Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lis 2013 17:51 

Witam forumowiczów Fly4free :)
Chciałbym zaprosić Was do śledzenia wyprawy mojego przyjaciela Władka, z racji trudnego dostępu do neta, piszę w Jego imieniu.

Władek to ekscentryczny podróżnik wyruszył ponad rok temu w ekstremalną podróż dookoła świata.
Deklaruje, że nie przeznaczy centa na noclegi - jak na razie od opuszczenia Europy idzie po jego myśli.
W jaki sposób i czy jest to w ogóle możliwe? Władek podzieli się z Wami sposobami darmowego podróżowania
Wyprawę można śledzić na http://www.facebook.com/flyawaytv oraz na http://www.flyawaytv.com/
Serdecznie chcę Was zaprosić do wspólnego uczestnictwa w tej wyprawie!

Jak na razie podczas tej podróży przebył prawie 21 tys km, spędził samotnie zimowa noc w Toronto (-31), był uczestnikiem Pow-Wow największego zjazdu Indian, odbył kilka wypraw w dżungli, kilka nocy spędził w lesie w domku na drzewie, zdobywał najwyższe szczyty Północnej Ameryki, przez 3 dni błądził po Vancouver, pomagał dzieciom w Hondurasie.

Jeśli coś Was zainteresowało, śmiało pytajcie, postaram się w jego imieniu udzielić odpowiedzi. Obecnie jest w Hondurasie :)
Ja 3 mam kciuki i od siebie zapraszam do śledzenia wyprawy

Poniżej wstawiam parę zdjęć
Image

Image

Image

Image

i na koniec najbardziej aktualne zdjęcie z Hondurasu:
Image
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 02 Lis 2013 12:11 

Spoko pomysł.

Jestem ciekawa bardzo tych sposobów darmowego podróżowania.

Czy gdzieś już można znaleźć o tym informacje?
Bo wchodziłam na stronę i nigdzie nic nie widzę.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lis 2013 13:04 

Władek jest obecnie w podróży, przewodnik będzie zbiorem/zapiskiem jego cennych doświadczeń, więc cały czas zapisuje swoje cenne uwagi, spostrzeżenia i pomysły. Jeżeli uda mu się odbyć podróż tak jak zakłada nie wydając ani centa na noclegi, to myślę że będzie to naprawdę to naprawdę fajna pozycja.
Na chwilę obecną zapraszam na fan page do śledzenia podróży. Wkrótce napiszę coś więcej. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, pisz śmiało :)
z chęcią odpowiem!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Sty 2014 19:35 

Pomysł naprawdę rewelacyjny, ale czy faktycznie na noclegi nic nie wyda, hmmmm....:) Oczywiście także gorąco kibicuję:) A na kiedy planuje powrót? I jaki jest zakładany całkowity koszt tej wyprawy, bo pewnie nie mało;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 21 Kwi 2014 19:25 
Awatar użytkownika

wow, po prostu wow... podziwiam takich ludzi:)
ja mam tylko 1 pytanie - kiedy jest planowane wydanie tego przewodnika/książki bo kupię z pewnością...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Sty 2015 10:15 

co słychać u Władka..? wie kto może..?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Lut 2015 15:52 

Loty: 43
Kilometry: 143 112
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
Podziwiam, przynajmniej będzie mógł powiedzieć, że przeżył życie, a nie przewegetował w korpo ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 15 Wrz 2015 20:37 

-- 15 Wrz 2015 20:40 --

michal_stg napisał(a):
co słychać u Władka..? wie kto może..?

Władek wrócił do Polski, w ciągu kilku dni wydaje własną książkę ;)
Na pytania mogę odpowiedzieć, natomiast więcej informacji głownie na kanale FlyAwaytv na FB podanym w 1 poście i na Youtubie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości