Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 20 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Paź 2014 08:12 

Zbanowany
Oddam podarowany mi bilet:

ewaewa89 napisał(a):
Warszawa - Wilno - Warszawa
Wyjazd 8.10 ( dzisiaj) o 15:00, powrót 10.10 o 16:10
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 08 Paź 2014 17:16 

niebieski
lilydione napisał(a):
Oddam podarowany mi bilet:

Proponuję pięć razy się zastanowić, bo w ten sposób przepadają bilety. Po co bierzesz i rezygnujesz? Pomyśl zanim poprosisz.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 08 Paź 2014 18:51 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
To także apel do oddających, żeby z rozmysłem rozdawali bilety.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Paź 2014 14:10 

krzemian napisał(a):
darek05 napisał(a):
ODDAM W DOBRE RĘCE - bilety PB dla jednej osoby

Gdańsk -> Praga 14.10 godz. 23.45
Praga -> Gdańsk 16.10 23.55

edit. oddane oba bilety

Ja wziąłem od darek05 Praga->Gdańsk, jednak zmieniły się plany i bilet nadal wolny. Piszcie więc do niego bądź do mnie w sprawie

przypominam ,że napisałeś posta 15.10 ,więc raczej po pticach :twisted:
moje łapki aż zaciskają się ze złości ;)
 PM off
mashacra lubi ten post.

#5 PostWysłany: 15 Paź 2014 20:07 

stroje gd napisał(a):
krzemian napisał(a):
darek05 napisał(a):
ODDAM W DOBRE RĘCE - bilety PB dla jednej osoby

Gdańsk -> Praga 14.10 godz. 23.45
Praga -> Gdańsk 16.10 23.55

edit. oddane oba bilety

Ja wziąłem od darek05 Praga->Gdańsk, jednak zmieniły się plany i bilet nadal wolny. Piszcie więc do niego bądź do mnie w sprawie

przypominam ,że napisałeś posta 15.10 ,więc raczej po pticach :twisted:
moje łapki aż zaciskają się ze złości ;)

Uspokój się, jak powiedziałem, wziąłem jedynie Praga->Gdańsk i ten przejazd ciągle przed nami :)
 Profil Relacje PM off
bygones lubi ten post.

#6 PostWysłany: 16 Paź 2014 07:36 

[/quote]
Uspokój się, jak powiedziałem, wziąłem jedynie Praga->Gdańsk i ten przejazd ciągle przed nami :)[/quote]

jako ,że poszło ;) tzn ,że chciałam załapać się na oba przejazdy 8-)
Jam spokojna jak głaz :lol: :|
 PM off  

#7 PostWysłany: 16 Paź 2014 12:44 
Awatar użytkownika

srebrny
Kończymy ten OT, chodziło mi tylko o to, że jeżeli ktoś się rejestruje na forum tylko po to, aby dostać bilet, to warto się zastanowić czy takiej osobie oddać bilet bez chwili refleksji, i żeby było jasne każdy robi jak uważa :D nie jestem psem ogrodnika i kilka razy oddałem bilet osobie która nie miała dużego wkładu w forum.
 Profil Relacje PM off
lubi ten post.

#8 PostWysłany: 16 Paź 2014 15:15 

Zbanowany
mashacra napisał(a):
Kończymy ten OT, chodziło mi tylko o to, że jeżeli ktoś się rejestruje na forum tylko po to, aby dostać bilet, to warto się zastanowić czy takiej osobie oddać bilet bez chwili refleksji, i żeby było jasne każdy robi jak uważa :D nie jestem psem ogrodnika i kilka razy oddałem bilet osobie która nie miała dużego wkładu w forum.

Zaraz, zaraz, dlaczego fakt iz ktos jest moderatorem musi automatycznie decydowac o tym, iz jest on wyrocznia i ze ma prawo usuwac niewygodne posty, aby wybielic pupili czy siebie? Nie na tym polega uczciwosc i rzetelnosc!
To ze ktos Ci przekazal do sprawowania taka funkcje, nie swiadczy, ze jestes nieomylny.
Tobie sie wydaje, ze Twoje myslenie jest logiczne.

Po pierwsze: na jakiej podstawie stwierdzasz, iz osoby oddajace bilety, robia to bez chwili refleksji? No wiesz, trudno wymagac, aby ktos poswiecal dodatkowo swoj czas na drobiazgowe psychoanalizy obcych ludzi ( w koncu czesto chodzi tu tylko o bilet za 2 zlote).
To, ze jakis frustrat, ktory sie spoznil na szanse dostania biletu za darmo, wyraza swoje
chybione opinie, nie znaczy, ze racja jest tylko jego.

Po drugie: na jakiej podstawie stwierdzasz, ze osoby rejestruja sie tylko po to, aby otrzymac
bilet? Skoro w tym miejscu ograniczana jest swoboda wypowiedzi (typowo polska cecha-
widac, ze monotematycznosc na ktora bylo sie skazanym na lekcjach w szkole byla tym co
zniszczylo wasze psychiki), co gwarantuje Deklaracja
Praw Czlowieka i banowane sa osoby za posiadanie wlasnego zdania, to jak taka osoba ma
sie dalej udzielac ze zbanowanego konta, hm?

Po trzecie: na jakiej podstawie stwierdzasz, iz osoba z mala iloscia postow nie zasluguje w
rownym stopniu na to, aby zostac obdarowana biletem?

Czy ktos, kto przesiaduje tu non- stop, bo np. nie ma ciekawszych zajec, ma zaslugiwac
automatycznie na fory i lepsza opinie na forum?

Wy, ktorzy prezentujecie swoja ciasnote umyslu, dajac szanse ludziom tylko z okreslona iloscia postow, nawet nie wiecie, co mozecie przy tym stracic! :)

Zazwyczaj ci z najwieksza iloscia postow uwazaja, ze im sie nalezy i tyle! If you know what I mean... :)
Nie, to nie to o czym myslicie! Tylko jest takie powiedzenie: "wdziecznosc cechuje ludzi o szlachetnym sercu"!

Za bardzo chcielibyscie widziec rzeczy ustawione pod jednym katem.
To takie typowe, regionalne i wygodne myslenie Polakow.

Usuncie, prosze, ten post jak najszybciej, bo na merytoryczne spojrzenie w tej kwestii
oczywiscie nie licze!

Edit: dzieki mixerman za polubienie posta.
Nie boisz sie bana? :P

Ostatnio edytowany przez style_gril 16 Paź 2014 18:38, edytowano w sumie 3 razy
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 16 Paź 2014 15:54 
Awatar użytkownika

srebrny
Postów nie usunę, tylko przeniosę w odpowiednie miejsce.

Niestety, ale masz rację, wybiłaś mi wszystkie argumenty z ręki, cóż więcej mogę Ci odpowiedzieć.

E: Dla wyjaśnienia lilydione nie została zbanowana za to, że oddawała bilety ;) tylko za wulgarne odzywanie się do innych użytkowników.
 Profil Relacje PM off
style_gril lubi ten post.

#10 PostWysłany: 16 Paź 2014 16:04 

style_gril napisał(a):
[tu był długi tekst, ale w sumie o niczym ciekawym]

A co Ty Kuźniar jesteś, że ciągle coś Ci w Polakach nie pasuje?
 PM off  

#11 PostWysłany: 16 Paź 2014 16:17 

uuu coś mi się wydaje, że tu nie chodzi o bilet...
Może cynamonowawanila reaktywacja?
W każdym razie tego grila za mocno rozpaliła... :D
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 16 Paź 2014 17:43 

Zbanowany
Moim "nieszczesciem" jest fakt bycia bardzo obiektywna osoba.

Podoba mi sie ten filmik:

Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 16 Paź 2014 18:45 
Awatar użytkownika

srebrny
style_gril napisał(a):
ciach ...

Prosta piłka. Zakładamy, że osoby z dużym stażem na forum, przez ten okres wniosły coś w życie forum. Napisały ciekawą relację, udzieliły innym użytkownikom cennych rad, znalazły ciekawą promocję itp. Oczywiście nie jest to idealne założenie, bo znajdą się osoby z ponad 1000 postów, a które zrobiły niewiele. Ale za to jest pewność, że osoba z 1 postem i kontem założonym w dniu zaoferowania biletu do oddania, nie wniosła do społeczności nic poza roszczeniową postawą. Można jedynie liczyć, że taka osoba zostanie z forum / nami na dłużej, ale po ilości kont-widm widać, że to nieczęsta praktyka.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 16 Paź 2014 20:00 

Zbanowany
Niesprawiedliwoscia jest usuwac jedne posty, kiedy inne pozostaja i bezczelnie wymagac od kogos kultury, w sytuacji, gdy NIE DAJE SIE SZANSY NA OBRONE! Bo "zakladamy, ze..."

Chec oddania biletu zglaszaja rowniez osoby dopiero co zarejestrowane, wiec Wy stali roszczeniowo nastawieni uzytkownicy miejcie honor i nie bierzcie niczego od takich osob, bo przeciez to moze byc rowniez konto widmo. Uwazam, ze w ten sposob tez mozna do sprawy podejsc. Zycie nie jest tylko czarno- biale. Przynajmniej moje.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 16 Paź 2014 22:37 
Awatar użytkownika

srebrny
style_gril napisał(a):
Moim "nieszczesciem" jest fakt bycia bardzo obiektywna osoba.

Obiektywne odczucie jest zawsze subiektywne, tym bardziej "bardzo" obiektywne. :P
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 17 Paź 2014 05:52 

Zbanowany
mashacra napisał(a):
Obiektywne odczucie jest zawsze subiektywne, tym bardziej "bardzo" obiektywne. :P

Zdziwilbys sie, gdybys wiedzial, jak potrafi mnie podsumowac osoba, ktora ma dar jasnowidzenia!
Zawsze mialam zapedy do bycia wyrocznia i okazuje sie, ze intuicja mnie nie zawiodla!
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 17 Paź 2014 07:53 

style_gril napisał(a):
Zdziwilbys sie, gdybys wiedzial, jak potrafi mnie podsumowac osoba, ktora ma dar jasnowidzenia!
Zawsze mialam zapedy do bycia wyrocznia i okazuje sie, ze intuicja mnie nie zawiodla!

Mysle nad wklejeniem sobie tego tekstu w stopke :)
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#18 PostWysłany: 17 Paź 2014 08:32 

Może uogólnianie jest feeee,ale cała ta rozmowa jest beeee
Więc zamknijcie temat :evil:
 PM off  

#19 PostWysłany: 17 Paź 2014 08:42 

niebieski
Ale po co się tu kłócić?? Każdy oddaje komu chce, w końcu to jego pieniądze i jego decyzja. :roll: Nawet jeśli kryterium byłoby, że obdarowany ma być blondynką czy łysym.
 Profil Relacje PM off
dmirstek lubi ten post.

#20 PostWysłany: 17 Paź 2014 09:12 
Awatar użytkownika

srebrny
asiasz, myślę, że to dobre podsumowanie na koniec tej dyskusji. Zamykam.
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 20 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości