Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Lut 2016 12:07 
Awatar użytkownika

niebieski
A propos tematów dt Wlk. Brytanii - niestety, w wątku niezałożonym przeze mnie, a jedynie "odgrzanym" już były problemy, bo wypowiadały się osoby - które wg ich własnych wpisów - temat znały jedynie bardzo pobieżnie. Zero reakcji ADModeracji.

Ciekawe też, dlaczego ktoś może bez problemów skorzystać z mojej wiedzy lub informacji, które znalazłam, a mi nie wolno dowiedzieć się, jak skutecznie bronić się przed natrętami, na których mogę natknąć się praktycznie każdego dnia? Tu moderator odsyła mnie na forum kosmetyczne czy gawędziarskie, tudzież do policji, która - jak można skonstatować po przeczytaniu artykułu podlinkowanego w pierwszym poście wątku dt stalkingu - ewidentnie nie traktuje tego typu zagrożeń poważnie.

Co do naruszania czyichś praw/ wolności - @JarekGdynia - skoro rozpoznajesz, że Twoja żona jest autonomiczną jednostką i może podejmować własne decyzje wg własnych priorytetów (patrz: Jej wizyta u fryzjera, o której pisałeś wcześniej na forum), skąd bierze się regularnie powracający się pomysł, że masz jakiekolwiek prawo do mówienia @singielka_1976 @gosiagosia czy mi, co mamy robić? Kilku innych panów ma podobne pomysły. Dlaczego ADModeracja bagatelizuje tego typu zachowania?
 Profil Relacje PM off
adam1987 lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 13 Lut 2016 12:31 

Higflyer napisał(a):
Bardzo cenię Twoje porady na temat Londynu i pomoc innym użytkownikom ale proponuję unikać kontrowersyjnego tematu o prześladowaniu kobiet przez wszystkich mężczyzn. Widać, że to budzi duże wzburzenie na forum więc należy tego unikać żeby ludzie mogli bezkonfliktowo współistnieć.

Proszę pokaż mi gdzie rzekomo Kara generalizowała i wrzuciła WSZYSTKICH mężczyzn do jednego worka pisząc, że jesteście be? Czy może to tylko wyraz ŚLEPEJ męskiej solidarności?
Nie lubisz, nie podobają Ci się posty Kary? Dodaj ją do wrogów i wtedy nie będziesz widzieć Jej postów, co stoi na przeszkodzie?
Szkoda, bo miałam Cię za rozsądnego gościa....
 PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 13 Lut 2016 14:44 

srebrny
Cytuj:
Ciekawe też, dlaczego ktoś może bez problemów skorzystać z mojej wiedzy lub informacji, które znalazłam,

Bo je publicznie podajesz.
Cytuj:
a mi nie wolno dowiedzieć się, jak skutecznie bronić się przed natrętami, na których mogę natknąć się praktycznie każdego dnia?

Wolno Ci. A ktoś zabrania dowiedzenia się?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Lut 2016 14:48 
Awatar użytkownika

niebieski
"Bez problemów" jest dość istotnym elementem w tym zdaniu.

Odpowiedni wątek został zamknięty, bo więcej w nim trollerki niż postów na temat...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Lut 2016 14:58 

srebrny
Czy rozumiesz treść mojej odpowiedzi?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:02 
Awatar użytkownika

Loty: 138
Kilometry: 294 716
Krajów: 30 / 14.0%
niebieski
Problem, w mojej opinii polega na czymś zupełnie innym. @JarekGdynia wskazuje posty dla udowodnienia, że tam nikt się @Kary nie czepiał. O dzięki, niebiosa – jakie to piękne i litościwe.
To jest zwykłe odwracanie kota ogonem. Albo „iście po męsku” jakby powiedziała panna Kornelia :P Udajecie, że nic się nie dzieje a jak się dzieje to zapewne dlatego, że temat jest kontrowersyjny. A takich tematów było mnóstwo. Mniej się nakręciliście na usera, który wskazał nam dokładnie miejsce gdzie nas ma niż na dziewczynę, która nigdy, nikogo nie obraziła.
Rzecz nie w tym, że ktoś nie zgadza się z poglądami czy osądami @Kary tylko w jaki sposób się z nimi nie zgadza: wzgardliwymi, prześmiewczymi komentarzami kompletnie nic nie wnoszącymi do dyskusji. Rzecz w tym, że wiele osób tutaj nie jest w stanie ominąć wątku, w którym udziela się @Kara. Od razu zapala się lampka, wysuwają się pazurki i obnażają się kiełki bo przecież i tak zaraz będzie nagonka.
Taki cytat oszczędnego w słowach usera:
boots napisał(a):
Cytuj:
Gdybym podchodziła do tematu emocjonalnie, to pojechałabym po bandzie, co sądzę o egoizmie, braku empatii

I tak samo byś oberwała ;-)

Wniosek nasuwa się sam: cokolwiek nie zrobisz i tak oberwiesz.
W bardzo wielu kwestiach nie zgadzam się z poglądami @Kary. Co więcej – Ona o tym dobrze wie.
Temat o namolnych towarzyszach w LG odesłany do forum kosmetycznego. To może konsekwentnie odeślijmy temat o ilości zjedzonych pączków do kulinarnego o frankowiczach do rządowego itd. Można przecież strzec czystości forum.
5 ludzi lubi ten post.
Kara uważa post za pomocny.

#7 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:05 

srebrny
Cytuj:
Wniosek nasuwa się sam: cokolwiek nie zrobisz i tak oberwiesz

To bardzo błędny wniosek. Postaraj się zrozumieć zdanie, do którego się ustosunkowałem i treść mojej wypowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:16 
Awatar użytkownika

niebieski
@boots - Ty wszystkim naokoło nakazujesz aby "postarali się zrozumieć" Może więc skoro ta sytuacja jest nagminna to zastanów się czy nie jest możliwe, że wyrażasz się niezrozumiale.
Nie bój się - nikt Cie nie będzie podejrzewał, że chciałeś obronić @Karę. I daruj sobie dalszą polemikę w tej kwestii bo cytatu użyłam jako drogowskazu a nie podparcia.
Kara lubi ten post.
Kara uważa post za pomocny.

#9 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:17 
Awatar użytkownika

niebieski
@boots jasne, że tak. Również to, że w świetle całej dyskusji jest kompletnie bez sensu.

@gosiagosia mam wrażenie, że pazurki wysuwają się za każdym razem, gdy dyskusję otwiera kobieta, a jeden z panów, którzy myślą, że są czyimiś wyroczniami, rzuca się do akcji, np. historia po odwołaniu konkursu na relację, temat o poczcie czy mój wątek o natrętach. Sytuacja trochę jak z fraszki "on był stały, tylko one się zmieniały", tylko kontekst mroczny - bo nieco trąci obsesją.

@Roku mógłbyś się, proszę, odnieść do pytania w moim wcześniejszym poście?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:19 
Awatar użytkownika

niebieski
@Roku - a możesz wskazać wątek gdzie można kontynuować ten temat? Nie jest głupi. To problem, który wypadałoby jakoś rozwiązać.
@Kara - nie czuję się szykanowana na forum - nie sądzę, że ma to związek z płcią.
2 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:25 

gosiagosia napisał(a):
@Roku - a możesz wskazać wątek gdzie można kontynuować ten temat? .

Może tutaj będziecie kontynuować ? :mrgreen:

http://www.fly4free.pl/forum/nadgorliwi-administratorzy,19,63715&start=540

Ostatnio edytowany przez Anonymous, 13 Lut 2016 16:02, edytowano w sumie 1 raz
 PM off  

#12 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:27 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
Kara napisał(a):
@gosiagosia mam wrażenie, że pazurki wysuwają się za każdym razem, gdy dyskusję otwiera kobieta

Oczywiście, że nie ma! Jest to związane tylko i wyłącznie z Tobą. Gdyby zrobić stosowną korelację jej współczynnik wynosiłby zapewne niemal 1. Nie ma potrzeby wciągania do swoich gierek wszystkich użytkowniczek. Bo podejrzewam, że jest ich na forum sporo, a jednak Twój temat nie za bardzo to wykazał? Także proponuję mniej męczeństwa.

@gosiagosia Gratuluję trzeźwego spojrzenia. Kłaniam się.
2 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:28 
Awatar użytkownika

niebieski
@gosiagosia pamiętasz nagonkę dt ceny na jakimś serwisie, gdzie rozwiązanie aż kłuło w oczy, a ktoś oskarżał Cię o kryptoreklamę? Nigdy nie widziałam takiej akcji w stosunku do faceta, a tym bardziej - żeby administrator, zamiast skierować dyskusję na tory merytoryczne, wskazywał na otwarte drzwi do teorii spiskowych. Choć wystarczyło popatrzeć na screenshot i otworzyć stronę.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:31 
Awatar użytkownika

niebieski
@Kara A ostatni temat o rzekomym tropiącym nadużycia w związku z noclegami w Paryżu na czas Euro? Albo zagubionego walentynkowicza???? Skończ te żale i zacznij trzeźwo patrzeć.
2 ludzi lubi ten post.

#15 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:33 

Założyłem Wam specjalny wątek.

http://www.fly4free.pl/forum/uzytkowniczka-kara-za-i-przeciw,18,88486

Bo w tym, to faktycznie spamujecie.
 PM off
Juve uważa post za pomocny.

#16 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Złośliwy jesteś.

#17 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:36 
Awatar użytkownika

niebieski
@Tom K nie pamiętam, żeby w obu administrator napędzał spekulacje. Jakiś cytat?
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:36 

Zawsze do usług. :D
Ale podobno po bliższym poznaniu, sporo zyskuję. :mrgreen:
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#19 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:37 
Awatar użytkownika

niebieski
@Kara - pamiętam. Czułam się dotknięta i oburzona. Ale nie jako kobieta. Jako użytkownik.
Juve lubi ten post.

#20 PostWysłany: 13 Lut 2016 15:42 
Awatar użytkownika

niebieski
A do czego mi potrzebny moderator? Piszę, że bzdury są piętnowane niezależnie od płci i dałem przykład dwóch tematów, pierwszych z brzegu. Już Ci @gosiagosia napisała, że nie czuje się piętnowana i że to nie ma związku z płcią. Ale nie, przecież Ty wiesz najlepiej, lepiej niż ona i wszystkie inne użytkowniczki razem z tego forum. I robisz z siebie męczenniczkę ,a jak widać większość ma to głęboko w ...

Wtedy Cie jeszcze nie było na forum - był swojego czasu taki użytkownik o nicku Maris. Bardzo ciekawy osobnik, mnóstwo postów, kontrowersyjnych wypowiedzi, wiele bzdur, czy zagrywki typu pójdę z kanistrami po piwo. Przysłowiowa beka była totalna. Już go z nami od dawna nie ma. I wiesz co? Był facetem!
Tylko Maris na forum Fly4Free wrzucił kilka promocji lotniczych i hotelowych o globalnym zasięgu. O ile się nie mylę.

Ostatnio edytowany przez Tom K, 13 Lut 2016 15:45, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 78 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości