Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Lis 2014 17:53 

Jakie macie doświadczenia, z tym, oferującym bardzo tanie połączenia (np. Unia 15g/min.r na komórki i stacjonarne, krajowe 19gr/min. tanie smsy i internet), wirtualnym operatorem?
Niepokoi mnie punktu regulaminu: " zawarcie umowy jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie treści reklamowych z sieci". Jaką postać mają te treści: czy są to wyłącznie smsy z reklamami, czy też operator przerywa rozmowy i nadaje reklamę? Czy jest tego dużo? Jak często?
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 01 Gru 2014 13:30 
Awatar użytkownika

Loty: 69
Kilometry: 71 075
Krajów: 22 / 10.3%
Zbanowany
Hej,

Moja żona ma klucz mobile i jest bardzo zadowolona. Rozmowy bardzo tanie w kraju (19gr/minuta, SMS 9gr) oraz zagraniczne.
Co do tych treści reklamowych to się za bardzo nie skarżyła. Raz na jakiś czas coś przyjdzie, raczej sporadycznie także bez obaw.
 Profil Relacje PM off
KyokoMai lubi ten post.

#3 PostWysłany: 01 Gru 2014 15:52 

Czyli te treści, to smsy, takie jakie zdarzają się w innych sieciach?
Dziękuję serdecznie za info.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Gru 2014 17:59 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Tak, dokładnie. Standardowe smsy jakie czasem każda sieć wysyła do swoich klientów. Ja się zastanawiałem czy nie przejść do klucza ale narazie jestem w play a większość znajomych też mam w tej sieci więc moge rozmawiać z nimi za darmo. A do połączeń z zagranicą mam skype. Ale jak więcej osób przejdzie na klucz mobile to też się zdecyduję.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Gru 2014 20:45 

Loty: 114
Kilometry: 269 568
Krajów: 38 / 17.8%
niebieski
Ja jak na razie nie dostałem żadnej reklamy.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Sty 2015 13:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Wcześniej pochwaliłem klucza ale podczas zagranicznych wypadów żona miała z nim niezłe problemy. We Francji w ogóle nie łapał sieci, nie było można się zupełnie dodzwonić, także karta była zupełnie bezużyteczna. Teraz żona była na Ukrainie i sytuacja podobna. Także jednak nie polecam, chyba że do używania tylko w Polsce.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 14 Sty 2015 13:54 

Ja natomiast nie przeniosłam się do klucza i pojechałam z play na kartę na Kubę. Przed wyjazdem naładowałam mnóstwo kasy, aktywowałam co się tylko dało (m.in. roaming), i telefon nie działał, chodziły tylko smsy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości