Cie palce co do banow, zamykania tematow.
Problem nie zniknie od tego, a dlaczego nie ukarac tych co prowokuja ?
Nie zamykac tematu.

Obrazaja autorke tematu a wyjdzie ze to to ona winna. Obrazanie nacji tfu ...
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#35 PostWysłany: 14 Lip 2016 21:48 

Jako, że wczoraj nie zdążyłam napisać przed zamknięciem wątku to dzięki uprzejmości ADModeracji czynię to teraz.

Nie uważam aby zamykanie wątku/ów było remedium na...offtopy, rozwalanie wątku, osobiste wycieczki i...hejt (unikam tego słowa ale w tym przypadku pasuje niestety idealnie).
Po raz kolejny silna grupa niektórych userów urządziła sobie "polowanie na czarownicę" w dodatku zupełnie bez powodu.
Ile jeszcze wątków musi zostać rozwalonych przez te same osoby żeby ADModeracja jednak reagowała bardziej? Widocznie niektórzy userzy nie dorośli do wymiany zdań w sposób kulturalny.
Swoją drogą to ciekawe czy w realu też byliby tacy wygadani, czy może tylko są tacy "mądrzy" zza szklanego ekranu? [retoryczne]

O ile nie mam nic przeciwko odmiennym opiniom, to na prymitywne wycieczki osobiste jakich tu nie zabrakło jestem wybitnie uczulona, i nie ma znaczenia, że akurat tym razem dotyczyły mojej skromnej osoby. Gdyby dotyczyło to jakiegokolwiek innego usera moja reakcja byłaby taka sama.

Szanowni Panowie rzucający błotem i piszące te -nazywajmy rzeczy po imieniu-chamskie komentarze ad personam - oczekiwałam MERYTORYCZNEJ dyskusji ale widocznie to Was przerasta i prościej pisać posty na poziomie rynsztoka albo robić aluzje i wyciągać sytuacje z innych wątków, co jest ni mądre ani dobre i zwyczajnie źle świadczy .....o Was.
Od osób dorosłych oczekiwałam.....przywołania wielu przykładów na to jak fantastycznym narodem jesteśmy, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że oprócz buraków i buców jednak chyba więcej wśród nas normalnych, życzliwych i pomocnych ludzi, prawda? Tylko tyle albo aż tyle.

Z tego miejsca chciałam też podziękować tym, którzy pisali do mnie na priv i wyrażali swoje oburzenie tym wylewaniem pomyj na mnie, dobrze wiedzieć, że są tu także osoby, którym obiektywizm nie jest obcy ;).
 PM off
kspr lubi ten post.

#36 PostWysłany: 14 Lip 2016 22:04 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
to:
singielka_1976 napisał(a):
...
Od osób dorosłych oczekiwałam.....przywołania wielu przykładów na to jak fantastycznym narodem jesteśmy, bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że oprócz buraków i buców jednak chyba więcej wśród nas normalnych, życzliwych i pomocnych ludzi, prawda?...

w porównaniu z tym(i co jest prawie wszystko co miałaś do powiedzenia rozpoczynając ten wątek!!!):
Cytuj:
Brak mi cenzuralnych słów żeby napisać cokolwiek.....ale zapewne znowu znajdą się obrońcy....nie ma żadnego wytłumaczenia dla czegoś takiego.

to są dwie rożne bajki...

Zrobiłaś z siebie tą czarownicę, o której wspominasz, więc nie dziw się że taka była reakcja...
Jeśli nie potrafisz w obiektywny sposób rozpocząć zacząć dyskusji (na ten tutaj temat to raczej mało kto byłby w stanie) to się do tego nie zabieraj.
Nie wiem czy w ogóle to przeczytasz, bo jako dorosła osoba, która dorosła do wymiany zdań w sposób kulturalny walnęłaś focha wieki temu i teraz będziesz nas nauczać. No brawo!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 36 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 10 gości