Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 16 Mar 2015 10:50 
Awatar użytkownika

Loty: 121
Kilometry: 175 822
Krajów: 29 / 13.6%
srebrny
lepsze jest wrogiem dobrego, chociaż pewnie za maila nie skasują mi rezerwacji;)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#122 PostWysłany: 16 Mar 2015 11:30 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Nie mogę teraz sprawdzić ale czy korzystając z 50HotDollars z dopłatą do noclegu, mogę spokojnie zmienić walutę np. na eurasy?

Wspomniany kredyt otrzymałem za Toruń przy drugim podejściu. Za pierwszym razem Choi napisał, że skontaktuje się z hotelem w ciągu dziesięciu dni roboczych, żeby wyjaśnić sprawę, za drugim już Jessica, która przepraszała za zaistniałą sytuację ewentualną sezonowością, bądź rutynową konserwacją niektórych udogodnień ;)
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 16 Mar 2015 11:38 
Awatar użytkownika

Możesz, waluta jest przeliczana w kodzie.
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 16 Mar 2015 14:48 

Czy HotDollars trzeba wydać za jednym razem? Czy jest to saldo, które się odejmuje?

Pytam, bo np. GDN - WAW jest za 15,03$, więc można mieć trzy bilety i zostanie trochę drobnych..

Wymienne z $ na EUR po jakim przeliczniku 1:1?
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 16 Mar 2015 15:14 
Awatar użytkownika

niebieski
To jest saldo, do wykorzystanie nawet i na kilka razy, przeliczane 1:1 w stosunku do zwykłych dolarów.
Wcześniej w wątku ktoś pisał, że nie udało mu się użyć tej kasy na loty.

#126 PostWysłany: 16 Mar 2015 17:58 

Loty: 74
Kilometry: 132 685
Krajów: 20 / 9.4%
Co Wam przydzielało w Rzymie w okolicy Termini?

#127 PostWysłany: 18 Mar 2015 18:31 

Loty: 2
Kilometry: 8 820
Krajów: 3 / 1.4%
epikie napisał(a):
ja dostałem zwrot za warszawę w wysokości 25% kwoty rezerwacji i zastanawiam się łapczywie czy jest szansa na więcej :twisted:

A czy jak rezerwowałeś to miałeś gdzieś napisane, że jest basen? Bo ja mam kupione w Platinum Residence i nigdzie nie pisze w potwierdzeniu jakie są udogodnienia.
 Profil Relacje PM off  

#128 PostWysłany: 18 Mar 2015 18:49 
Awatar użytkownika

srebrny
W momencie rezerwacji tak wyglądała lista udogodnień dla Platinum Residence:

Załącznik:
Clipboard011.png
Clipboard011.png [ 1.18 MiB | Obejrzany 2175 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 18 Mar 2015 19:02 

Jak dla mnie żeby skutecznie reklamować coś czego nie ma a miało być, to przed zabukowaniem i po rezerwacji na potwierdzeniu z Hotwire musiało by podświetlać się na zielono dana usługa jak w screenie poniżej

Załączniki:
Hotwire 1.PNG
Hotwire 1.PNG [ 5.78 KiB | Obejrzany 2121 razy ]
Hotwire.PNG
Hotwire.PNG [ 5.36 KiB | Obejrzany 2136 razy ]
 PM off
Wintermute lubi ten post.

#130 PostWysłany: 18 Mar 2015 19:18 

niebieski
Temat przewałkowałem z nimi od poziomu sympatycznego pytania - do obelg i rzucania błotem o ścianę.
Chodzi dokładnie o ten "pięciogwiazdkowy" (???!!!) "hotel (???!!!)
Nie przeczę, że PlatRez jest fajnym miejscem, ale to nie jest pięciogwiazdkowy hotel i NIE POSIADA udogodnień które były pokazane gdy decydowałem o rezerwacji i za nią płaciłem.
Niestety konsultanci via e-mail w kółko odpowiadają (do znuuuuuuuudzenia) - proszę zadzwonić, tylko wtedy pogadamy...
he he he he
Ja im na to, ze patrzę na ten hotel i część udogodnień jest ale w innym hotelu niedaleko, a czesci nie ma - oni na to... nie musi tak być, mamy dobrych informatorów i sprawdzone dane, pogadamy jak Pan zadzwoni - i tak dwa tygodnie :)
Jedyne opcja brzmiała: "jak skorzystasz i okaże się, że było inaczej - wtedy proszę reklamować". Generalnie mało zabawne i totalnie niekomunikatywne z ich strony.
Argument, ze stoję przed, znam miejsce i nie mam ochoty dzwonić z Polski - bez echa, jakby na ten moment stawali tyłem do monitora...
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 18 Mar 2015 19:21 

niebieski
Trzeba było płacić w normalnej cenie;) wtedy na pewno nie biłbyś tak piany;)
2 ludzi lubi ten post.

#132 PostWysłany: 18 Mar 2015 19:25 
Awatar użytkownika

Ok, ale jak sytuacja się skończyła? Bo wygląda na to, że można z nimi dojść do konsensusu.
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 18 Mar 2015 19:49 

niebieski
ten hotel jak widzę kosztuje ok $30, czyli ze zniżką $30 zapłaciłeś kilka dolarów podatku i chcesz od nich $50 rekompensaty bo nie ma basenu??? I nie możesz zainwestować dolara na rozmowę VOIP, żeby zadzwonić jak proszą???

Ty tak na poważnie, żartujesz tylko, czy ja tego po prostu nie ogarniam? :lol: :shock: :roll:
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#134 PostWysłany: 18 Mar 2015 21:52 
Awatar użytkownika

epikie napisał(a):
trochę się w temacie ciężko połapać kto dostał rekompensatę za Toruń a kto za Warszawę. W związku z tym moje pytanie-czy ktoś dostał rekompensatę w wysokości 50 dolców za brak basenu w Paltinium Residence w Wawie? z góry dzięki;)

Moge potwierdzic ze dostalem 50 usd zarowno za Torun jak i Warszawe. Oczywiscie w pierwszej propozycji bylo to 25% ale po mailu do nich otrzymalem wyrownanie do 50 :)

EDIT:
Jako, że dostaję sporo maili z pytaniem jak dostałem te 50USD trochę więcej info.
Miałem dwie rezerwacje: jedną na Toruń jedną na Warszawę, na dwóch różnych mailach.
Za Toruń z góry dostałem 50USD a za Warszawę otrzymałem maila że proponują 25%.
Zgodziłem się pierwotnie na 25% i po godzinie środki były na moim koncie.
Następnie przesłałem do nich maila:
Cytuj:
"Hi,
I have received 25% back. Thank you.
However my friend who has booked same hotel received USD50.00 in hotdollars for same reason.
I feel disapointed because of it. Could you please advise why you treat me in different way?
Thank you, "

Po godzinie otrzymałem wyrównanie do 50USD
Cytuj:
. I understand
your friend receive 50 HotDollars for this inconvenience. I regret the confusion. I would be willing to process additional HotDollars for this booking.

Cała korespondencja była prowadzona na adres: support@hotwire.com
Mam nadzieję, że teraz jest to jasne :)
 Profil Relacje PM off
epikie uważa post za pomocny.

#135 PostWysłany: 20 Mar 2015 02:16 

Kody kodami ,ale zastanawiam sie czy pisać do hotwire czy nie. Bukowałem 5 noclegów pod rząd na Costa Brava i w tej miescinie Tossa de Mar cały czas system przyznawał jedyny hotel Don Juan. Zabukowałem 5 noclegów i o dziwo 1 nocleg z soboty na niedziele drorzszy o 5 e został mi anulwany. Kasa wróciła na konto,jednak nie daję za wygraną ,jeśli mam 2 noclegi 23 24 25 kwietnia i potem do 27 kwietnia i hotel potwierdza rezerwcję ,to kużwa o co chodzi???

Napisałem meila do hotelu ,że jestem chetny zapłacić całość doboweggo pobytu z sob/niedz za 39,99 e czekam na odpowiedż.
 PM off  

#136 PostWysłany: 20 Mar 2015 06:48 

promocja HotWire była świetna, kupiłem 5 noclegów w Platinum Residence za ok. 40 GBP.
Jednak bieżąca promocja jest o niebo lepsza bo dostałem zwrot 250 $ co wystarczy mi ma 2 tygodniowy pobyt w Odessie w lipcu i jeszcze zostanie 100 $ na coś innego. :lol:
wątk powinien znaleźć się w dziale Promocji Hotelowych :roll:
 Profil Relacje PM off  

#137 PostWysłany: 23 Mar 2015 00:48 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 89 673
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
W ten weekend odbyłem 2 noclegi w Platinium Apartments w Warszawie, mieliśmy z dziewczyną dwie osobne rezerwacje - bez problemów połączyli je podczas zameldowania, więc odbyło się bez zbędnych zmian pokoi, wtórnego zameldowania się itp. Obsługa miła, widok z okna rewelacyjny - my bardzo polecamy. (Jeśli macie jakieś pytania to śmiało!)

Miłego pobytu! :)

#138 PostWysłany: 23 Mar 2015 00:56 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
mieliśmy z dziewczyną dwie osobne rezerwacje - bez problemów połączyli je podczas zameldowania, więc odbyło się bez zbędnych zmian pokoi,

W takich promocjach zawszę piszę wcześniej mailowo do hotelu czy są u nich w systemie obie rezerwacje oraz prośbę o połączenie rezerwacji w 1 pokój
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 23 Mar 2015 01:09 
Awatar użytkownika

Loty: 64
Kilometry: 89 673
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Jakieś 3 tyg przed podróżą dzwoniłem w celu potwierdzenia obu rezerwacji. 2 dni przed wyjazdem poprosiłem aby połączyli obie rezerwacje, ale Pan powiedział, aby przypomnieć o tym podczas zameldowania.

#140 PostWysłany: 23 Mar 2015 14:10 

Anonymous napisał(a):
Kody kodami ,ale zastanawiam sie czy pisać do hotwire czy nie. Bukowałem 5 noclegów pod rząd na Costa Brava i w tej miescinie Tossa de Mar cały czas system przyznawał jedyny hotel Don Juan. Zabukowałem 5 noclegów i o dziwo 1 nocleg z soboty na niedziele drorzszy o 5 e został mi anulwany.

A jak anulowali to dostałeś jakiegoś maila czy zorientowałeś się bo kasa wróciła na konto?
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 247 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości