Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 455 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 30 Lip 2020 14:29 

srebrny
Rosiaka w PR3 zastąpił Michał Żakowski. Audycja tak jak poprzednio o 15 w sobotę.
Dziwne że czekali tyle czasu ze startem bo to w zasadzie jego naturalny następca. No ale może chcieli dać szansę zebrać patronów Rosiakowi :-)
Jakby ktoś przeoczył to do PR3 wrócił Tomasz Michniewicz. Ma audycje w piątki od 10 do 12.
Warto pamiętać. Jak ktoś byłby zainteresowany to poprzednie audycje do odsłuchania na stronie radia.
Prowadzi też poniedziałkowy "klub trójki" o 21 choć ostatnio akurat go nie było (wakacje?).
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
ewaolivka uważa post za pomocny.

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#222 PostWysłany: 30 Lip 2020 15:53 
Awatar użytkownika

platynowy
Tak, Żakowskiego już z 2-3 razy słuchałem i też nie mam się do czego przyczepić. Audycja jest porządku, choć tytuł jest wyjątkowo mało kreatywny ("Świat i ludzie'") :D
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 30 Lip 2020 19:21 

srebrny
Ja nie słucham bo juz nie wyrabiam czasowo z Rosiakiem a jeszcze są inni ☺
No ale nie mam wątpliwości że jest ok.
 Profil Relacje PM off  

#224 PostWysłany: 20 Sie 2020 15:35 

srebrny
byl dyrektor, nie ma dyrektora.

Zarząd Polskiego Radia odwołał Kubę Strzyczkowskiego ze stanowiska dyrektora @RadiowaTrojka "z powodu naruszeń regulaminu i procedur wewnętrznych Spółki oraz przekraczania kompetencji i pełnomocnictw". Nowym dyrektorem anteny został Michał Narkiewicz-Jodko

a to jest hit

- Wprowadzenie zmian jest niezbędne ze względu na potrzebę poprawy wyników słuchalności, która osiągnęła w ostatnich 3 miesiącach najniższy poziom w historii istnienia Trójki. Niezbędne jest też stworzenie spójnej wizji i planów rozwoju Programu III oraz usprawnienie zarządzania anteną i sposobu jej funkcjonowania - uzasadniła Agnieszka Kamińska.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#225 PostWysłany: 20 Sie 2020 16:11 

srebrny
Co ja słyszę, Kodym prowadzi popołudniowe Zapraszamy do trójki ?
Czyli ktoś już odpadł. Zozun?
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 20 Sie 2020 16:25 

srebrny
Pełniący obowiązki szefa aktualności w Trójce Ernest Zozuń ma trafić do Informacyjnej Agencji Radiowej, zaś sama stacja zmienia charakter na muzyczno-kulturalny. Mniej będzie na antenie publicystyki - ustalił portal Wirtualnemedia.pl. Nowymi wicedyrektorami stacji zostali Marek Wiernik i Piotr Kordaszewski.

Nowi wicedyrektorzy wezwali w czwartek p.o. kierownika aktualności Ernesta Zozunia na rozmowę, podczas której próbowali mu wręczyć pisemne przeniesienie do IAR. - Panowie poinformowali mnie także, że nie będzie popołudniowego „Zapraszamy do Trójki” (Zozuń miał je w czwartek poprowadzić - przyp.. Nie przyjąłem pisma z przenosinami, sprawa więc zostaje otwarta – mówi nam Ernest Zozuń, który jednocześnie jest przedstawicielem związków zawodowych w PR3. - Nie wiem, czy jutro będzie poranne „Zapraszamy do Trójki”, zespół też tego nie wie. Powiedziano mi, że stacja zmienia charakter na muzyczno-kulturalny i będzie mniej publicystyki na antenie. Nikt nigdy wcześniej nam tego nie komunikował. Cała redakcja jest w szoku - dodaje Zozuń.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/t ... cie-do-iar

- Po 15 latach pracy, wielu godzinach potu i wspaniałości zwolnienie mnie z TVP Kultura (przez telefon) trwało 2 minuty. Alleluja! - napisała Agnieszka Szydłowska w czwartek na Facebooku.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/a ... a-dlaczego
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#227 PostWysłany: 20 Sie 2020 16:45 

srebrny
No skoro Tygodnik Kulturalny znika to chyba jednak pójdą w disco polo.
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 20 Sie 2020 18:58 
Awatar użytkownika

platynowy
Chciałbym napisać coś mądrego, ale tu już tylko kurtynę można opuścić. Ależ byłem naiwny...

A, i żeby nie było, że odbiegamy od tematu, to na pocieszenie:

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/p ... ce-spotify
 Profil Relacje PM off
marcinsss lubi ten post.

#229 PostWysłany: 20 Sie 2020 19:49 

srebrny
Niezły wynik. Teraz przynajmniej każdy może się zorientować jakimi dyletantami są ludzie którzy się go pozbyli z radia. Jego i innych.
 Profil Relacje PM off
ewaolivka lubi ten post.

#230 PostWysłany: 21 Sie 2020 09:29 
Awatar użytkownika

niebieski
:(
Załącznik:
zdt.png
zdt.png [ 334.68 KiB | Obejrzany 1539 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#231 PostWysłany: 21 Sie 2020 16:04 

srebrny
Okazuje się że Trójka faktycznie ma przestać istnieć. W jej miejsce powolaja Centrum Muzyczne Polskiego Radia (brakuje mi tu słowa Narodowe). Czyli zaorane...
O 19 pod siedzibą organizują pogrzeb. Jakby ktoś miał być obok to niech nie zapomni znicza.
 Profil Relacje PM off
ewaolivka lubi ten post.

#232 PostWysłany: 21 Sie 2020 16:45 

Loty: 40
Kilometry: 97 863
Krajów: 11 / 5.1%
srebrny
A po co nam radio dla myślącej inteligencji?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#233 PostWysłany: 21 Sie 2020 17:44 
Awatar użytkownika

srebrny
a po co nam myśląca inteligencja :?:

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#234 PostWysłany: 21 Sie 2020 17:48 

srebrny
Po co w ogóle inteligencja?
 Profil Relacje PM off
ewaolivka lubi ten post.
becek uważa post za pomocny.

#235 PostWysłany: 21 Sie 2020 18:11 
Awatar użytkownika

srebrny
jak najbardziej pasują tu przejmujące i ckliwe słowa piosenki Wielkiego Artysty Zenka Martyniuka

Załączniki:
zm.jpg
zm.jpg [ 49.24 KiB | Obejrzany 1530 razy ]

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#236 PostWysłany: 21 Sie 2020 20:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Wymiana elit :lol:
Dziwię się, że jeszcze ktoś tu miał nadzieję i złudzenia. Starzy a ...
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#237 PostWysłany: 22 Sie 2020 15:04 
Awatar użytkownika

platynowy
I jeszcze jedna dobra wiadomość - w dzisiejszym Raporcie wystąpił Paweł Drozd (jako tłumacz w wywiadzie), więc panowie wrócili do współpracy. Ponadto, CD. Rosiak zachęcał do słuchania podcastu P. Drozda:

https://open.spotify.com/show/56Bt6ZA1Q ... ?nd=1&nd=1
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 24 Sie 2020 08:15 

srebrny
@tropikey do współpracy raczej nie wrócili za to cały czas się wspierają. Bugalski też robił za lektora u Drozda. To nie dziwi bo są przyjaciółmi. Wiem że razem zastanawiali się nad założeniem jakiejś platformy, która umożliwiłaby im ominięcie ponoszenia opłat pobieranych przez patronite, ale to jest pieśń przyszłości.
 Profil Relacje PM off
teoriamoral lubi ten post.

#239 PostWysłany: 11 Wrz 2020 07:22 
Awatar użytkownika

platynowy
Bardzo obszerny wywiad z D. Rosiakiem:

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... #s=BoxOpMT

Nie mam abonamentu na gazeta.pl, a i tak wyświetla się całość, więc artykuł ma chyba formułę otwartą.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#240 PostWysłany: 11 Wrz 2020 18:08 
Awatar użytkownika

platynowy
Czyli Rosiak o Rosiaku ;-)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 455 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 23  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości