Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lis 2013 20:46 
Awatar użytkownika

Szukam czegoś 'wyjątkowego'. Ma to być wartościowy prezent dla 'młodej pary'. Możecie coś polecić? Raczej 2-3 dni...

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 20 Lis 2013 20:50 

Loty: 557
Kilometry: 1 237 798
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
decydującym kryterium jest chyba Twój budżet, o którym nic nie wiemy... bo pomysłów pewnie tyle co forumowiczów

#3 PostWysłany: 20 Lis 2013 20:52 
Awatar użytkownika

Loty: 369
Kilometry: 708 029
Krajów: 59 / 27.6%
srebrny
Proponuje coś nieodkrytego, coś niebanalnego.
Czyli nie jakieś Dominikany, Barcelony.
Erewań, Bukareszt, Tibilisi.

#4 PostWysłany: 20 Lis 2013 20:55 
Awatar użytkownika

do 10 tysięcy raczej...

#5 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:01 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
na lot? na całość? na osobę czy na obie?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:09 

srebrny
Ja bym się kierował ku czemuś w miarę bliskiemu, a ekskluzywnemu. Nie wiem czy jest sens pchać się do Gruzji czy Armenii na 2-3 dni. Może Monako?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:12 
Awatar użytkownika

zbyhu napisał(a):
na lot? na całość? na osobę czy na obie?

Całość, max do 15, 2 osoby

#8 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Mar77 napisał(a):
Ja bym się kierował ku czemuś w miarę bliskiemu, a ekskluzywnemu. Nie wiem czy jest sens pchać się do Gruzji czy Armenii na 2-3 dni. Może Monako?

Ale chodzi o coś egzotyczne. No Francja w żadnych wypadku egzotyczna nie jest.
A Rumunia czy Kaukaz w Polsce jak najbardziej.
Z drugiej strony pomysl o kosztach utrzymania podczas tego okresu w Monako a na południowym wschodzie Europy.

#9 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:32 
Awatar użytkownika

Chodzi o to żeby to było coś ekskluzywnego, czyli jakiś super hotel, widok, plaża... coś w tym stylu. No i dla ludzi młodych... a więc też 'balety'... może właśnie jakaś Dominikana czy coś takiego...

#10 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:38 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 629 490
Krajów: 49 / 22.9%
niebieski
No ale leciec na Dominikanę na 3 dni tylko? Chyba wiekszosc czasu sie spedzi w podróży. Moze jakis Dubaj na przyklad, zawsze troche bliżej.

#11 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:38 

niebieski
Dominikana na 2 dni? :?
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:40 
Awatar użytkownika

srebrny
Robaku napisał(a):
Mar77 napisał(a):

Z drugiej strony pomysl o kosztach utrzymania podczas tego okresu w Monako a na południowym wschodzie Europy.

Z drugiej strony np. Ateny mogą byc ekskluzywne. W miare cieplo. Niedrogo tam jesli chodzi o utrzymanie. A i hotel mozna wziac super drogi.
Stambuł? Bo nie wydaje mi sie, zeby nad Lazurowym było ciepło.
Ew. Portugalia.

#13 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:49 
Awatar użytkownika

Dominikana i taka dalsza egzotyka (lot ponad 10h) może być na dłużej 5-7dni, ale boję się że wówczas budżet może być trochę za skromny, a nawet na pewno będzie... Więc może Dubaj, albo coś w tym stylu...

#14 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:54 

Nic nie pozostaje jak tylko prześledzenie ofert TUI Pl i podobnych oraz strony głównej forum (pobyt co najmniej 7-dniowy, ale przy tej sumie masa konkretnych ofert spełniających warunek "egzotyczny" w wyszukiwarce np. Kenia
 PM off  

#15 PostWysłany: 20 Lis 2013 21:58 

srebrny
Robaku napisał(a):
Mar77 napisał(a):

Z drugiej strony pomyśl o kosztach utrzymania podczas tego okresu w Monako a na południowym wschodzie Europy.

Ale pomyśl tak... masz 10-15 klocków do wydania przez 2-3 dni na Sylwestra. Ma być super hotel, widoki, luksusy i balanga. Wybierzesz Bukareszt czy Monte Carlo? ;) I bez przesady, z takim budżetem da się spokojnie przeżyć w Monako nawet w Sylwestra. Sprawdź sobie z ciekawości ceny dobrych hoteli w tym czasie :)

A wracając do głównego wątku... lepiej chyba faktycznie zorganizować na nieco dłużej, 5-7 dni i wtedy już otwiera się zdecydowanie więcej opcji.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 20 Lis 2013 22:03 
Awatar użytkownika

No dobra... a teraz inaczej: w związku z tym że mi się nie chce, nie mam czasu, inni zrobią to lepiej... czy na forum jest ktoś komu mógłbym (oczywiści odpłatnie) zlecić takie zadanie? Tzn. żeby mi ktoś przygotował prof. oferty... TUI i inne firmy 'zdzierają' kasę, a tak myślę że ja zaoszczędzę i ktoś byłby content. za godną prowizję...

#17 PostWysłany: 20 Lis 2013 22:23 

Loty: 557
Kilometry: 1 237 798
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
Spitsbergen jest egzotyczny - wyjście poza miasto z bronią :)

#18 PostWysłany: 20 Lis 2013 22:30 

Te odpowiedzi są bez sensu,facet drwi z was. Osoba chcąca za 15 k wyskoczyć na sylwka ,szukająca pomocy ,aby ktos za nią zaplanował wyjazd??? On się śmieje ,a wy piszecie może Filipiny ,moze Tajlandia. Na koniec dyskusji pewnie zniknie z forum.
 PM off  

#19 PostWysłany: 20 Lis 2013 22:56 

Mar77 napisał(a):

Polecam ten hotel w Monako (nie byłem, ale wygląda w miarę ok)

http://www.booking.com/hotel/mc/ha-tel- ... 64b4c236X3

15k na 2 osoby akurat starczy na 3 noclegi bez śniadań w tym okresie. Kolacje i obiady to by musiał na konserwach przeżyć, na śniadania jakieś kanapki na zapas zrobić. Z dojazdem, coś by się wykombinowało, jakiś ryanair do Bergamo na przykład, a potem jakiś autostop czy coś. No, albo polskim busem do Pragi, stopem do Strasbourga, a potem na gapę sncf. Maris83 jakieś kody może ogarnie, to się załapiesz jeszcze na darmową kawę w Macdo. Pomyśl jeszcze o tym, żeby kupić z 8 wagonów fajek, najlepiej LM'ów to pod Hotelem Hermitage może uda się coś opchnąć jakimś Francuzom czy Ruskim, to jeszcze Ci się zwróci nie tyle co ekskluzywny sylwester to jeszcze pierścionek zaręczynowy.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 20 Lis 2013 23:19 
Moderator forum

Upraszam o umiar , jeśli ktos chce pisać
(lub powstrzymanie sie od pisania, jesli tak łatwiej)

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości