Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:05 

To dlaczego od paru godzin, nikt nie zamknie tego wątku ?
Nie powyrzuca do kosza całego offtopu ?
@ roku postraszył i zniknął.
 PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#42 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:06 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
@Maktravel Gwarantuję Ci, że gdyby wrzucono w tym momencie deal na krajówki LOTu za 2 euro, lub Nowy Jork za 100euro, to nitk nie miałby oporów przed korzystaniem z forum, a liczba gości może pobiłaby tą z zeszłego (?) tygodnia, gdy wylosowano bilety na Euro. Także nie demonizowałbym. Nic nie dzieje się bez przyczyny, są pewne granice absurdu i generalizowania, na które niektórzy reagują. I tyle. Martwiłbym się o forum, gdyby potyczki naradzały się co i rusz i z co rusz nowymi użytkownikami. A tak jestem o nie absolutnie spokojny.
ane.wald lubi ten post.

#43 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:17 

srebrny
Anonymous napisał(a):
To dlaczego od paru godzin, nikt nie zamknie tego wątku ?
Nie powyrzuca do kosza całego offtopu ?
@ roku postraszył i zniknął.

Roku ma tracic zycie na opieke nad "dziecmi specjalnej troski"?
Przeciez to syzyfowa praca- co on wyczysci, to wy zaraz nafajdacie spowrotem.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:20 
Awatar użytkownika

Loty: 307
Kilometry: 346 034
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Ja to wszystko rozumiem, bardziej chodziło mi o poruszanie tematów "około-lotniczych". Przyjąłem zasadę, że przynajmniej co do intencji wszystkie osoby na tym forum powinny być sobie przychylne i sądzę, że tak jest.
Atrakcyjność forum F4F w zakresie tematów "około-lotniczych" spada, gdyż poziom zaangażowania emocjonalnego Użytkowników jest za wysoki.

Spraw natury kryminalnej na Forum się nie załatwi.
Nikt nie lubi być posądzany o to, kim nie jest!
Nikt nie lubi być zaczepiany i to niezależnie czy jest kobietą czy mężczyzną!
Andora*Austria*Belgia*Białoruś*Bułgaria*Chorwacja*Czechy*Dania*Estonia*Francja*Irlandia*Niderlandy*Niemcy*Grecja*Gruzja*Hiszpania*Mołdawia*Norwegia*Litwa*Łotwa*Portugalia*Rosja*Rumunia*Słowacja*Szwajcaria*Szwecja*Ukraina*Węgry*Wielka Brytania*Włochy
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:29 
Awatar użytkownika

niebieski
@Maktravel jeśli autor tego wątku dostał parę rad w swojej sprawie - uciec-ale-dokad,18,63217 - dlaczego ja nie mogę się dowiedzieć, jak inni pozbywają się natrętów, nie rezygnując przy tym z rzeczy, które chcą robić. W czym problem?
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:32 

Krzysztof. napisał(a):
Jak dla mnie pytanie w temacie jest niedorzeczne :)

Jaki autor (wątku) taki oryginalny tytuł, dziwi Cię to? [retoryczne]
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#47 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:40 

Czyli dyskryminacji kobiet na forum brak ( oprócz 2 pań kary i singielki.)żadna się nie zgłosiła.
Jest wręcz przeciwnie. :D
To te 2 panie, pozwalają sobie na wiele.
Ciekawe jakbym ja skończył po takim tekście jak powyżej.
Myślę, że ban na tydzień to minimum.
A nasze panie ?
im wolno więcej.
I jeszcze o szowiniźmie i dyskryminacji tutaj wypisują.
Pozdrowienia dla obu miłych pań. ;)

Edit.
PS. Sorry. Jeszcze @ ladyage dołączyła. :mrgreen:

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 13 Lut 2016 17:51, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#48 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:51 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 90 771
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
Serio aż tak się nudzisz?

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowany przez Roku, 14 Lut 2016 01:21, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
Ladyage lubi ten post.

#49 PostWysłany: 13 Lut 2016 17:53 
Awatar użytkownika

Loty: 769
Kilometry: 1 308 541
Krajów: 98 / 45.8%
srebrny
singielka_1976 napisał(a):
Krzysztof. napisał(a):

Czy to nie jest komentarz ad personam?
 Profil Relacje PM off
lataczuk lubi ten post.

#50 PostWysłany: 13 Lut 2016 19:08 

srebrny
Najwidoczniej kobietom wolno więcej. ;-)
 Profil Relacje PM off
yoshi lubi ten post.

#51 PostWysłany: 13 Lut 2016 19:15 
Awatar użytkownika

niebieski
@sko1czek komentarz - tak, argument - nie, bo dyskusji brak. :-D Ja wzięłam sobie do serca przestrogę Twaina o sile doświadczenia.
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 13 Lut 2016 20:17 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
Anonymous napisał(a):
Czyli dyskryminacji kobiet na forum brak ( oprócz 2 pań kary i singielki.)żadna się nie zgłosiła.
...

no i tu jeszcze trzeba by udowodnić, że to są kobiety. kto mi udowodni, że to np nie jest 7. wcielenie marisa?
Tom K lubi ten post.

#53 PostWysłany: 13 Lut 2016 20:32 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Zwykle wchodze na forum, by znalezc jakias oferte na tani lot czy moze promocje hotelowa...

Wiem, ze od poczatku roku jest jakas posucha, ale to, ze forum lotnicze zmienilo sie w portal randkowy z jakimis podstarzalymi panami "podszczypujacymi" panie w niemal kazdej kwestii jest co najmniej dla mnie niesmaczne...

Ogarnijcie sie panowie i przejdzcie do sedna - wyszukiwania lotow.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#54 PostWysłany: 13 Lut 2016 21:04 

Napisał @jakwilk

Najbardziej aktywny w temacie

"Grube lole na flaju, czyli jeszcze jeden wątek o moderacji" :mrgreen:

http://www.fly4free.pl/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=19200

A Twoje wrzuty o tanich lotach, to gdzie szukać ? :D
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#55 PostWysłany: 13 Lut 2016 21:27 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Szacunek dla Don_Bartossa za nie wypowiadanie się ;)
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

#56 PostWysłany: 13 Lut 2016 23:03 

sko1czek napisał(a):
Krzysztof. napisał(a):

Czy to nie jest komentarz ad personam?

Jak najbardziej jest, napisałam go z premedytacją, bo zwyczajnie ta nagonka na Karę (i nie tylko) jest nudna do urzygu.

A teraz proszę UCZCIWIE policz ile takich komentarzy było z mojej strony a ile ze strony rzeczonego usera i jego klakierów.

I jeszcze jedno: cwanie zmienił tytuł, a gdyby ktokolwiek inny założył taki wątek dotyczący jakiegokolwiek innego usera to z miejsca miałby bana, gdyby ktokolwiek inny robił tyle OT i rozwalał tyle wątków co on to też dostałby bana a minimum ostrzeżenie a jakimś cudem ADModeracja w tym przypadku przymyka oko, niebywałe.

Mnie też momentami nadaktywność Kary irytuje czy niektóre Jej teksty ale jak pisała bodajże gosiagosia Kara o tym wie a żadna z nas jej nie hejtuje podobnie jak innych równie aktywnie forumowiczów, prawda?
Nie interesuje mnie coś -nie czytam, irytuje mnie jeden user z drugim bach do nieprzyjaciół i wypocin czytać nie muszę, choć ubolewam, że ta funkcja niestety nie jest idealna i niekiedy nie da się tych dyrdymałów pominąć.
 PM off
3 ludzi lubi ten post.

#57 PostWysłany: 14 Lut 2016 06:53 

gdyby ktokolwiek inny założył taki wątek dotyczący jakiegokolwiek innego usera to z miejsca miałby bana, gdyby ktokolwiek inny robił tyle OT i rozwalał tyle wątków co on to też dostałby bana a minimum ostrzeżenie a jakimś cudem ADModeracja w tym przypadku przymyka oko, niebywałe.

.

Stosunkowo krótko jesteś na forum, to może nie wiesz , że był taki "specjalny" wątek o mojej skromnej osobie. :D

http://www.fly4free.pl/forum/jacakatowice,18,43195

Każdy napisał, co mu się podobało . I tyle. Podobnie jak Ty, w tym wątku. Piszesz co Ci się podoba. Również na PW do mnie. Walisz ad persona. I nikt Cię nie banuje itp. Niebywałe :lol:

PS. Niestety , nie mogę kontynuować w najbliższym czasie, tej jakże owocnej dyskusji, bo jadę na lotnisko. 8-)
 PM off  

#58 PostWysłany: 14 Lut 2016 08:36 
Awatar użytkownika

niebieski
@singielka_1976 zastanawiam się, ile jeszcze osób bym wkurzyła, gdybym uprawała kompulsywną walkę z absolutnie każdym przejawem odstępstwa od mojej wizji świata i przy każdej możliwej okazji starała się nawiązać do rzeczy niezwiązanych z tematem... ;-)

PS Fajnie, że autorowi jeszcze nikt nie zamknął tego wątku. Nikt nie wkleił durnego obrazka, nie napisał niczego żenującego, tudzież nikt nie wygłosił żadnej mądrości typu "lepiej powinieneś zbierać puszki niż marnować czas, pisząc szowinistyczne dyrdymały na forum".

Koń, jaki jest, każdy widzi.

PS II Pozdrawiam admina, który po moim wpisie dorzucił kilka postów na początku. :-D Proponuję też trochę koronkarskiej roboty przy zmienianiu tytułów poszczególnych postów.
 Profil Relacje PM off
Ladyage lubi ten post.

#59 PostWysłany: 14 Lut 2016 10:58 

Na moje szczęście nie czytam jego wypocin nawet gdy mnie cytuje -co niestety pojawia mi się w powiadomieniach i mimo próśb moich oraz moda-po raz kolejny nie potrafi odpuścić, tylko dalej brnie w tę paranoję jakoś mnie nie dziwi, ten typ tak ma. No cóż są na tym forum równi i równiejsi a ten przypadek tylko to potwierdza.
A teraz zapewne po raz kolejny będzie cytował, nuuuuda.
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#60 PostWysłany: 14 Lut 2016 11:11 
Awatar użytkownika

niebieski
Też go prosiłam, żeby przestał do mnie pisać, ale nie pomogło...

Ktoś podobno puścił też plotkę, że byłam na jakimś spotkaniu F4F. Nie byłam i z racji tego, co się dzieje, na razie nie zamierzam.

Wczoraj dostałam 2 paszkwile. Do trzech razy sztuka...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość