Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: blacklane - driver
#1 PostWysłany: 29 Lip 2014 00:42 

W zwiazku z licznymi wyludzeniami kodow na w wiekszosci bezplatne przejazdy lub za symboliczna doplata apeluje do wszystkich kierowcow o sprawdzanie tozsamosci osoby zamawiajacej co pozwoli na wyeliminowanie grupy nieuczciwych pasazerow.
Jest to jak najbardziej zgodne z regulaminem blacklane.
Ponadto pozwoli to na obsluge osob , ktorzy stana sie potencjalnie przyszlymi klientami dla nas.Wiadomym jest ze poszukiwacze kodow i wyludzacze nigdy nie beda stalymi klientami dla nas.W ten sposob damy zielone swiatlo prawdziwie potencjalnym klientom.
Co wiecej ; jesli samochod nasz podjedzie po klienta , a ten nie okaze dokumentu stwierdzajacego swoja tozsamosc i tak blacklane zaplaci nam za ten kurs poniewaz klient wlasciwy nie zjawil sie.
Nie wiem jak w waszym przypadku, ale w moim klienci nie potrafia odroznic samochodu klasy biznes od limuzyny i zadaja gwiazdki z nieba, a kiedy siedza juz w samochodzie z przykroscia musze stwierdzic ze ich zapach jest ostrzejszy niz choinki zapachowe, a lupiez sypie sie z glow po buty i dalej na wykladzine , a chyba nie o takich klientow nam chodzi.
Zapraszam do kontaktu prywatnie.

Ostatnio edytowany przez Gaszpar, 29 Lip 2014 01:53, edytowano w sumie 1 raz
Post specjalnie nie moderowany aby użytkownicy sami mogli ocenić autora.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
 Temat postu: Re: blacklane - driver
#2 PostWysłany: 29 Lip 2014 00:58 

niebieski
TravelGdansk napisał(a):
W zwiazku z licznymi wyludzeniami kodow na w wiekszosci bezplatne przejazdy lub za symboliczna doplata apeluje do wszystkich kierowcow o sprawdzanie tozsamosci osoby zamawiajacej co pozwoli na wyeliminowanie grupy nieuczciwych pasazerow.
Jest to jak najbardziej zgodne z regulaminem blacklane.
Ponadto pozwoli to na obsluge osob , ktorzy stana sie potencjalnie przyszlymi klientami dla nas.Wiadomym jest ze poszukiwacze kodow i wyludzacze nigdy nie beda stalymi klientami dla nas.W ten sposob damy zielone swiatlo prawdziwie potencjalnym klientom.
Co wiecej ; jesli samochod nasz podjedzie po klienta , a ten nie okaze dokumentu stwierdzajacego swoja tozsamosc i tak blacklane zaplaci nam za ten kurs poniewaz klient wlasciwy nie zjawil sie.
Nie wiem jak w waszym przypadku, ale w moim klienci nie potrafia odroznic samochodu klasy biznes od limuzyny i zadaja gwiazdki z nieba, a kiedy siedza juz w samochodzie z przykroscia musze stwierdzic ze ich zapach jest ostrzejszy niz choinki zapachowe, a lupiez sypie sie z glow po buty i dalej na wykladzine , a chyba nie o takich klientow nam chodzi.
Zapraszam do kontaktu prywatnie.

jest inaczej:

How can I book on behalf of a third party?

After logging into your Blacklane account you have the possibility, under the field “Passenger details”, to book a ride for yourself or for a third party. For third party bookings, a contact number as well as an email address are required in addition to the passenger name, in order to ensure that the transfer goes as smoothly as possible.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:22 
Awatar użytkownika

Loty: 194
Kilometry: 368 637
Krajów: 44 / 20.6%
niebieski
To Wy jesteście dla nas , a nie odwrotnie. I nie ma znaczenia, że ktoś pojedzie za darmo, za 3€ lub 10€. Ciesz się, że ''jeszcze'' masz klientów. Już widzę minę - biznesmena, polityka itd. który zamówił sobie limuzynę przez BL, a przyjeżdża po niego bus...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:30 
Awatar użytkownika

Loty: 348
Kilometry: 658 488
Krajów: 48 / 22.4%
niebieski
Logika godna nagrody :lol:
Był taki program w jednej z komercyjnych stacji, gdzie trzeba było przedstawić swój pomysł na business. Powodzenia :)

Ciekawe co mówi regulamin blacklane o przyjeździe zasyfionym busem?

A temat do skasowania tak btw. Co to jest? Tablica_pl?

#5 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:33 

Ludzie co za podpucha,co najmniej jak na onecie. :?
 PM off  

#6 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:35 

HON fly4free
TravelGdansk napisał(a):
Ponadto pozwoli to na obsluge osob , ktorzy stana sie potencjalnie przyszlymi klientami dla nas.Wiadomym jest ze poszukiwacze kodow i wyludzacze nigdy nie beda stalymi klientami dla nas.W ten sposob damy zielone swiatlo prawdziwie potencjalnym klientom

Obawiam się, że przy takim podejściu jak opisywali klienci Pańska współpraca z BL się wkrótce skończy i rozwiąże to wszystkie problemy :lol:
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:48 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Zastanawiająca jest data rejestracji na forum tego użytkownika. Okolica pierwszej publikacji o BL na F4F.Nasuwają mi się pewne spostrzeżenia.

#8 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:49 

niebieski
Co masz na myśli? Jako "kierownik zakładu" możesz sprawdzić po IP skąd jegomość nadaję
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:51 
Awatar użytkownika

Loty: 187
Kilometry: 302 324
Krajów: 43 / 20.1%
Zbanowany
mógł sobie pozakładać lipnych kont, robić rezerwacje i zgarniać kasiorke :D

#10 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:54 

niebieski
Gdyby tak robił to w moich oczach zostałby cebulakiem półrocza z nominacją na cebule roku.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 29 Lip 2014 01:56 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
07_Zgłoś.Się napisał(a):
Co masz na myśli? Jako "kierownik zakładu" możesz sprawdzić po IP skąd jegomość nadaję

Myślę, że dane z awatara i Google wystarczą. W innym temacie przyznaje się, że jest kierowcą opisywanym na forum. Ja myślałem bardziej nad tym od kiedy TravelGdansk jeździ dla BL czy przypadkiem stąd nie dowiedział się o BL.

blacklane-com-przejazdy-limuzynami-20-10eur,1500,44608&p=422002#p422002

#12 PostWysłany: 29 Lip 2014 02:12 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
07_Zgłoś.Się napisał(a):

Myślę, że dane z awatara i Google wystarczą. W innym temacie przyznaje się, że jest kierowcą opisywanym na forum. Ja myślałem bardziej nad tym od kiedy TravelGdansk jeździ dla BL czy przypadkiem stąd nie dowiedział się o BL.

blacklane-com-przejazdy-limuzynami-20-10eur,1500,44608&p=422002#p422002

Tak czy inaczej myślę, że już długo nie pojeździ.
A w odpowiedzi na jego apel proponuję, żeby wszyscy korzystający z BL w Trójmieście robili zdjęcia i przesyłali je wraz ze swoją opinią na maila BL.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 29 Lip 2014 08:33 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
TravelGdansk napisał(a):

To zdanie, uważam będzie przyczynkiem to końca kariery tego Pana i jego firmy w BL.

I wcale bym się nie zdziwił gdyby tak jak ktoś wspomniał, ten jegomość sam rezerwował kursy u siebie co kwalifikowałoby się jako wyłudzenie gdzie poszkodowanym byłoby BL.

Ostatnio edytowany przez 04patryk12, 29 Lip 2014 09:03, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
konrad lubi ten post.

#14 PostWysłany: 29 Lip 2014 08:52 

Po pierwsze jeśli już to temat do Luźne gatki, a i podobne historie tyle, że historie pasażerów przewożonych "furmankami" zamiast limuzynami mamy tu
blacklane-com-przejazdy-limuzynami-20-10eur,1500,44608&start=960

i jak dla mnie wystarczy
 PM off  

#15 PostWysłany: 29 Lip 2014 09:22 

Zbanowany
niebieski
Niniejszym przynaje Panu order Virtuti Cebulari.
Mam nadzieje, ze Pana przygoda z BL szybko sie skonczy.
Na takich cebulakow jak Pan skladalem nie raz reklamacje do BL i zawsze dostawalem w gratisie kolejny przejazd.

Image
 Profil Relacje PM off
12 ludzi lubi ten post.

#16 PostWysłany: 29 Lip 2014 12:57 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
pogrążyłeś się chłopie totalnie :)
a to pewnie na Ciebie były skargi, i to pewnie Ty wydzwaniasz po klientach z pogróżkami, a teraz chciałem się odgryźć. brawo
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 29 Lip 2014 13:02 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Nie wiedziałem ze łupież to znak ubóstwa....
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#18 PostWysłany: 29 Lip 2014 13:28 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Jechałem z tym kierowcą 2 razy. Wszystko ok i profesjonalnie. Tutaj Pan wydaje się niezbyt uprzejmy. Mogę zrobić AMA ;)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 29 Lip 2014 21:39 

Loty: 138
Kilometry: 188 234
Krajów: 32 / 15.0%
złoty
Jesteście pewni, że to nie konkurencja podszywa się pod tego przewoźnika albo to jakiś "troll" robi sobie żarty? Mi to konto wygląda na tak zwany "fake".
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 29 Lip 2014 22:22 
Awatar użytkownika

niebieski
jotpol napisał(a):
Jesteście pewni, że to nie konkurencja podszywa się pod tego przewoźnika albo to jakiś "troll" robi sobie żarty? Mi to konto wygląda na tak zwany "fake".

Wątpię, by ktoś chciał się podszywać pod firmę jak można za to lekko beknąć ;)
A z tego wynika, że raczej nie troll pierwszy lepszy :twisted:
blacklane-com-przejazdy-limuzynami-20-10eur,1500,44608&start=960#p422395

A słuchając skarg naszych forumowiczów to ton podobny :D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości