Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wątek poświęcony opiniom i wrażeniom z pobytów w hotelach sieci Accor: opisz-swoj-pobyt-upgrade-wrazenia,1578,32921

adres kontaktowy do BOK:
accor.customercare.pl@acc.accor-customercare.com
ewentualnie customercare@accor.com
zwrotnie odpisują (po polsku) ze skrzynki:
Guestrelations.Coordinator.en@acc.accor ... ercare.com
jako dalsza linia ewentualnie
guestexperience.gb@accor.com

Linki do kalendarzy miesiąca z cenami: viewtopic.php?p=914692#p914692
Lub jeśli znany jest kod hotelu, to link
Kod:
http://www.ibis.com/pl/booking/dispo-calendar.shtml?tarsCode=XXXX
gdzie XXXX to ten kod

Hotele ibis Budget biorące udział w programie Le Club Accorhotels (można płacić punktami i otrzymywać punkty za noclegi)
[+] Pokaż
Wszystkie w Polsce, Korei Płd, Japonii, Chile, Rosji, Meksyku, Kolumbii, Peru, Gruzji, Kambodży,
W Belgii tylko: Knokke, Gent Centrum Dampoort, Oostende airport, Blankenberge.
W Holandii tylko: Rotterdam The Hague Airport, Stein Maastricht, Amsterdam City South.
W UK tylko: Newport, Bromsgrove, Bishops Stortford London Stansted Airport, Burton Upon Trent Centre, Portishead Marina, Lancaster Centre, Dundee Camperdown, London Bromley Centre, Glasgow Cumbernauld, Sheffield Centre St Marys Gate.
W Brazylii wszystkie, oprócz Santos Gonzaga, Belo Horizonte Afonso Pena, SP Centro São João, Sertaozinho i SP Frei Caneca.
W Australii wszystkie, oprócz Sydney Airport, Melbourne Airport, Gosford, Perth Airport, Melbourne CBD, Windsor Brisbane.
W Hiszpanii, Niemczech, Portugalii, Francji, Austrii, Indonezji, Szwajcarii, Nowej Zelandii, Luksemburgu, Singapurze żaden.

Hotele Accor z salonikiem dla Platinum
https://www.accorhotels.com/leclub/user ... x.en.shtml
[+] Pokaż
Chiny
+ Novotel Citygate Hong Kong
+ Novotel Beijing Xinqiao (codziennie śniadania i kolacje gratis dla Platinum, w ciągu dnia przekąski)
+ Pullman Shanghai Jing An (Jedzenia nie jest za dużo w porze "free" czyli 18-20, ale za to bardzo smaczne i wymyślne kompozycje. Oczywiście nie mając wykupionych śniadań, mając dostęp do saloniku masz śniadania w saloniku.)
+ Sofitel Shanghai Hyland

Czechy:
+ Mercure Ostrava Center

Grecja:
+ Sofitel Athens Airport

Malezja:
+Novotel Kuala Lumpur City Centre
+ Pullman Kuala Lumpur Bangsar

Niemcy:
+ Sofitel Berlin Kurfürstendamm
+ Novotel Muenchen City
+ Novotel Muenchen Airport

Tajlandia:
+ Novotel Phuket Vintage Park Resort
+ Pullman Bangkok Hotel G
+ Novotel Bangkok Siam
+ Novotel Bangkok Platinum Pratunam
+ Novotel Bangkok Sukhumvit 20
+ Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and SPA

Węgry:
+ Novotel Budapest Centrum
+ Sofitel Budapest Chain Bridge

Wielka Brytania:
+Pullman Liverpool

Gwarancja dostępności pokoju: https://secure.accorhotels.com/pl/leclub/bod.html

Pokoje hotelowe w ciągu dnia, bez nocy, tzw. "day use":
https://all.accor.com/hotels-services-d ... x.en.shtml

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 706  Następna
Autor Wiadomość
#2321 PostWysłany: 23 Paź 2015 08:56 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Szybko deal upadł oO
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2322 PostWysłany: 23 Paź 2015 09:15 

niebieski
Ciekawe ile tych zaproszeń bylo:)
 Profil Relacje PM off  

#2323 PostWysłany: 23 Paź 2015 09:16 
Site Admin
Awatar użytkownika

Patrząc po czasie jak szybko deal padł, to chyba z 5

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#2324 PostWysłany: 23 Paź 2015 09:28 

niebieski
Uważam ze tego typu promocję bardzo zniechęcają ludzi do organizatora, brak określonych reguł, ilości zaproszeń itp. Jeśli już rzekomo jestem ich vipem według statusu czy to Gold czy Platinum to na takie pokazy nie urządza się wyścigu szczurów tylko wysyła indywidualne zaproszenia aby ten kto je dostał poczuł się faktycznie jak vip. A tu to wygląda jak akcja z karpiem w lidlu.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#2325 PostWysłany: 23 Paź 2015 09:31 
Awatar użytkownika

niebieski
Deal kinowy 007 był martwy już o 8.33, dwie minuty po otrzymaniu info na maila. Chyba faktycznie było 5 szt zaproszeń... :?

#2326 PostWysłany: 23 Paź 2015 10:03 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Dziwne - ja żadnego maila nie dostałem. A w zeszłym roku, jeszcze jako Silver załapałem się na bilety na "Samoloty 2". Ale wtedy faktycznie, w ciągu 5 minut odpisałem :)
 Profil Relacje PM off  

#2327 PostWysłany: 23 Paź 2015 10:06 

niebieski
danziger napisał(a):
Deal kinowy 007 był martwy już o 8.33, dwie minuty po otrzymaniu info na maila. Chyba faktycznie było 5 szt zaproszeń... :?

Do mnie mail dotarl o 8:41 - rzeczywiscie pozwolili mi poczuc sie jak VIP;)
 Profil Relacje PM off  

#2328 PostWysłany: 23 Paź 2015 10:33 

srebrny
danziger napisał(a):

Mnie pokazało "zostało 6" jak wszedłem na stronę podawania danych. Oczywiście nie zdążyłem ich podać. :D
 Profil Relacje PM off  

#2329 PostWysłany: 23 Paź 2015 10:48 

niebieski
Właśnie przed chwilą odczytałem maila z Accor i żałowałem, że za późno wstałem, ale mnie uspokoiliście.
 Profil Relacje PM off  

#2330 PostWysłany: 23 Paź 2015 11:58 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Przysłali maila o 11.00 :)
 Profil Relacje PM off  

#2331 PostWysłany: 23 Paź 2015 15:32 

niebieski
Zupełnie off topic, ale korzystając z chwilowej ciszy chciałbym coś wyjaśnić właśnie w tym temacie, bo rzecz dotyczy rozmowy w kwestii zaproszeń na film, których nie ma. W odpowiedzi na kilka komentarzy napisałem mniej więcej coś takiego, że jeśli ktoś zdobył to zaproszenie a nie będzie mógł pójść, chętnie skorzystam. Jakiś czas później dostałem wiadomość prywatną od admina, w której zostałem poinformowany, że mój post trafił do kosza, w którym zresztą tkwi do teraz. Jako powód podano, uwaga: "żebranie" (sic!), fanfary! :) Czy tylko ja mam wrażenie, ze ktoś tu odleciał? Chyba, że ze mną jest coś nie tak ;)
 Profil Relacje PM off
Raphael lubi ten post.

#2332 PostWysłany: 23 Paź 2015 15:33 
Site Admin
Awatar użytkownika

Jest przyjęte, że pisze się tylko wtedy, kiedy ktoś ma coś do oddania, bo tak mógłbym produkować postów że chętnie przyjmę voucher na upgrade w A3 :P
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#2333 PostWysłany: 23 Paź 2015 15:40 

niebieski
Jak powyżej, poza tym <żarcik> na forum wolno prosić tylko o bana lub wykluczenie z TS :mrgreen: </żarcik>

Przy okazji, mnie jeszcze mailowo nie zaprosili, może się wyrobią przez datą seansu :P
Raphael lubi ten post.

#2334 PostWysłany: 23 Paź 2015 15:59 

egg napisał(a):
Zupełnie off topic, ale korzystając z chwilowej ciszy chciałbym coś wyjaśnić właśnie w tym temacie, bo rzecz dotyczy rozmowy w kwestii zaproszeń na film, których nie ma. W odpowiedzi na kilka komentarzy napisałem mniej więcej coś takiego, że jeśli ktoś zdobył to zaproszenie a nie będzie mógł pójść, chętnie skorzystam. Jakiś czas później dostałem wiadomość prywatną od admina, w której zostałem poinformowany, że mój post trafił do kosza, w którym zresztą tkwi do teraz. Jako powód podano, uwaga: "żebranie" (sic!), fanfary! :) Czy tylko ja mam wrażenie, ze ktoś tu odleciał? Chyba, że ze mną jest coś nie tak ;)

Zostałeś bardzo łagodnie potraktowany, bo za takie rzeczy idzie się do więzienia:

Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#2335 PostWysłany: 23 Paź 2015 16:04 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Proponuję to usunięcie postu potraktować właśnie jako naganę, o której mowa powyżej ;)
 Profil Relacje PM off  

#2336 PostWysłany: 23 Paź 2015 19:40 

srebrny
Higflyer napisał(a):
egg napisał(a):

Zostałeś bardzo łagodnie potraktowany, bo za takie rzeczy idzie się do więzienia:

Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym, podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.

Zapomniałeś mrugnąć okiem na końcu tego tekstu.
 Profil Relacje PM off  

#2337 PostWysłany: 23 Paź 2015 19:49 

Loty: 186
Kilometry: 274 419
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
bo było ich 007
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Promocje w Accor
#2338 PostWysłany: 25 Paź 2015 14:36 

Witam, poszukuję taniego noclego w Belgi- Antwerpen z 5 na 6 grudnia. Na liście hoteli accor objętych promocją jest tam hotel jednak jako amator nie za bardzo potrafię ogarnąć jak go zarezerwować... Pomoże ktoś? Z góry dziękuję
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Promocje w Accor
#2339 PostWysłany: 25 Paź 2015 14:39 

Pronocje byly do 16 pazdziernika

#2340 PostWysłany: 26 Paź 2015 22:34 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Czy ktoś z Was dostał takie punkty??
Czego mogą dotyczyć te punkty??
Wydaje mi się że raczej nie wynikają one z noclegów.
Nie mogę ich nijak rozkminić ;)

Załącznik:
AccorBP.jpg
AccorBP.jpg [ 11.83 KiB | Obejrzany 1096 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 706  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość