Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 137 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 13 Wrz 2014 14:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Kurde !!! Kolejne moje 3 inne przesyłki zostały zle doreczone. 2 do Urzędu Pocztowego Monki 1 (gdzie to wogole jest? ) inna do Poznania.

Ogólnie- mam dość już tego serwisu. Uważajcie na wasze przesyłki. Acha, każda wysyłka od innego sprzedającego, mój adres podany prawidłowo ... nie mam pytań. Już złożyłem reklamację w Wishu... F... :evil: Tak jak polecałem ten serwis to ogólnie odradzam.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#42 PostWysłany: 13 Wrz 2014 14:24 

iwan-82 napisał(a):
Kurde !!! Kolejne moje 3 inne przesyłki zostały zle doreczone. 2 do Urzędu Pocztowego Monki 1 (gdzie to wogole jest? ) inna do Poznania.

Ogólnie- mam dość już tego serwisu. Uważajcie na wasze przesyłki. Acha, każda wysyłka od innego sprzedającego, mój adres podany prawidłowo ... nie mam pytań. Już złożyłem reklamację w Wishu... F... :evil: Tak jak polecałem ten serwis to ogólnie odradzam.

Oddadzą Ci pewnie te 4zł ;>
I mi już sie skończyły pomysły co zmawiać..

Cło i VAT zależy od farta, takich małych przesyłek raczej nie otwierają.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 13 Wrz 2014 14:42 

iwan-82 napisał(a):

poczekaj, jak ja sprawdzałem tracking przesyłki też krążyła po kilku UP ale dotarła
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 13 Wrz 2014 14:44 
Awatar użytkownika

Loty: 125
Kilometry: 137 396
Krajów: 18 / 8.4%
niebieski
Mi niestety otworzyli przesyłkę (transmitter fm do auta za 7zł) i poprosili o przesłanie wytłumaczenia co to jest i fakturę ;)

#45 PostWysłany: 13 Wrz 2014 14:49 

to zabulisz
 Profil Relacje PM off  

#46 PostWysłany: 13 Wrz 2014 15:01 
Awatar użytkownika

niebieski
tominor napisał(a):
iwan-82 napisał(a):

poczekaj, jak ja sprawdzałem tracking przesyłki też krążyła po kilku UP ale dotarła

Możesz napisać wiecej? Miałeś status trackingu że doręczona w innym UP a potem mimo wszystko dostarczono Ci ją czy inaczej? Po ilu dniach od rzekomego doręczenia de facto otrzymałeś przesyłkę do domu? :)
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 13 Wrz 2014 15:28 

tominor napisał(a):
to zabulisz

Zazwyczaj tylko proszą o wyjasnienie ew. screen płatności i pismo że nie wprowadzi tego do obrotu,
Jesli to nie podróba to bez przypału.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 13 Wrz 2014 17:31 

iwan-82 napisał(a):
Jaka jakość słuchania muzyki? I jak same słuchawki? Są coś warte? Są jakieś basy słyszalne itp. czy raczej to taki produkt a la marketowy?

Mocny bas i wysokie tony, słaby środek. Jakośc bdb (wykonania i muzyki). To jest juz moja druga para tej firmy (mam jeszcze es-q5), wiec moge polecic. Jeśli się wahasz to jest gdzieś ich test w internecie po polsku.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Wish.com
#49 PostWysłany: 13 Wrz 2014 19:20 

niebieski
Te przesyłki idą z Chin?
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 13 Wrz 2014 19:42 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
Pierwszym krokiem do sprawdzenia oryginalności okularów RayBan jest sprawdzenie czy na szkle mają wygrawerowane inicjały RB.
Na lewym szkle (patrząc na położone na stole okulary) jest zwykle biały napis Ray*Ban (z małą kropeczką w środku), a na prawym szkle nie w samym górnym rogu, tylko bardziej bliżej środka wygrawerowane laserem w szkle RB (R nieco wyżej niż B, literki złączone).
W listwach bocznych od środka: lewa nr modelu RBXXXX XXX/XX XX, prawa listwa RayBan MADE IN ITALY c CE.
Ważne jest też typowe dla RayBan sztywne etui (nie woreczek) z firmową szmatką do przecierania szkieł i małą ulotką informacyjną.
Image
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 13 Wrz 2014 19:44 
Awatar użytkownika

sniferek napisał(a):
Cło i VAT zależy od farta

A jeśli już komuś otworzą, to tak dla przypomnienia:
Cło > 150€
VAT > 22€

I mała ciekawostka - na szczęście to raczej tylko teoria:
"Zwolnienia od VAT nie stosuje się do towarów importowanych w drodze zamówienia wysyłkowego (np. przez sklep internetowy) bez względu na wartość towaru."
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 13 Wrz 2014 19:46 

Loty: 72
Kilometry: 100 193
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
No tak ale takie zdjęcie to sobie mogą wstawić...

#53 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:07 
Awatar użytkownika

srebrny
Połączyłem dwa tematy dot. Wish.com biegnące równolegle.
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#54 PostWysłany: 13 Wrz 2014 20:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Kredka. By nie cytować całego Twego postu. Na otrzymanych okularach zgadza się wszystko prócz laserowej nazwy na prawym szkle. Jest numer seryjny wewnątrz. Napisy made in Italy, ładne opakowanie i ściereczką i ulotki małe. Tylko brakuje graweru. Czyli fake?
 Profil Relacje PM off  

#55 PostWysłany: 13 Wrz 2014 23:32 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
https://www.wish.com/c/53d1ffd3256a1d115f0aa736

korzystał już ktoś? W internecie są średnie opinie, ciekaw jestem czy warto słuchawki, czy może jednak myszkę wziąć  :D
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 13 Wrz 2014 23:41 
Awatar użytkownika

Można wybrać przesyłkę rejestrowaną?
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 13 Wrz 2014 23:45 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
Krajów: 9 / 4.2%
iwan-82 napisał(a):
Czyli fake?

Fake. A właściwie za taką cenę czego można się spodziewać?
Tak w ogóle firma produkująca okulary RayBan (od 2000 r. jest to włoska Luxottica) rozprowadza je wyłącznie do salonów optycznych. W internecie bym raczej ich nie kupowała (no może oprócz stron firmowych optyków czy autoryzowanych outletów).
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 14 Wrz 2014 07:30 

iwan-82 napisał(a):
tominor napisał(a):
iwan-82 napisał(a):

Możesz napisać wiecej? Miałeś status trackingu że doręczona w innym UP a potem mimo wszystko dostarczono Ci ją czy inaczej? Po ilu dniach od rzekomego doręczenia de facto otrzymałeś przesyłkę do domu? :)

u mnie wyglądało to tak że gdy wszedłem w opcję TRACK a następnie DETAILS to wyświetliło mi całą drogę jaką odbyła przesyłka od Chi do PL z podziałem na etapy (miasta ). W polsce paczka była w 4 UP z tym że we wszystkich miała status IN TRACKING, a w ostatnim dopiero gdy odebrałem pisało DELEVERED
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 14 Wrz 2014 17:27 

niebieski
W jaki sposób wygenerować link polecający?
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 14 Wrz 2014 17:52 
Awatar użytkownika

niebieski
iwan-82 napisał(a):
Kredka. By nie cytować całego Twego postu. Na otrzymanych okularach zgadza się wszystko prócz laserowej nazwy na prawym szkle. Jest numer seryjny wewnątrz. Napisy made in Italy, ładne opakowanie i ściereczką i ulotki małe. Tylko brakuje graweru. Czyli fake?

Kolego jedz do Bułgarii co 5m takie okularki, z grawerami za 10zl kupisz (y)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 137 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości