Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lut 2026 23:03 

Loty: 1125
Kilometry: 1 117 119
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
A moim zdaniem to bardzo słaba oferta.
Bo co z tego, że bilety tanie. Żeby być na lotnisku w Bratysławie ok. 4-ej rano, to ci, co mają najbliżej, muszą wyjechać z domu w okolicach północy lub nocować w stolicy Słowacji.
5 ludzi lubi ten post.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 07 Lut 2026 09:55 

niebieski
@Uffff @Sudoku dla ludzi z Mazur i całej północnej Polski to słaba oferta, ale dla południa dobra. Ja nie krytykuję ofert z Rzeszowa do którego mam 600+ km
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:01 

platynowy
Jestem z południa (Katowice) i dla mnie to słaba oferta pod każdym względem. Właśnie zastanawiałem się wczoraj jaki jest cel takich wrzutek, ale nie skomentowałem. Oczywiście, że ze Śląska łatwiej dotrzeć do WAW.
 Profil Relacje PM off
Garmond lubi ten post.

#4 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:06 

niebieski
W kwietniu nie ma takich cen z Warszawy i lepszych godzin lotów.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:11 

platynowy
Doliczając czas dojazdu do Bratysławy i koszt dojazdu, ten deal w kontekście weekendu jest pełni nieopłacalny. No ale może faktycznie komuś np. ze Śląska Cieszyńskiego przypasuje

@JanuszTripów

Cytuj:
Jeśli jedna osoba mówi ci, że jesteś pijany, możesz to zignorować. Jeśli mówią ci to dwie osoby, możesz zacząć się niepokoić. Jeśli wszyscy dookoła ci to mówią, idź do domu i połóż się spać...

Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:31 

niebieski
@Kothson tym komentarzem mnie nie zniechęcisz.
Znajdź w drugiej połowie kwietnia loty z Polski na weekend z godzinami lotów które nie minimalizują nam pobytu w Albanii do 2 dni.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:39 
Awatar użytkownika

platynowy
@JanuszTripów deal nie polega na szukaniu pod konkretne daty byle czego byle tanio ;)
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#8 PostWysłany: 07 Lut 2026 10:43 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@JanuszTripów nikt nie chce Cię zniechęcić do aktywności na forum.
Większości z tych którzy komentują Twoje wrzutki chodzi o ich jakość.
Starasz się publikować oferty w Twojej opinii atrakcyjne.
Ale - jak sam widzisz po lekturze odpowiedzi na nie - w większości wypadków są niszowe.

Sugeruję (w ramach dobrych praktyk - jedną już Ci wskazywałem wcześniej) większą selekcję ofert które chcesz zamieścić.
Już po kilku tygodniach na podstawie "lajków" i "pomógł" jesteś w stanie wyciągnąć wnioski, co może spotkać się z pozytywnym przyjęciem, a co nie.

Moja kolejna uwaga: z całą pewnością sympatyków Ci nie dodadzą Twoje komentarze pod wpisami osób, które mają Ci coś do powiedzenia (a szczególnie używanie aliasów w celu poprawienia opinii na temat jakości Twoich ofert - o ile rzeczywiście to miało miejsce).

Potraktuj feedback jaki otrzymujesz jako konstruktywną krytykę i naukę na przyszłość.
W pewnym momencie załapiesz "o co kamon" na forum.
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 07 Lut 2026 22:39 

Loty: 190
Kilometry: 415 323
Krajów: 48 / 22.4%
srebrny
Chyba zaczne wrzucać deale z Budapesztu. Mam tam bliżej niż @JanuszTripów do wspomnianego w innym temacie Monachium, niz tutaj Bratysławy - o ponad 100km. Więc jak wrzucamy takie absurdy i podajemy loty z MUC bo 1-2% Polski ma tam bliżej niż do WAW to myslę ze ofery z BUD będą ciekawsze ( a i doloty tańsze bo tanimi liniami - ale dolotów i dojazdów sobie bedzie trzeba szukać samemu - jak u Janusza). bo to zawsze bliżej dla podkarpacia i dużej części małopolski i Lubelskiego niż Bratysława vs Budapeszt.
A jakie wspaniałe kombiacje można zrobić [dojechać jakoś - sic!) do Budapesztu ( tak jak i Do Bratysłąwy ) I wrócić sobie na luzaka na Krk lub Rze :)
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#10 PostWysłany: 07 Lut 2026 23:04 

platynowy
Chciałbym wszystkich pogodzić i proponuję więcej wrzutek ze startem w Bratysławie i powrotem do Monachium. Część osób będzie miało bliżej na powrocie, a część na wylocie. Szczególnie zależy mi na lotach weekendowych. Ahoj przygodo!
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 07 Lut 2026 23:08 
Awatar użytkownika

złoty
@szpaczny zaczniesz? Multum jest tu tripów z BUD. Gość Was trolluje, a Wy sie nakręcacie. Niech wrzuca skąd chce. Ja jak patrzę w tytule kto wrzuca deala i jak widze Januszka czy Anonimka to nawet nie czytam co i nie otwieram strony. Rownie dobrze AI mogłoby codziennie wrzucać z google flights tego typu "deale"
7 ludzi lubi ten post.

#12 PostWysłany: 08 Lut 2026 11:40 
Awatar użytkownika

Loty: 404
Kilometry: 706 403
platynowy
Czym Wam podpadla Bratyslawa?
Bardzo przyjemne lotnisko, wiele kresek z niego zaczynalem gdy oferta kierunkow byla ubozsza z KRK/KTW.
Z Katowic autem 3,5 h z Bielska-Bialej pewnei ponizej 3 h.
Z mojej perspektywy Berlin jest na koncu swiata, a jak jest ciekawa wrzuta dam lubie/pomogl mimo, ze sam nie skorzystam.

Jak sie sytuacja uspokoi i wroca loty za drobne np z Lwowa to tez nie wrzucac bo z Poznania daleko?
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#13 PostWysłany: 08 Lut 2026 11:40 

niebieski
@Szymon2020 kto ci każe jechać pociągiem na lotnisko, a nie wygodnie swoim samochodem?
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 08 Lut 2026 11:45 

Panowie robicie śmietnik z działu lotów. Jak komuś nie podoba się lot to nie lajkujcie i tyle. Każdy post powinien dotyczyć nowego lotu a nie dyskusji o tym kto ma rację. Chcecie to wyjaśnijcie sobie to na priv a nie zaśmiecajcie tematu próbując udowodnić kto kogo zdaniem ma rację.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
adamek uważa post za pomocny.

#15 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:25 

platynowy
correos napisał(a):
Z Katowic autem 3,5 h z Bielska-Bialej pewnei ponizej 3 h.

To może jeszcze wspomnij o kosztach winiet w tym wariancie. W opcji z pominięciem dróg płatnych 5-6h.
 Profil Relacje PM off
8iker lubi ten post.

#16 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:35 
Awatar użytkownika

Loty: 404
Kilometry: 706 403
platynowy
@Kothson
podalem przyklad kreski ktora mnie sie podoba z Bratyslawy ---> Armenia
ale sa tez inne ktore mnie interesuja np Tuzla czy Prisztina

bylbym sklonny przymknac oko na czas w aucie paliwo i winiete
Załącznik:
winieta.jpg
winieta.jpg [ 54.1 KiB | Obejrzany 757 razy ]

jak dla mnie to mozna wrzucac tipy z Wilna, Drezna, Koszyc itp
kogos zainteresuje, ktos inny tylko przewinie
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:39 
Awatar użytkownika

HON fly4free
A ja uważam że ta dyskusja ma sens.

To nie jest tylko wymiana poglądów na temat godzin o których trzeba wstać, aby dotrzeć na lotnisko.
Czy też kto ma bliżej do lotniska A lub B.

To jest dialog o jakości ofert znajdowanych i publikowanych na forum.
Oraz o tym w jakim kierunku forum zmierza I jak ma się rozwijać.

Jeżeli nie będzie miejsca na dyskusję (skutecznie wymazywaną usuwaniem przez modów wpisów które się komuś nie podobają), grozi nam zalew wszelkiego rodzaju wrzutek, które jedyne co dadzą, to satysfakcję publikującego.
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#18 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:42 

Ale ja tu wchodzę wyłącznie patrzeć czy jest jakaś fajna oferta lotu. Jak jest to daje like, jak jest słaba, nie daje like. A tak to muszę czytać to jak się kłócicie o to czy jest za wcześnie czy za późno. Przeniescie to do działu dyskusja ogólna o lotach a nie zaśmiecajcie tego wątku. Gdyby każdy tak sobie tu dyskutował to byś musiał później szukać w którym poście jest oferta lotu a w którym dyskusja o godzinach wczesnych bądź nie
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:42 

Ja z chęcią spoglądam na wrzutki z BTS czy innych lotnisk, których nie oferują lotniska z Polski południowej. Myślę, że wystarczy nie lajkować jak komuś nie pasuje.
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 08 Lut 2026 12:43 

platynowy
Rozumiem koszty paliwa, winiety, utracony czas i zmęczenie w przypadku longów lub lotów niedostępnych/ograniczonych z Polski, ale nie, nie rozumiem wrzutek z Bratysławy do Tirany na dwa dni, gdzie te same loty są dostępne za kilka złotych więcej z Polski (a de facto doliczając powyższe koszty - wychodzą taniej).
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.
4 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 40 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości